Columbus – NY Rangers 2:3 (kon.) | Calgary – Arizona 0:5 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
New York Rangers
Úterý 14.02.2017, 01:41 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Nejprve mohl skórovat Cam Atkinson, který byl sám na levé straně, ale svižnou střelou trefil jen Raantu. Následně se dvěma dorážkami u tyče neuspěl Nick Foligno.
     
    58:12
    Sergej Bobrovskij je na střídačce! Domácí hokejisté to zkouší se šesti hráči v útočném pásmu.
     
    53:46
    Za hákování je navíc nyní vyloučen Zach Werenski (CBJ). Hosté dostávají možnost přesilové hry.
    53:28 Jimmy VESEY - 2:3
     
    53:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Pracně vybojované vyrovnání je záhy fuč. Ve středním pásmu se ke kotouči dostal JIMMY VESEY, který na pravé straně provedl rychlý výpad a parádním bekhendem z úhlu překonal Sergeje Bobrovského. Tohle byla opravdu krásná trefa hostujícího mladíka! Asistence: Derek Stepan, Nick Holden.
    51:53 Nick FOLIGNO - 2:2
     
    51:53
    Columbus právě vstřelil branku!
    Menší tlak domácích nakonec přináší vyrovnání. NICK FOLIGNO dostal přihrávku za Raantovou bránou a okamžitě hledal dobře postaveného Wennberga. Puk se ale do brány zřejmě odrazil od jednoho z hostů, neboť za střelce je označen právě Foligno. Asistence: David Savard.
     
    50:56
    Po obtočení se kolem brány bekhendem zakončoval Rick Nash a puk se zřejmě odrazil od tyče Bobrovského brány!
     
    46:34
    Kevin Hayes dostal výbornou přihrávku zpoza brány, avšak u tyče puk nedokázal protlačit před dobře postaveného brankáře Blue Jackets!
    44:49 Kevin HAYES - 1:2
     
    44:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    Zničehonic jdou hosté do vedení! Savard ve středním pásmu vůbec neviděl napadajícího KEVINA HAYESE, který se tak dostal do samostatného úniku. Před Bobrovským hostující útočník rychle zamíchal s pukem a poté ho forhendem poslal pod tělem domácího gólmana. Bez asistence.
     
    41:52
    Nyní bylo před Bobrovským velmi horko. Kotouč se odrazil od zadního mantinelu, ale dobře postavený Rick Nash na to neodkázal reagovat.
     
    39:58
    Pouhé dvě vteřiny před koncem je vyloučen David Savard (CBJ). Ten se provinil vysokou holí.
     
    37:58
    Obrovská šance! Foligno se před bránou dostal k vyraženému kotouči, ale sám střelou z mezikruží nechal vyniknout Raantu, který puk vytěsnil těsně vedle brány.
     
    34:11
    Přesilová hra ve prospěch domácího týmu. Za vražení na hrazení je penalizován J. T. Miller (NYR).
     
    31:52
    Po dobrém tlaku do brankoviště Sergeje Bobrovského přišel rychlý výpad domácích. Střelu z mezikruží ale zneškodnil Antti Raanta!
     
    29:59
    Parádní dlouhá přihrávka našla Cama Atkinsona, jenž se zničehonic zjevil před Raantou. Tísněn ale nadvakrát nepřekonal hostujícího brankáře!
     
    28:39
    Holdenovo zakončení se odrazilo od zadního mantinelu, ale Kreider nedokázal rychle dorazit puk za k tyči se vracejícího Bobrovského.
     
    24:30
    Nepovedená přesilová hra domácích je u konce. Dvouminutový trest si totiž nyní odsedí Boone Jenner (CBJ), jenž Grabnera zasáhl vysokou holí.
     
    23:45
    Nakonec je ale ještě vyloučen Oscar Lindberg (NYR), který Wennbergovi přidržel hokejku.
    20:12 Dan GIRARDI - 1:1
     
    20:12
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté zcela překvapivě vyrovnávají na začátku druhé třetiny. Miller puk v oslabení zavezl do útočného pásma, kde ho předal Hayesovi. Útočník Rangers sice nezakončil, avšak kotouče se chopil DAN GIRARDI, jenž svižným zakončením z vrcholu kruhu překonal překvapeného gólmana Blue Jackets. Asistence: Kevin Hayes, J. T. Miller.
     
    19:43
    Místo útočení se však domácí museli soustředit na defenzívu. Rychlá akce Rangers dospěla k zakončení z mezikruží, nicméně obětavý Wennberg puk zablokoval.
     
    19:30
    Dvě trestné minuty za držení protihráče teď dostává Kevin Klein (NYR). V samotném závěru třetiny tak přichází přesilová hra domácích.
     
    19:02
    Po zmatcích v blízkosti brankoviště se kotouč odrazil k Fastovi. Hostující útočník rychle zakončoval bekhendem, ale ruský brankář dobře utěsnil všechny mezery.
     
    16:40
    Až teď je hra přerušena a třetím vyloučený hráčem zápasu se stává Sam Gagner (CBJ). Proviněním tohoto útočníka Blue Jackets bylo podražení.
     
    11:25
    Přesilovou hru si v první třetině zahrají i hosté. Na lavici hanby usedá Josh Anderson (CBJ), který se provinil sekáním.
     
    10:24
    Nyní ale přišla velká šance! Jedovaté zakončení zblízka obstaral Vesey, avšak Bobrovskij puk nadvakrát dokázal vykopnout z brankoviště a poté už domácí zahráli na icing.
    08:12 Brandon DUBINSKY - 1:0
     
    08:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    S návratem vyloučeného Bučněviče jdou domácí do vedení. Saad byl za bránou Rangers jako první u nahozeného kotouče, nezištnou zadovkou našel dojíždějícího BRANDONA DUBINSKÉHO a ten zakončením z levé strany prostřelil zaskočeného Raantu. Asistence: Brandon Saad, Seth Jones.
     
    06:12
    Raanta odolal dvěma střelám, ale nyní bude mít zřejmě více práce. Na trestnou lavici totiž zamíří Pavel Bučněvič (NYR), který puk vyhodil mezi diváky.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 9. Dubinsky (Saad, S. Jones), 52. N. Foligno (D. Savard) – 21. Girardi (K. Hayes, J. T. Miller), 45. K. Hayes, 54. Vesey (Stepan, Holden)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, Nutivaara, R. Murray – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Sedlák, Gagner.
    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – McDonagh (C), Holden, M. Staal, Girardi (A), Skjei, Klein – Bučněvič, Zibanejad, Rick Nash (A) – Kreider, Stepan, Zuccarello – Grabner, K. Hayes, J. T. Miller – Vesey, Lindberg, Fast.

    Rozhodčí: Jon McIsaac, Steve Kozari – Pierre Racicot, Tim Nowak

    Diváci: 14 378
    bahis siteleri