Plíšková – Muguruzaová 2:0 (kon.) | Erraniová – Hantuchová 0:2 (kon.)
Strýcová – Arruabarrenaová 2:0 (kon.) | Schiavoneová – Šramková 0:2 (kon.)
Paoliniová, Trevisanová – A. K. Schmiedlová, Šramková 0:0; 5:2; 0-0 (skreč) | Šafářová, Siniaková – Martinezová-Sanchezová, Sorribesová-Tormová 1:2 (kon.)
konec
Francesca Schiavoneová
Francesca Schiavoneová
0
2 4  
Rebecca Šramková
Rebecca Šramková
2
6 6  
sk Neděle 12.02.2017, 14:59Pohár Billie Jean Kingové (krytý tvrdý povrch)
Předzápasové kurzy
     
    Rebecca Šramková zažíva rozprávkový debut v slovenských reprezentačných farbách. Včera zdolala Saru Erraniovú a dnes na ňu nestačila ani o 16 rokov staršia Francesca Schiavoneová. V závere domáci fanúšikovia boli veľmi nedisciplinovaní, po každom nepodarenom servise našej hráčky aplaudovali, no Rebecca Šramková ich v závere umlčala esom. Slovensko tak víťazí v talianskom Forli a postupuje do baráže o 1. svetovú skupiny Fed Cupu. Zverenky Mateja Liptáka to zvládli na jednotku, hoci chýbali Dominika Cibulková či Kristína Kučová. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem pekný deň. (16:19:11)
    Rebecca Šramková sa postarala o slovenský postup!

     
    Koniec zápasu
     
    4:6
    Srdečný pozdrav do Talianska! Domáci fanúšikovia síce ďakujú domácej tenistke za bojovnosť, no tá jej bola málo platná. Rebecca Šramková ukončuje zápas esom!
     
    30-40
    Rebecca Šramková má mečbal. Predviedla skutočné skvelý bekhendový víťazný úder a snáď po nasledujúcej výmene umlčí domácich fanúšikov.
     
    30-30
    Opäť si toto talianská tenistka zaslúžila. Osobne jej túto nevynútenú chybu zo srdca prajem. Domáci fanúškovia nehrajú fair play.
     
    30-15
    To je veľká škoda. Teraz je to skutočná hra nervov. Rebecca Šramková mala prevahu, ale napokon loptičku poslala len do siete.
     
    15-15
    Karma sa vrátila. Talianski fanúšikovia aplaudujú po každom nevydarenom servise našej hráčky a preto sa veľmi tešíme aj my z nepodareného úderu Talianky.
     
    15-0
    Bohužiaľ, Rebecca Šramková nevstupuje dobre do desiatej hry. Jej forhendový úder končí niekoľko centimetrov za základnou čiarou.
     
    4:5
    Martin Lipták musí svoju zverenku upokojiť! Stále má Rebecca Šramková veľmi dobrú pozíciu na to, aby zápas doviedla do úspešného konca. Dúfajme, že budeme onedlho svedkami posledného gemu zápasu.
     
    40-15
    Tretí priamy bod za sebou predviedla Francesca Schiavoneová. Talianska tenistka má dve šance na potvrdenie svojho servisu.
     
    30-15
    Ani teraz to slovenská tenistka nezvládla podľa svojich predstáv a loptičku posiela vedľa bočnej čiary. Aj talianski fanúšikovia na ňu vyvíjajú tlak.
     
    15-15
    Domáca tenistka musela ísť do výmeny len cez druhé podanie. O to väčšou škodou je, že Rebecca Šramková posiela return do autu.
     
    0-15
    Francesca Schiavoneová podáva s novými loptičkami, no tie je zatiaľ šťastie nepriniesli. Rebecca Šramková bola aktívna a donútila súperku chybovať.
     
    3:5
    Zápas ešte nekončí. Rebecca Šramková nezvládla tento gem najlepšie a svojimi vlastnými chybami dáva Talianke šancu vrátiť sa do hry o víťazstvo.
     
