Barys – Novosibirsk 2:1 (po pr.) | Jekatěrinburg – Novokuzněck 7:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Omsk 2:3 (po pr.)
Ufa – Kazaň 3:1 (kon.) | Čerepovec – N.Novgorod 2:3 (po pr.) | CSKA Moskva – Soči 4:3 (kon.)
Minsk – Toljatti 8:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Jokerit – Nižněkamsk 3:2 (po pr.)
Petrohrad – Spartak Moskva 2:4 (kon.) | Viťaz – Kunlun 5:3 (kon.) | Záhřeb – HC Slovan 4:5 (po pr.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:1 (3:1, 0:0, 0:0)
Ak Bars Kazaň
Úterý 14.02.2017, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    13:48 Alexandr LOGINOV - 3:1
     
    13:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí si ale rychle berou dvoubrankový náskok zpět! Dmitrij Makarov našel obránce ALEXANDRA LOGINOVA, který vymetl horní růžek nad lapačkou Garipova. Asistence: Dmitrij Makarov a Denis Paršin.
    13:05 Atte OHTAMAA - 2:1
     
    13:05
    Kazaň vstřelila branku!
    Při reklamní přestávce se zkoumalo video, které nakonec přisoudilo Kazani kontaktní gól! Po střele ATTEHO OHTAMAAHO, která se odrazila od břevna, se sice hrálo dál, ale videozáznam ukázal, že puk dopadl těsně za brankovou čáru – 2:1. Asistence: Anton Glinkin a Stěpan Zacharčuk.
    12:23 Alexandr NĚSTĚROV - 2:0
     
    12:23
    Ufa právě vstřelila branku!
    A domácí z následného protiútoku zvyšují na 2:0! Nahození Envera Lisina od mantinelu tečoval ALEXANDR NĚSTĚROV tak šikovně, že puk propadl Garipovovi mezi betony a došoural se až za brankovou čáru. Asistence: Zachar Arzamascev a Enver Lisin.
    02:40 Igor GRIGORENKO - 1:0
     
    02:40
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení a navíc skórovali po opravdu krásné akci! Denis Paršin se protáhl dopředu po levém křídle a nahrál do druhé vlny najíždějícímu obránci Samimu Lepistömu. Ten už mohl z mezikruží střílet, ale ještě vše vyšperkoval nahrávkou na IGORA GRIGORENKA a ten poslal puk nad natažený levý beton brankáře Garipova. Asistence: Denis Paršin a Sami Lepistö.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 3. I. Grigorenko (Paršin, Lepistö), 13. Něstěrov (Arzamascev, Lisin), 14. Loginov (D. Makarov, Paršin) – 14. Ohtamaa (Glinkin, S. Zacharčuk)


    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Gavrilov) – Arzamascev, Gončarov, Loginov, Lepistö, Kornějev, S. Garejev, Kuljaš (A) – Lisin (A), Mertl, M. Majorov – Kaprizov, Chripunov, M. Vorobjov – I. Grigorenko (C), D. Makarov, Paršin – A. Lazarev, Korotkov, Něstěrov – Kotljarevskij.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (S. Galimov) – S. Zacharčuk, Elliott, Tokranov, Jordán, Abrosimov, Batyršin, Ohtamaa, Sidorov (A) – Archipov, Svitov (C), Sekáč – Čibisov, Malychin (A), Lukojanov – An. Popov, M. Gluchov, Glinkin – Varnakov, M. Lazarev, Obuchov.

    Rozhodčí: Ansons, Fraňo – Michel, Palei

    Diváci: 8070
    bahis siteleri