Česko – Francie 2:2 (3:4 po pen.)
po penal. (3:4)
Česko
2:2 (1:0)
Francie
Neděle 12.02.2017, 10:00 • Sportovní centrum Dubina, Ostrava (CZE) • Reprezentace U19
    39:02 Marek LUKAS - 2:2
     
    39:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští futsalisté na levém křídle předvedli nádhernou kombinační akci, po které MAREK LUKAS v blízkosti levé tyče přízemní střelou zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Česko uteklo hrobníkovi z lopaty a vyrovnalo na 2:2!
    37:57 Malik Bennekroof ABDALLAK - 1:2
     
    37:57
    Francie právě vstřelila branku!
    MALIK BENNEKROOF ABDALLAK si naběhl na krásnou přihrávku z levého křídla a mezi nohama Lukáše Němce poslal míč do brány. Francie během pár sekund vstřelila dva góly a otočila zápas na svou stranu! To je obrovská rána do srdcí českých lvů, kteří rázem prohrávají 1:2!
    37:34 Billal OURAKI - 1:1
     
    37:34
    Francie právě vstřelila branku!
    BILLAL OURAKI v blízkosti pravé tyče nádherně přehodil vybíhajícího brankáře Francie a vyrovnal stav utkání na 1:1! Billal Ouraki má obrovskou radost a dává ji všem okolo sebe jasně najevo!
    35:23 Obrovská šance Charrona málem skončila zraněním!
     
    35:23
    Charron šel hodně razantně do zakončení, jenže v těsné blízkosti brány se mu míč do prázdné brány usměrnit nepodařilo a po nepříjemném pádu zůstal ležet na hřišti! Levá tyč byla překážkou, o kterou Charron zakopl ve snaze zakončit z ostrého úhlu a málem se ošklivě poranil.
     
    35:18
    Dama Kouch mohl spasit Francii, jenže míč se od něj před bránou odrazil těsně vedle pravé tyče!
     
    35:15
    Daniel Dvořák se málem řítil sám na bránu, jenže brankář Taffef proti němu skvěle vyběhl z brány!
     
    34:59
    Francie napřáhla ze střední vzdálenosti k prudké střele, která zamířila těsně nad!
    34:46 Saadaoui ztroskotal na fantastickém brankářovi Němcovi!
     
    34:46
    Saadaoui napřáhl v blízkosti levé tyče ve výskoku k pěknému pohotovému voleji, Němec ho ale fantasticky vyrazil! To byl zřejmě zákrok dnešního dopoledne!
     
    34:11
    Bovesse si po předchozím nešťastném pádu zřejmě vážně poranil ruku a vypadá to, že v zápase dohrál. Věřme, že se nejedná o nic vážného a za chvíli to přebolí.
     
    31:12
    Brankářovi českého týmu zřejmě na chvíli vypadl po tvrdé ráně dech a musel být ošetřován, nyní už je ale v pořádku!
     
    30:32
    Francie na pravém křídle napřáhl ke tvrdé střele, která mířila mezi tři tyče, brankář Němec proti ní ale skvěle vyběhl ze své brány a hrudí ji vyrazil mimo! Skvělý zákrok.
     
    30:01
    Abdallak rozehrál na levé straně hřiště volný přímý kop a napřáhl ke střele, která zamířila nad vzdálenější pravý horní roh a brankář Němec zasahovat nemusel!
    26:47 Ivan Sarközy se ocitl v obrovské brankové šanci!
     
    26:47
    Ivan Sarközy se ocitl před bránou v obrovské šanci, když se v rychlém sledu dostal ke dvěma přízemním střelám, brankář Teffaf je ale dokázal obě dvě senzačně vyrazit!
     
    23:54
    Kapitán Marek Luka na pravém křídle napřáhl k táhlé a nebezpečné střele, která těsně nad zemí mířila ke vzdálenější levé tyči, Teffaf ji ale dokázal vyrazit!
     