    40-15
    Slovenská tenistka posiela loptičku len vedľa bočnej čiary. Francesca Schiavoneová burcuje domácich fanúšikov, pretože má dva brejkbaly.
     
    30-15
    Bohužiaľ, slovenská tenistka sa nevyvarovala zbytočnej dvojchyby. Vďaka nej sa Francesca Schiavoneová ešte drží v hre o víťazstvo.
     
    15-15
    Následne si ale mladá Bratislavčanka pomáha veľmi dobrým servisom. Francesca Schiavoneová posiela loptičku len do siete.
     
    15-0
    To je škoda. Rebecca Šramková mala loptičku na rakete, ale z dobrej pozície posiela svoj forhendový úder tesne do autu.
     
    2:5
    Francesca Schiavoneová posiela loptičku len za základnú čiaru, čo znamená, že prichádza o svoje podanie. Rebecca Šramková pôjde o chvíľu podávať na postup Slovenska do baráže o svetovú skupinu.
     
    15-40
    Rebecca Šramková má dve šance na to, aby definitívne zlomila zápas na svoju stranu. Hrá skutočne fantasticky a môže sa stať našou tenisovou hrdinkou.
     
    15-30
    Tentokrát sme boli svedkami chybičky našej hráčky. Francesca Schiavoneová išla do výmeny len cez druhé podanie, ale napriek tomu získava bod.
     
    0-30
    Rebecca Šramková si túto výmenu príkladne vybojovala. Skvele dobehla aj lob svojej súperky a napokon sa dočkala jej chyby.
     
    0-15
    Francesca Schiavoneová posiela loptičku len za základnú čiaru. Veľmi sa jej to síce nepáči, no otlačok loptičky bol pekne vidieť.
     
    2:4
    Rebecca Šramková nekompromisným volejom ukončila šiesty gem druhého setu. Mladá slovenská hráčka zvládla tlak, ktorý na ňu vyvíjajú aj nedisciplinovaná talianski fanúšikovia.
     
    40-A
    Rebecca Šramková získava ďalší bod na svoju stranu. Počas celej výmeny bola dominantnou hráčkou a zaslúžene získava túto loptičku.
     
    40-40
    Domáca tenistka okamžite po returne vyrazila na sieť. Rebecca Šramková ale volejbalovou terminológiou vytĺkla bloky a odvracia brejkbal.
     
    40-30
    Francesca Schiavoneová predviedla skvelý return. Loptička dopadla presne na základnú čiaru a následne ju Slovenka nasmerovala do siete.
     
    30-30
    Francesca Schiavoneová opäť neuspela na sieti. Jej pozícia nebola dostatočne pripravená, čo mladá Bratislavčanka dokázala využiť.
     
    30-15
    Slovenská tenistka zvládla náročný volej na sieti a získava bod na svoju stranu. Francesca Schiavoneová tak tri brejkbaly mať rozhodne nebude.
     
    30-0
    Rebecca Šramková posiela loptičku len do siete. Francesca Schiavoneová sa tak dostáva na dosah brejkbalovej šance.
     
    15-0
    Francesca Schiavoneová veľmi pekne rozdávala údery z jednej strany na druhú. Rebecca Šramková bola pod tlakom a napokon chybuje.
     
    2:3
    Talianska tenistka drží svoje podanie. Na servise predviedla suverénny výkon a náskok našej hráčky znižuje na rozdiel jedného gemu.
     
    40-0
    Rebecca Šramková nevtesnala svoj bekhendový úder na bočnú čiaru. Francesca Schiavoneová má tak šancu udržať si podanie čistou hrou.
     
    30-0
    Francesca Schiavoneová získava aj ďalší bod. Tento raz jej pomohlo kvalitné prvé podanie, ktoré donútilo našu tenistku chybovať.
     
