Guingamp – Lyon 2:1 (kon.) | Nancy – Montpellier 0:3 (kon.) | Lille – Angers 1:2 (kon.)
Dijon – Caen 2:0 (kon.) | Toulouse – Bastia 4:1 (kon.) | Monaco – Méty 5:0 (kon.)
konec
AS Monaco
5:0 (3:0)
FC Méty
Sobota 11.02.2017, 20:00 • Stade Louis II. (Monaco) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Po rohovém kopu se Monaco dostalo k další nebezpečné střele! Ovšem pokus z hranice vápna skončil těsně vedle vzdálenější tyče branky. Thomas Didillon se za střelou jen ohlédl, protože by na tento pokus neměl.
     
    90+4
    Hlavní rozhodčí pustil hru ještě o další minutu. Irvin Cardona si na hranic vápna několikrát vyměnil míč se spoluhráčem a následně zakončil. Ovšem jeho ránu do horního rohu branky vytěsnil na roh Thomas Didillon.
     
    90
    Z dobrých dvaceti metrů se napřáhl Nabil Dirar, jehož skákavý pokus vyrazil Thomas Didillon na další roh. Po centru od praporku se k hlavičce dostal domácí hráč, ale hostující brankář si připisuje ještě jeden zákrok dnešního večera.
     
    86
    Další nebezpečná akce, kterou zapříčinila špatná domluva v defenzivě Metz. Irvin Cardona předčil váhajícího soupeře a zakončil, Jenže z branky vyběhl Thomas Didillon, který pokus vyrazil.
     
    86
    Střídání v týmu FC Metz: ze hřiště odchází Cheick Doukouré, přichází Chris Philipps.
     
    81
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Radamel Falcao, přichází Irvin Cardona.
     
    79
    Radamel Falcao předvedl parádní nůžky, po nichž balon skončil vedle branky. Kylian Mbappé Lottin ve vápně zasekl míč a našel svého kapitána, který přihrávajícího hráče ještě nedokázal vstřelenými brankami dorovnat.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Franck Signorino (FC Metz), jenž u postranní čáry dohrál šlapákem Almamyho Tourého. Uvidíme další standardní situaci v podání domácího AS.
     
    75
    Thomas Didillon si připisuje do statistik další zákrok, když vyrazil ránu Monaca. Radamel Falcao posunul balon na pravou stranu šestnáctky, odkud vypálil Almamy Touré. Jeho pokus mířil do bližšího horního rohu, ale hostující brankář si počínal skvěle.
     
    71
    Střídání v týmu FC Metz: ze hřiště odchází Renaud Cohade, přichází Opa N'Guette.
     
    69
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Gabriel Boschilia, přichází Nabil Dirar.
     
    67
    Žlutou kartu dostává Jonathan Rivierez (FC Metz), jenž u postranní čáry zasáhl Gabriela Boschilia. Ten bolestí řve tak, že to slyší celý stadion. Domácí hráč se okamžitě chytil za koleno a zcela jistě dohrál – to mohou být klidně přetrhané vazy.
     
    64
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Benjamin Mendy, přichází Abdou Diallo.
     
    63
    Žlutou kartu dostává Florent Mollett (FC Metz), jenž si pomohl zatažením za ruku soupeře a je v krátkém sledu druhým potrestaným hráčem.
     
    61
    Žlutou kartu dostává Benjamin Mendy (AS Monaco FC). Krajní obránce AS vytáhl zcela zbytečný skluz, kterým trefil před šestnáctkou soupeře.
    56. Radamel FALCAO - 5:0
     
    56
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Rozdíl mezi oběma soupeři už je hodně vysoký a nutno říct, že zaslouženě. Benjamin Mendy od levé postranní čáry našel přesně prostor, kam se brankáře nemohl dost. Do skluzu šel RADAMEL FALCAO, z jehož kopačky zamířil balon k přední tyči. Asistence: Benjamin Mendy.
     
    52
    Metz předvedlo akci po pravé straně, kterou z malého vápna zakončil Mevlüt Erdinç, Jeho pokus mířil jen do vyběhnutého Danijela Subašiće, jenž skvěle zmenšil úhel.
     
