NY Islanders – Colorado 5:1 (kon.) | Nashville – Dallas 5:3 (kon.) | Buffalo – Vancouver 2:4 (kon.)
Boston – Montreal 4:0 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:4 (2:2, 0:2, 0:0)
Vancouver Canucks
Pondělí 13.02.2017, 01:30 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    35:33 Michael CHAPUT - 2:4
     
    35:33
    Vancouver právě vstřelil branku!
    MICHAEL CHAPUT po krásné přihrávce Alexandera Edlera z levého křídla napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke střele, která se od ruky obránce Justina Falka odrazila do protipohybu bezmocného Robina Lehnera. Vancouver poprvé v zápase vede o dvě branky! Asistence: Alexander Edler a Alexandre Burrows.
    25:00 Alexandre BURROWS - 2:3
     
    25:00
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ALEXANDRE BURROWS si najel před bránu na krásnou přihrávku Troy Stechera z levého křídla a střelou bez přípravy puk o lapačku Robina Lehnera poslal ke vzdálenější pravé tyči. Vancouver Canucks na ledě Buffala znovu vede – 2:3! Asistence: Troy Stecher a Bo Horvat.
    19:44 Kyle OKPOSO - 2:2
     
    19:44
    Sabres právě vstřelili branku!
    Rasmus Ristolainen se v blízkosti pravé tyče neukvapil se zakončením a KYLE OKPOSO po jeho krátké přihrávce na vzdálenější tyči zamířil po ledě do prázdné brány! Sabres vyrovnali! Asistence: Rasmus Ristolainen a Ryan O'Reilly.
    16:37 Michael CHAPUT - 1:2
     
    16:37
    Vancouver právě vstřelil branku!
    MICHAEL CHAPUT si v blízkosti pravé tyče srovnal puk na hůl a nádhernou střelou zápěstím zamířil do pravého horního rohu brány. Vancouver vstřelil dva góly v řadě a vede nad Sabres rázem 2:1! Asistence: Daniel Sedin.
    09:07 Bo HORVAT - 1:1
     
    09:07
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BO HORVAT napřáhl od modré čáry ke krásné táhlé střele, která zřejmě bez teče zamířila přesně do levého horního rohu brány! Vancouver využil přesilovou hru a vyrovnal na 1:1! Asistence: Ben Hutton a Markus Granlund.
    04:58 Tyler ENNIS - 1:0
     
    04:58
    Sabres právě vstřelili branku!
    Evan Rodrigues předvedl mezi kruhy pro vhazování pěkný oblouk a neukvapil se se zakončením, naopak si počkal na vhodnou chvíli a nádhernou diagonální přihrávkou předložil puk TYLEROVI ENNISOVI, který v blízkosti levé tyče bez přípravy zamířil nad pravým betonem Jacoba Markströma do odkryté části brány. Buffalo Sabres vede 1:0! Asistence: Evan Rodrigues.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Ennis (Rodrigues), 20. Okposo (Ristolainen, R. O'Reilly) – 10. Horvat (B. Hutton, M. Granlund), 17. Chaput (D. Sedin), 25. Burrows (Stecher, Horvat), 36. Chaput (Edler, Burrows)


    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – McCabe, Ristolainen, Gorges (A), D. Kulikov, Falk, Fedun – Ju. Bailey, R. O'Reilly (A), Okposo – E. Kane, Eichel, Reinhart – M. Foligno, Rodrigues, B. Gionta (C) – Moulson, D. Grant, Ennis. Hlavní trenér: Dan Bylsma.
    Vancouver Canucks: Markström (R. Miller) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, B. Hutton, Trjamkin – D. Sedin (A), H. Sedin (C), M. Granlund – Burrows (A), Horvat, Hansen – Eriksson, B. Sutter, Megna – Boucher, Chaput, Skille. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Kelly Sutherland. Čároví: Shandor Alphonso, Greg Devorski

    Diváci: 18876
    bahis siteleri