    15-0
    Rebecca Šramková si počkala na slabšie podanie svojej súperky, ale loptičku nasmerovala len do polovice siete.
     
    1:3
    Slovenská tenistka drží výhodu jedného brejku. Teraz síce musela odvracať brejkbal, no troma bodmi v rade skóre gemu otočila na svoju stranu.
     
    40-A
    Francesca Schiavoneová nereagovala dobre na druhé podanie našej tenistky. Loptičku poslala lakovala za základnú čiaru.
     
    40-40
    Rebecca Šramková vytiahla skvelé podanie a priamym bodom z podania ruší akékoľvek talianske šance na zisk strateného podania.
     
    40-30
    Francesca Schiavoneová uspela na sieti, hoci mala aj veľké šťastie. Talianka má výhodu brejkbalu, ktorý ju môže vrátiť do hry o víťazstvo.
     
    30-30
    Francesca Schiavoneová predviedla veľmi dobrý return. Naša hráčka sa síce natiahla za loptičkou, ale poslala ju len do siete.
     
    15-30
    Slovenská tenistka predviedla ďalšie nechytateľné podanie a otáča vývoj gemu na svoju stranu. Tentokrát zvolila podanie na stred.
     
    15-15
    Skvelé podanie našej mladej reprezentantky. Rebecca Šramková si na svoje konto pripisuje eso, keď loptičku poslala na bočnú čiaru.
     
    15-0
    Teraz sme boli svedkami priam exhibičnej výmeny. Francesca Schiavoneová burcuje domácich divákov, keďže bod získala po víťaznom voleji.
     
    1:2
    Francesca Schiavoneová znižuje náskok slovenskej súperky. Rebecca Šramková v záverečnej výmene tretieho gemu netrafila loptičku dobre a poslala ju len do siete.
     
    40-15
    Taliansku tenistku v existenčnom geme drží podanie. Rebecca Šramková poslala loptičku tesne za základnú čiaru, čo potvrdila aj nemecká rozhodkyňa.
     
    30-15
    Opäť sme boli svedkami priameho bodu z podania. Francesca Schiavoneová tak otáča priebeh tohto gemu na svoju stranu.
     
    15-15
    Francesca Schiavoneová až teraz získava prvý bod v druhom sete. Pomohla si kvalitným servisom a donútila súperku chybovať.
     
    0-15
    Slovenská tenistka je jednoducho nezastaviteľná. Na svoje konto si pripisuje ďalší víťazný úder, tentokrát z forhendovej strany.
     
    0:2
    Rebecca Šramková v druhom sete ešte nestratila loptičku. Po servise vyrazila na sieť a výmenu sebavedomo zakončila bekhendovým úderom po čiare.
     
    0-40
    Rebecca Šramková to zvládla opäť na výbornú. Agresívnou hrou zatlačila svoju súperku do úzkych a výmenu ukončila smečom nad hlavou.
     
    0-30
    Priamym bodom z podania slovenská tenistka znásobuje svoj náskok v tomto geme. Vyzerá to na bezproblémové potvrdenie brejku.
     
    0-15
    Rebecca Šramková predviedla forhendový úder po čiare. Francesca Schiavoneová opäť nemala najmenšiu šancu na reakciu.
     
    0:1
    Čistou hrou získava Rebecca Šramková servis svojej súperky. Zatiaľ podáva absolútne dominantný výkon, v ktorom verme že bude pokračovať aj ďalej.
     
    0-40
    Neuveriteľný víťazný úder predviedla mladá slovenská tenistka. Francesca Schiavoneová neverí vlastným očiami a bude čeliť trom brejkbalom.
     
    0-30
    Slovenská tenistka elegantne skrátila hru. Francesca Schiavoneová síce bežala k sieti, no loptička dvakrát spadla na jej stranu.
     
    0-15
    Rebecca Šramková začína druhý set opäť vo veľkom štýle. Tentokrát zahrala víťazný úder z bekhendovej strany priamo z returnu.
     