    50
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Rychlá akce končí další brankou v síti hostujícího celku! Gabriel Boschilia dostal přihrávku, kterou rychle posunul do vápna na KYLIANA MBAPPÉA LOTTINA, jenž zkompletovat HATTRICK. Proti domácímu útočníkovi vyběhl brankář, ale jeho zakončení vnějším nártem skončilo u zadní tyče. Asistence: Gabriel Boschilia.
     
    40
    Další akce Monaca volala po vstřelené brance! Výborným pohybem se uvolnil Kylian Mbappé Lottin, jenž před brankou hledal Radamela Falcaa. Tomu scházelo pár centimetrů k zasažení míče a vylepšení stavu zápasu.
    37. Kylian Mbappé Lottin odmítl z dobré pozici zkompletovat hattrick
     
    37
    Hra se po levé straně přesunula velmi rychle před branku hostujícího celku. Na hranici vápna stál Kylian Mbappé Lottin, jehož zakončení skončilo v moci brankáře. To byla pro domácího hráče první šance na zkompletování hattricku.
    20. Kylian Mbappé Lottin - 3:0
     
    20
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Tak to je demolice hostujícího celku a po předvedeném výkonu celkem zaslouženě! Z vlastní poloviny dostal pas za obranu KYLIAN MBAPPÉ LOTTIN, který se nacházel v době centru na hranici ofsajdu. Rozhodčí celou akci pustili, domácí útočník si navedl míč do středu vápna a dělovkou dostal Monaco do tříbrankového vedení. Asistence: Fabinho.
     
    17
    A mohlo to být 3:0! Monaco rozehrávalo standardní situaci, k volnému kopu se postavil João Moutinho. Jeho centr letěl za obranu, kde se objevil Radamel Falcao. Jeho hlavička mířila do levého spodního rohu, ale hostující brankář si připisuje první zákrok.
    10. Radamel FALCAO - 2:0
     
    10
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Jednoduchá kombinace AS přináší dvoubrankové vedení! Opět se potvrdilo, že v jednoduchosti je síla. Na pravé straně se rozeběhl Almamy Touré, jehož přízemní centr našel na první tyči RADAMELA FALCAA. Domácí kapitán na nic nečekal a z voleje poslal míč podél brankáře mezi tři tyče. Asistence: Almamy Touré.
    8. Kylian Mbappé Lottin - 1:0
     
    8
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Od úvodních minut se potvrzuje, kdo je tu favorit! AS je neustále u míče a vymýšlí recept na obranu soupeře. Dlouhý pas sklepl Radamel Falcao přímo před KYLIANA MBAPPÉA LOTTINA, jenž z penaltového puntíku po zemi vystřelil a poprvé mění stav zápasu. Asistence: Radamel Falcao.

    Michal Luxa

    Branky: 8. Mbappé Lottin (Falcao), 10. Falcao (A. Touré), 20. Mbappé Lottin (Fabinho), 50. Mbappé Lottin (Boschilia), 56. Falcao (Mendy)

    Karty:   61. Mendy (ASM) – 63. Mollett (MTZ), 67. Rivierez (MTZ), 77. Signorino (MTZ)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 13:1. Střely mimo: 9:1. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 7:11.
    AS Monaco: Subašić – A. Touré, Glik, Raggi, Mendy (64. A. Diallo) – B. Silva, Fabinho, Moutinho, Boschilia (69. Dirar) – Falcao (81. Cardona), Mbappé Lottin.
    Náhradníci: De Sanctis – Cardona, Dirar, Bakayoko, Germain, Lemar, A. Diallo.

    FC Méty: Didillon – Signorino, Milan, Falette, Rivierez – Diagné, Doukouré (86. Philipps) – Mollett, Cohade (71. N'Guette), Sarr – Erdinç.
    Náhradníci: Kawašima – Jouffre, N'Guette, Diabaté, Philipps, Balliu, Assou-Ekotto.

    Rozhodčí: Thual – Lombard, Lompre
    bahis siteleri