Admira – Rheindorf Altach 1:1 (kon.) | Salzburg – St. Pölten 2:0 (kon.) | Wolfsberger – Ried 1:0 (kon.)
Mattersburg – Sturm Graz 1:0 (kon.)
konec
RZ Pellets Wolfsberger AC
1:0 (1:0)
SV Guntamatic Ried
Sobota 11.02.2017, 18:30 • Lavanttal-Arena, Wolfsberg • Rakouská Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Úvodní sestavy:

    Wolfsberger AC: Kofler – Standfest, Sollbauer, Rnić, Klem – Zündel, Leitgeb, Tschernegg, Nutz – Orgill, Prosenik
    Náhradníci: Palla, Sanogo, Baldauf, Topcagić, Hellquist, Offenbacher, Sallinger

    SV Josko Ried: Gebauer – Hart, Reifeltshammer, Alberto Prada, Chessa – Möschl, Trauner, Ziegl, Honsak – Egho, Elsneg
    Náhradníci: Ronny Marcos, Antonitsch, Ademi, Brandner, Bergmann, Fröschl, Durakovic
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    3
    Wolfsberger právě vstřelili branku!
    Tak tohle je parádní vstup do utkání ze strany domácího celku. Už po třech minutách dokázal CHRISTIAN KLEM využít přihrávky Klema a poslal domácí do vedení. Lepší začátek jarní sezóny si Wolfsberger snad ani nemohl přát. Asistence: Gerald Nutz.
     
    5
    Na hřišti se až na úvodní trefu nic zásadního nestalo. Ried si každopádně takový vstup do utkání zajisté nepředstavoval. Ale nemusí smutnit, to v žádném případě. Ještě je o co hrát.
     
    7
    Střed hřiště, poměrně hodně nepřesností. Nedá se nic dělat, i to začátek jarní části sezóny s sebou přináší.
     
    8
    Na to, že by ještě hráči měli být v jakémsi zimním spánku, se směrem dopředu prezentují poměrně rychlým fotbalem. Což je pro oko diváka určitě jenom dobře. Ried je jenom jaksi malinko nejistější.
     
    9
    Tohle byla nebezpečná příležitost Wolfsbergeru! Trauner poslal dobrý centr z levé strany do ohně. Škoda, že si jeho pobídku nakonec nikdo nevyhlédl.
     
    11
    Jedenáct minut je za námi. A určitě nevidíme vyloženě špatný fotbal. O něco aktivnější jsou asi domácí, nebo alespoň byli směrem dopředu o něco nebezpečnější.
     
    13
    Ried vůbec poprvé nějakým výraznějším způsobem zahrozil! Elsneg vystřelil zhruba z osmnácti metrů a prověřil schopnosti gólmana Koflera. A Honsak následně se svou hlavičkou neuspěl.
     
    15
    Hosté jako by nyní přebrali iniciativu hry a mají míč pod svojí kontrolou. Je vidět, že inkasovaná branka je v žádném případě nepoložila.
     
    17
    Po rohovém kopu Riedu se nedokázal prosadit Reifeltshammer. Každopádně se neocitl ve vůbec špatné pozici.
     
    19
    Až nyní jako by se začal více prosazovat WAC. Standfest hledal svým centrem nabíhajícího si Prosenika, nicméně ten na míč o kousek nedosáhl. Balón tak jen proletěl vápnem soupeře.
     
    22
    Máme za sebou nějakých dvacet minut a utkání rozhodně přináší zajímavý fotbal. Oba brankáři Kofler i Gebauer musejí být stále na pozoru, aby nedošlo k nějakému maléru.
     
    24
    Tempo hry v poslední chvilkách trochu opadlo. Ale rozhodně ne natolik, aby třeba Wolfsberger nemusel být obezřetný. Ried určitě bude chtít alespoň vyrovnat ještě do přestávky.
     
    28
    Ried je sice opticky o něco aktivnějším mužstvem, ale chybějí tomu teď šance. V posledních deseti minutách jsme se vlastně žádné takové nedočkali.
     
    31
    Půlhodinka hry v Korutanech je za námi. Jestliže začátek utkání rozhodně diváky zvedal ze sedadel, pak v poslední čtvrthodince je tomu spíše naopak. Uvidíme, třeba na řadu přijde zlepšení.
     
    35
    Ried se sice nadále snaží vymyslet něco na svého protivníka, ale marně. WAC stále od úvodní branky nepustil své těsné vedení.
     
    37
    Nějakých osm minut do konce. Kvalita hry se výrazně snížila oproti začátku tohoto utkání. Jako by už také oba týmy čekaly na teplo svých kabin.
     