    2:6
    Rebecca Šramková predvádza v talianskom Forli neskutočné výkony. V zápase s domácou Francescou Schiavoneovou sa dostáva do vedenia, keď prvý set získala len za 35 minút. Na jej agresívnu hru je skutočne radosť pozerať.
     
    30-40
    Slovenská tenistka bola teraz trošku premotivovaná. Svojmu úderu dala veľkú razanciu, no nevynútenou chybou predlžuje prvý set.
     
    15-40
    Úžasný úder predviedla Rebecca Šramková. Loptičku nasmerovala súperke do protipohybu a tá sa mohla len bezmocne prizerať.
     
    15-30
    Francesca Schiavoneová sa snažila skrátiť hru, no prevedenie jej snahy bolo veľmi zlé. Loptička končí ďaleko v aute.
     
    15-15
    Rebecca Šramková podáva s novými loptičkami a teraz ich dokonale využila. Priamym bodom z podania vyrovnáva skóre ôsmeho gemu.
     
    15-0
    Francesca Schiavoneová to teraz spravila veľmi dobre. Agresívnym returnom si vytvorila prevahu a výmenu zakončila smečom na základnú čiaru.
     
    2:5
    Francesca Schiavoneová posiela loptičku len do siete, čo nás veľmi teší. Po polhodine hry tak Rebecca Šramková vedie o tri gemy a pôjde podávať na víťazstvo v prvom sete.
     
    40-A
    Neskutočný return teraz predviedla len 20-ročná Slovenka. Francesca Schiavoneová nemala žiadnu šancu a opäť musí čeliť brejkbalu.
     
    40-40
    Francesca Schiavoneová to spravila veľmi dobre. Po servise okamžite prešla na sieť a výmenu ukončila precízne zahraným volejom.
     
    40-A
    Výborne! Rebecca Šramková svojou aktívnou hrou donútila skúsenú domácu hráčku opäť chybovať, a tak má k dispozícii brejkbal.
     
    40-40
    Slovenská tenistka dominuje dnešnému zápasu. Tentokrát predviedla skvelý bekhendový úder po čiare, ktorým donútila súperku chybovať.
     
    40-30
    Rebecca Šramková ešte bojuje. Opäť mali jej údery veľkú razanciu a skúsená domáca hráčka si s nimi nedokázala poradiť.
     
    40-15
    Tretím priamym bodom za sebou Francesca Schiavoneová otáča priebeh tohto gemu. Vyzerá to tak, že opäť stenčí náskok svojej súperky.
     
    30-15
    Ďalšie veľmi dobré podanie domácej tenistka. Rebecca Šramková sa síce dostala k loptičke, ale posiela ju tesne za základnú čiaru.
     
    15-15
    Francesca Schiavoneová predviedla veľmi dobré podanie. Slovenská tenistka následne svoj return posiela vedľa bočnej čiary.
     
    0-15
    Rebecca Šramková to zahrala veľmi šikovne. Dokázala skrátiť hru a jej súperka na jej úmysel nedokázala dostatočne reagovať.
     
    2:4
    Podarilo sa! Francesca Schiavoneová sa v posledných troch loptičkách vôbec nedostala do hry, a tak Rebecca Šramková stále drží výhodu brejku.
     
    30-40
    Slovenská tenistka otáča priebeh tohto gemu. Predviedla ďalšie eso, a tak si vybojovala jednu šancu na ukončenie gemu.
     
    30-30
    Skvelá odpoveď na predošlý nepodarený úder. Rebecca Šramková si na svoje konto pripisuje ďalšie nechytateľné podanie.
     
    30-15
    Francesca Schiavoneová dobehla skrátenie hry svojej súperky. Slovenská tenistka sa následne pokúsila o lob, no ten končí v aute.
     