    21:01
    Dama Kouch se ocitl před bránou v obrovské šanci a už se chystal zamířit do prázdné brány, jeho střelu ale dalším fantastickým skluzem zablokoval Tomáš Buchta!
     
    18:55
    Daniel Dvořák se také ve středu hrací plochy provinil proti pravidlům a za ostrý faul byl potrestán žlutou kartou.
     
    18:43
    Malik Bennekroof Abdallak na levé straně vlastní obranné poloviny předvedl ostrý faul, který viděl žlutou kartou.
     
    16:14
    Saadaoui se na pravé straně málem řítil sám na bránu, brankář Lukáš Němec ale proti němu vyběhl a ostrým skluzem ho sestřelil! Následovala správně žlutá karta.
     
    15:12
    Gerdogan zahodil stoprocentní brankovou příležitost, když z oblouku určeného pro vymezení brankového území v házené mohl uklízet míč do prázdné brány, na poslední chvíli ale jeho přízemní střelu jeden z českých hráčů ve skluzu odvrátil a zabránil jistému gólu!
    13:49 Dominik FEJL - 1:0
     
    13:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    DOMINIK FEJL napřáhl z téměř poloviny hrací plochy k pěkné přízemní střele, kterou těsně před bránou jeden z francouzských futsalistů nešťastně ve skluzu přizvedl a míč zamířil pod horní tyč. Česko vede nad Francií 1:0!
     
    13:28
    Francie napřáhla ze středu útočné poloviny hrací plochy k nebezpečné přízemní střele, která o vlásek minula levou tyč Němcovy brány!
     
    13:02
    Sylla si na levé straně naběhl na pěknou kolmou přihrávku a z úhlu se pokusil propálit Němce, český brankář ale jeho pokus letící těsně nad zemí vyrazil na rohový kop!
     
    12:17
    Buchta na vlastní polovině nebezpečně podklouzl a Bovesse se málem řítil sám na bránu, u míče byl ale nakonec jako první brankář Němec, který situaci dobře přečetl!
     
    09:55
    Spánek se ocitl po přihrávce z pravého křídla před bránou v obrovské šanci, jenže ani nadvakrát nedokázal brankáře Teffafa překonat!
     
    6:45
    Sylla se na pravém křídle dostal k odraženému míči a okamžitě ho bez přípravy napálil směrem na bránu, jeho pokus byl ale nepřesný a místo v horním pravém rohu skončil na boční síti!
     
    6:00
    A další slibná šance české reprezentace, jejíž střela z blízkosti zamířila zhruba metr nad horní tyč!
     
    5:11
    Daniel Dvořák se ocitl v blízkosti levé tyče v první velké brankové příležitosti, jenže brankáře Teffafa z ostrého úhlu mezi nohama nepropálil! To je škoda!
     
    4:22
    Jeden z hráčů Francie se před pár okamžiky dostal na levém křídle k nebezpečné střele z úhlu, která skončila na boční síti a brankář Němec nakonec zasahovat nemusel!

    Tomáš Reiner

    Branky: 14. Fejl, 40. Lukas – 38. Ouraki, 38. Abdallak

    Karty:   17. Němec (CZE), 19. Dvořák (CZE) – 19. Abdallak (FRN)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    1:0   Lukas (CZE)
    1:1   Bovesse (FRN)
    2. série:
    2:1   Šarkozy (CZE)
    2:2   Declercq (FRN)
    3. série:
    3:2   Flachs (CZE)
    3:3   Ouarki (FRN)
    4. série:
    3:3   Dědeček (CZE)
    3:4   Crocco (FRN)


    Česko: Němec (Kýček) – Klíma, Baborák, Buchta, Lukas (C) – Gajdoš, Mikuska, Dědeček, Flachs, Lidmila, Sarközy, Fejl, Spánek, Mráz, Dvořák.
    Francie: Teffaf (Rabei) – Kouch, Llorente, Charron, Benslama – Ouarki (C), Declercq, Gerdogan, Crocco, Sylla, Abdallak, Bovesse, Saadaoui.
    bahis siteleri