    43
    Pořád se nám toho na hřišti nic moc neděje. Je to škoda, tohle utkání zcela jistě mělo potenciál. Alespoň to ukázaly úvodní chvilky tohoto střetnutí.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Zatím o osudu utkání rozhoduje brzká branka Klema, který poslal domácí WAC do vedení už ve 3. minutě. Ried byl sice od té doby možná o něco aktivnějším mužstvem, jenže vyrovnat se mu nepodařilo. O to se zcela jistě bude pokoušet po přestávce.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    49
    Hned na úvod druhého poločasu je vidět vlastně stejný obrázek hry jako v dějství prvním, tedy alespoň v jeho druhé polovině. Těžko se oběma celkům prosazuje dopředu.
     
    49
    Střídání v týmu Wolfsberger AC: ze hřiště odchází Klem, přichází Palla.
     
    50
    Domácí mohli navýšit náskok! Orgill dostal parádní pas za obranu, řítil se sám na brankáře Gebauera, jenže z blízkosti ho překonat nedokázal! Velká škoda pro WAC.
    50. šance Orgilla
     
    53
    A další šance přichází na řadu nyní, tentokráte na druhé straně. Elsneg si vyskočil nejvýše na centr z levé strany. A jeho hlavička jen těsně minula prostor mezi třemi tyčemi.
    53. příležitost Elsnega
     
    55
    Rozhodně nevidíme špatný druhý poločas. Oba týmy do toho zase vlétly, ostatně jako zkraje prvního dějství, po hlavě. A vytvořily si po jedné nebezpečné šanci.
     
    57
    Ried měl k dispozici rohový kop. Centr nakonec doletěl na zadní tyčku, kde se ocital Alberto Prada, ovšem jeho hlavička nějaké nebezpečí nepřinesla.
     
    59
    Kolem tří tisíc diváků zavítalo do Korutan na tenhle poměrně zajímavý souboj. I v nepříliš příznivém počasí se určitě předváděnou hrou baví.
     
    62
    Začíná se přitvrzovat, to je vidět. Sudí Schörgenhofer ovšem stále k žádnému osobnímu trestu nesáhl. Zřejmě ale bude muset. Situace už začíná být neúnosná.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Trauner (SV Josko Ried).
     
    64
    Žlutou kartu dostává Ziegl (SV Josko Ried).
     
    68
    Ried se snaží podnikat výpady směrem dopředu, defenzíva Wolfsbergeru je ale zatím přesná a pozorná. Ještě dvacet minut zbývá hostům na to, aby výsledek ještě nějak zvrátili.
     
    70
    Šance ne a ne přijít na řadu. Riedu se přitom krátí čas, to je evidentní. měl by opravdu nějakým způsobem konečně zabrat a zatlačit na svého protivníka.
     
    73
    Chessa se nyní snažil centrovat z levé strany a nakonec jeho pokus pořádně vystrašil brankáře Koflera. Míč totiž skončil na horní síti. Byl to opravdu hodně nepříjemně plachtící míč.
     
    75
    Střídání v týmu SV Josko Ried: ze hřiště odchází Fröschl, přichází Honsak.
     
    75
    Střídání v týmu SV Josko Ried: ze hřiště odchází Egho, přichází Ademi.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Zündel (Wolfsberger AC).
     
    80
    Stále se obrázek hry nijak nezměnil. Ried je sice aktivnější, jenže na pozornou obranu soupeře vyzrát prostě nedokáže. Orgill s Prosenikem na hrotu v podstatě jen na oko napadají rozehrávku soupeře.
     
    83
    Střídání v týmu Wolfsberger AC: ze hřiště odchází Orgill, přichází Topcagić.
     
    85
    Hosté jsou pořád bez nápadu, možná že kdyby hráli ještě dalších devadesát minut, stejně by se branky nedočkali. WAC už se dopředu vůbec nepouští, pouze v případě, když může těžit z nějakého brejku.
     
    89
    Střídání v týmu SV Josko Ried: ze hřiště odchází Ziegl, přichází Brandner.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Rozhodl vlastně jediný moment utkání, a to hned zkraje. Wolfsberger vstoupil do jarní části sezóny, Ried totiž na jeho brzkou trefu zareagovat nedokázal. Především v obraně dnes domácí působili velmi jistým dojmem.
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (20:32:47)

    Patrik Sandev

    Branky: 3. Klem

    Karty:   78. Zündel (WAC) – 64. Trauner (RIE), 64. Ziegl (RIE)


    RZ Pellets Wolfsberger AC: Kofler – Standfest, Sollbauer, Rnić, Klem (49. Palla) – Zündel, Leitgeb, Tschernegg, Nutz – Orgill (83. Topcagić), Prosenik
    Náhradníci: Palla, Sanogo, Baldauf, Topcagić, Hellquist, Offenbacher, Sallinger

    SV Guntamatic Ried: Gebauer – Hart, Reifeltshammer, Alberto Prada, Chessa – Möschl, Trauner, Ziegl (90. Brandner), Honsak (75. Fröschl) – Egho (75. Ademi), Elsneg
    Náhradníci: Ronny Marcos, Antonitsch, Ademi, Brandner, Bergmann, Fröschl, Durakovic
    bahis siteleri