    15-15
    Tentokrát to Rebecca Šramková prehnala s razanciou svojho forhendu. Loptička totiž končí ďaleko za základnou čiarou jej súperky.
     
    0-15
    Slovenská tenistka začína šiesty gem skutočne vo veľkom štýle. Forhendovým úderom po čiare nedala skúsenej súperke žiadnu šancu.
     
    2:3
    Rebecca Šramková sa po returne vydala na sieť, no toto nebolo najlepšie rozhodnutie. Francesca Schiavoneová ju donútila chybovať a drží svoje podanie.
     
    A-40
    Domáca tenistka bola nútená zahrať lob, ale ten jej vyšiel na výbornú. Rebecca Šramková musela hrať chrbtom k sieti, čo bola veľmi náročná pozícia.
     
    40-40
    Francesca Schiavoneová v dôležitý moment vytiahla kvalitné prvé podanie. Eso síce z toho nie je, no aj priamy bod stačí na odvrátenie brejkbalu.
     
    30-40
    Francesca Schiavoneová posiela loptičku len do autu, a tak má naša tenista veľkú šancu na zisk podania svoje skúsenejšej súperky.
     
    30-30
    Tentokrát to bratislavskej rodáčke nevyšlo podľa predstáv. Úder z jej rakety končí niekoľko centimetrov vedľa pravej bočnej čiary.
     
    15-30
    Rebecca Šramková predviedla ďalší skvelý return. Francesca Schiavoneová má veľké problémy s razanciou úderov našej hráčky.
     
    15-15
    Ďalšia veľká škoda. Rebecca Šramková svojim returnom vyhnala súperku von z kurtu, no pri snahe o víťazný úder poslala loptičku do siete.
     
    0-15
    Rebecca Šramková predviedla veľmi dobrý return. Loptička dopadla tesne pred čiaru a Francesca Schiavoneová ju následne poslala do siete.
     
    1:3
    Slovenská tenista potvrdzuje získaný brejk z predošlého gemu. V závere štvrtej hry si prešla na sieť a donútila svoju súperku chybovať.
     
    40-A
    Francesca Schiavoneová sa k brejkbalu zatiaľ nedostáva. Môže za to jej nepodarený forhendový úder, ktorý sa do kurtu nevošiel.
     
    40-40
    To je veľká škoda. Rebecca Šramková predviedla veľmi dobré podanie, no podobne ako v predošlej výmene poslala loptičku len do siete.
     
    30-40
    Rebecca Šramková si druhou chybou za sebou komplikuje cestu za ziskom tretieho gemu. Stále má však k dispozícii jednu gembalovú šancu.
     
    15-40
    Čistá hra z toho napokon nebude. Rebecca Šrámková sa snažila zahrať víťazný bekhendový úder, no ten skončil niekoľko decimetrov v aute.
     
    0-40
    Rebecca Šramková výborne skrátila hru. Francesca Schiavoneová už loptičku nedobehla, a tak má naša hráčka tri šance na ukončenie gemu.
     
    0-30
    Na konci dlhej výmeny sa teší slovenská tenistka. Francesca Schiavoneová totiž loptičku svojim jednoručným bekhendom posiela len do autu.
     
    0-15
    Rebecca Šramková začína dobre aj vo štvrtom geme. Jej podanie síce nebolo najlepšie, no return súperky bol veľmi zlý.
     
    1:2
    Skvelý víťazný úder predviedla slovenská tenisová hviezdička. Rebecca Šramková získava podanie domácej hráčky a dostáva sa do tesného vedenia.
     
    30-40
    Francesca Schiavoneová zaznamenáva svoju prvú dvojchybu v zápase a opäť bude musieť čeliť brejkbalu svojej slovenskej súperky.
     
    30-30
    Rebecca Šramková predviedla fantastický return. Vďaka nemu si vytvorila prevahu a výmenu zakončila forhendovým winnerom.
     
    30-15
    Domáca tenistka sa okamžite po servise dostala na sieť. Tam ale neuspela, keďže loptičku po svojom voleji poslala len do autu.
     
    30-0
    Domáca tenista podáva zatiaľ veľmi dobre. Potvrdila to aj teraz a na svoje konto získava ďalší bod. Rebecca Šramková poslala loptičku do siete.
     
    15-0
    Francesca Schiavoneová začína svoj gem na podaní veľmi dobre. Podaním na T-čko zaskočila našu tenistku a tá posiela loptičku do autu.
     
    1:1
    Rebecca Šramková bez väčších problémov drží svoje podanie. V poslednej výmene tohto gemu sa zaskvela krásnym bekhendovým víťazným úderom.
     
    15-40
    Slovenská tenistka sa postarala o vôbec prvé eso dnešného zápasu. V prvom geme pri svojom podaní má tak výhodu dvoch gembalov.
     
    15-30
    Rebecca Šramková si v správny moment pomáha kvalitným prvým podaním. Pramení z toho priamy bod, ktorý dostáva Slovenku do vedenia.
     
    15-15
    Tentokrát bola Francesca Schiavoneová úspešnejšia. Bekhendovým úderom dostala súperku pod tlak a získava bod na svoju stranu.
     
    0-15
    Naša tenistka mala teraz poriadnu dávku šťastia. Francesca Schiavoneová sa ju snažila obhodiť, no tesne netrafila priestor dvorca.
     
    1:0
    Francesca Schiavoneová napokon drží svoje podanie a dostáva sa do vedenia. O chvíľu ale pôjde podávať naša nádej Rebecca Šramková.
     
    A-40
    Rebecca Šramková netrafila loptičku práve najlepšie. Svoj return nasmerovala vedľa dvorca, a tak má výhodu Francesca Schiavoneová.
     
    40-40
    Francesca Schiavoneová to teraz zahrala veľmi šikovne. Úderom do protipohybu prekvapila súperku a donútila ju chybovať.
     
    30-40
    Rebecca Šramková zahrala krásny víťazný úder a zaslúžene si v prvom geme vypracovala jednu šancu na zisk podania svojej súperky.
     
    30-30
    Rebecca Šramková nezvládla svoj return práve najlepšie. Loptičku poslala za základnú čiaru, vďaka čomu je stav prvého gemu vyrovnaný.
     
    15-30
    Prvýkrát v dnešnom zápase boduje aj talianska tenistka. Pomohla jej ale chyba našej hráčky, ktorá nasmerovala loptičku do autu.
     
    0-30
    Rebecca Šramková fantastickým spôsobom vstupuje do zápasu. Vďaka víťaznému úderu z forhendovej strany sa dostáva do nádejného vedenia.
     
    0-15
    Dnešný zápas začala na podaní Francesca Schiavoneová. V prvej výmene ale posiela loptičku len za základnú čiaru, čo teší našich fanúšikov.
     
    0:0
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní textového prenosu z tenisového Fed Cupu. Slovenské tenistky po sobotňajších dvojhrách remizujú s domácim výberom 1:1, a tak sú stále v hre o postup do baráže elitnej svetovej skupiny. V poslednej dvojhre si zmerajú sily tímové dvojky, teda Francesca Schiavoneová a Rebecca Šramková.

    FRANCESCA SCHIAVONEOVÁ

    Francesca Schiavoneová v úvodnej dvojhre získala pre Taliansko bod, keď pomerne hladko zdolala Annu Karolínu Schmiedlovú. Svojej súperke dovolila uhrať len štyri gemy a len raz prišla o svoje podanie. Najmä prvý set bol v znamení dlhých výmen, no víťazka Roland Garros 2010 bola trpezlivejšia a v porovnaní s našou hráčkou robila menej chýb. Od stavu 3:3 v prvom dejstve získala sedem gemov za sebou, čím de facto rozhodla o svojom víťazstve. Svoju singlovú bilanciu vo Fed Cupe upravila na 23-20, z toho šestnásť víťazstiev dosiahla práve na antuke. Vo veku 36 rokov talianska tenistka pripustila koniec kariéry a dnes ju čaká jedno z posledných stretnutí v národných farbách. Stále však má chuť víťaziť a bude favoritkou.

    REBECCA ŠRAMKOVÁ

    Rebecca Šramková má za sebou reprezentačný debut ako hrom. Vo svojom prvom fedcupovom zápase zdolala bývalú svetovú päťku Saru Erraniovú a udržala Slovensko v hre o víťazstvo. V úvode sa na jej hre prejavila nervozita, no pri jej veku sa to dá pochopiť. Následne sa ale poriadne rozohrala a najmä svojimi agresívnymi forhendovými údermi zničila favorizovanú súperku. Sara Erraniová po zápase priznala, že jej súperka predviedla skvelý výkon a využila aj to, že Talianka nebola na zápas dostatočne pripravená po kondičnej stránke. Bratislavská rodáčka hrala bez tlaku a pokiaľ podobný výkon podáva aj dnes, určite je v jej silách zdolať ďalšiu súperku z Apeninského polostrova.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:30.

    Miroslav Kováčik

    Čas utkání: 1:12

    2. set: 0:36

    Schiavoneová Šramková
    2. set Utkání 2. set
    Získané body celkem
    25 49 62 29
    Nejdelší série získaných bodů
    6 6 10 9
    Setboly
    0 0 3 1
    Mečboly
    0 0 1 1
    Vítězné údery *
    0 0
    Nevynucené chyby *
    0 0
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:13 0:30 0:32 0:18
    Esa **
    0 0 6 3
    Dvojchyby **
    0 1 1 1
    Udržená podání
    3 / 5
    60 %
    5 / 9
    56 %
    8 / 9
    89 %
    4 / 5
    80 %
    Odvrácené brejkboly
    0 / 2
    0 %
    3 / 7
    43 %
    2 / 3
    67 %
    2 / 3
    67 %
    Body při vlastním podání
    13 / 23
    57 %
    29 / 55
    53 %
    36 / 56
    64 %
    19 / 31
    61 %
    Body po 1. podání *
    19 / 32
    59 %
    23 / 31
    74 %
    Body po 2. podání *
    10 / 22
    45 %
    13 / 24
    54 %
    Úspěšnost 1. podání *
    32 / 55
    58 %
    31 / 56
    55 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    1 / 3
    33 %
    1 / 3
    33 %
    4 / 7
    57 %
    2 / 2
    100 %
    Body při soupeřově podání
    12 / 31
    39 %
    20 / 56
    36 %
    26 / 55
    47 %
    10 / 23
    43 %
    Body po příjmu 1. podání *
    8 / 31
    26 %
    13 / 32
    41 %
    Body po příjmu 2. podání *
    11 / 24
    46 %
    12 / 22
    55 %
    Informace ke statistikám

    Aktuálnost statistik označených *: po 2. setu

    Ostatní statistiky jsou počítány průběžně automaticky.

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Francesca Schiavoneová
    Stát: Itálie
    Datum narození: 26.03.1980
    Věk: 44 let
    Držení: pravák
    Výška: 166 cm
    Váha: 64 kg

    Rebecca Šramková
    Stát: Slovensko
    Datum narození: 19.10.1996
    Věk: 27 let
    Výška: 179 cm
    Váha: 68 kg
    Miriam Bleyová (GER)
    ITA 1 2 SVK
    #1 Neděle 12.02.2017 • 13:09
    Erraniová - Hantuchová 0:2
    #2 Neděle 12.02.2017 • 14:59
    Schiavoneová - Šramková 0:2
    #3 Neděle 12.02.2017 • 17:05
    Paoliniová, Trevisanová - A. K. Schmiedlová, Šramková 0:0 skreč A. K. Schmiedlová, Šramková
    bahis siteleri