Poprad – Nitra 1:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 4:5 (kon.) | Košice – Martin 3:2 (1:0 po s.n.)
Banská Bystrica – Žilina 4:1 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 3:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
HC Košice
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 0:0)
HK VITAR Martin
sk Úterý 14.02.2017, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní 45. kola našej najvyššej hokejovej súťaže. Valentínske boje bude v Steel aréne reprezentovať súboj Košíc s Martinom.

    Domáci zverenci trénera Rostislava Čadu sa v Steel aréne poženú za bodmi i za víťazstvom, pretože v tabuľke im aktuálne so ziskom 91 bodov a s celkovým skóre 160:103 patrí tretia priečka, pričom na druhú Nitru strácajú dva body a na líderskú Banskú Bystricu päť. Košičania prehrali posledné dva zápasy v rade, naposledy na klzisku majstrovskej Nitry 2:3 po samostatných nájazdoch.

    Hosťujúci martinskí hokejisti zvádzajú boje o čo najlepšiu východiskovú pozíciu pred play-off. Aktuálne majú na svojom konte 67 bodov a celkové skóre 121:132, za čo im patrí štvrtá priečka v tabuľke. Mužstvo vedené trénerom Paukovčekom bude chcieť nadviazať na dvojzápasovú víťaznú šnúru, ktorú si vypracovalo v poslednom 44. kole i v dohrávke počas reprezentačnej prestávky, keď zdolalo Nové Zámky dvakrát za sebou 2:1 a 2:1 po samostatných nájazdoch.

    V aktuálnej sezóne uvidíme v základnej časti už predposledný košicko-martinský súboj, v Steel aréne posledný. V doterajších tohtosezónnych štyroch vzájomných dueloch vyhrali vždy Košičania, keď postupne triumfovali doma 9:3, u súpera 4:3 po samostatných nájazdoch, opäť na svojom klzisku 7:2 a naposledy v Turci 5:1. Dohromady padlo v týchto zápasoch 34 gólov, teda priemerne viac ako osem na zápas.

    /Zdroj: hckosice.sk/
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Kopřiva (Habal) – Šmach. Dudáš, Jankovič, Matejka, Vašíček, Deyl, Šedivý, Koch – Nagy, Boltun, Huna – T. Varga, Suja, Bicek – Bartoš, Jenčík, Spilar – Šoltés, Milý, Hričina

    MHC Martin: Corbeil (Dzubina) – Rusina, Pulli, Brňák, Pacalaj, Dvoŕák, König, Vyskoč – Koyš, Heizer, Markovič – R. Varga, Galamboš, Korostin – Surovka, Dlouhý, Pokrivčák – Rzavský, Jurášek, Rapáč

    Rozhodca: Snášel – Smrek, Gajan.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Hráči oboch celkov už stoja nastúpení na modrých čiarach, kde si vypočujú štátnu hymnu Slovenskej republiky. Ja ešte pripomeniem, že zatiaľ čo Košice vkročia do stretnutia v modrých dresoch, Martin si do metropoly východu priniesol bielu sadu dresov.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:12
    Úvodné buly bolo vhodené. Prvý puk z rúk hlavného arbitra padol na hokejky domácich hráčov, ktorí sa s ním pokúsia o čo najrýchlejší prienik k bránke svojho súpera.
     
    00:38
    Nagy pristavil Hunovi, ten sa ale nechal zatlačiť do rohu klziska a tam o puk prišiel. Prvá útočná snaha Košíc sa tak končí bez streleckého pokusu.
     
    00:52
    To neplatilo na opačnej strane ľadovej plochy, kde neprišla síce žiadna prudšia strela, avšak Kopřiva bol nútený hru prerušiť.
     
    01:45
    Košičanom sa teraz puk na útočnej modrej poriadne poodrážal, čo využila martinská defenzíva na výbornú a súpera vystavila ofsajdovej pozícii. Z tej sa už domáci nedostali.
     
    02:25
    Pomerne dlho bol teraz puk zašliapnutý neďaleko striedačiek, rozhodcovia ale nechali hru plynúť. Smerom dopredu budú napokon pokračovať domáci hokejisti.
     
    03:01
    Hričina sa pekne obtočil okolo bránky a skúsil do bekhendom. Corbeil podobnú situáciu očakával a pred dobiedzajúcim Milým puk podržal na ľade.
     
    03:01
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Hričina – 2 min., hrubosť).
     
    03:01
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (Pulli – 2 min., krosček).
     
    03:48
    Huna nabral na rýchlosti a po ľavom krídle sa pretlačil až k zakončeniu, ten puk bol ale napokon nepresný a Corbeil zasahovať nemusel.
     
    04:29
    Skúsene zahral aj Peter König, ktorý na seba naviazal dvojicu korčuliarov a následne rozohrával smerom dopredu. Spoluhráči zámer martinského beka nepochopili.
     
    05:01
    Medzičasom pokračujeme v hre piatich proti piatim.
     
    05:18
    Šoltés si puk prikryl telom, na ľade vykreslil dokonalý oblúk a dostal sa k zakončeniu bekhendom. Jeho strelu chcel ešte do siete doraziť Hričina, avšak vzrušenie bolo zbytočné. Corbeil mal totiž puk v krkolomnej pozícii pod kontrolou.
     
    06:03
    König sa nenechal zastrašiť pohybom Nagya a nechal košického kapitána prihrať Spilarovi len na korčule. Košický útočník už ten puk spracovať nedokázal.
     
    06:47
    Razantne teraz odpálil Pulli, ktorý znemožnil Tiborovi Vargovi v dobrej pozícii zakončiť. Corbeil si tentokrát úspešný zákrok pripísať nemusel.
     
    07:19
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (Pacalaj – 2 min., podrazenie).
     
    07:52
    Košičania sa držia v pásme, zatiaľ sú ale dobre vytláčaní do rohov a zakončiť nedokážu.
     
    08:11
    A napokon je z toho dobré vyvezenie puku hostí. Tí odídu striedať počas hry.
     
    08:30
    Košice sú opäť v pásme, o čo sa pokúsil Spilar. Hostia stiahnutí pred gólmanom Corbeilom.
     
    09:06
    V situácii dvoch proti dvom sa Hričina zakončiť neodvážil, Košice ale budú pokračovať v kombinácii na útočnej modrej čiare.
     
    09:39
    Pacalaj sa už zapojil do hry, na ľade máme po päť korčuliarov z oboch tímov.
     
    10:01
    Šoltés si pred bránkou pýtal puk od Bartoša, ktorý sa mladšieho kolegu z útoku pokúšal nájsť. Ten puk sa ale napokon Šoltésovi od korčule odrazil na zadný mantinel.
     
    10:37
    Nebezpečná situácia aj na opačnej strane klziska, kde sa Martin zbehol s tromi korčuliarmi. Tí teraz donútili Kopřivu k rýchlym presunom vo svojom bránkovisku, gólman bol pritom úspešný.
     
    11:28
    Rusina si zbiehal na prihrávku svojho spoluhráča, napokon ho ale o puk pripravil jeden z útočníkov Martina. Hostia sa nedohodli ani pri zakončení, a tak bolo z toho len nahodenie na zadný mantinel.
     
    12:06
    Pacalaj vyhadzoval puk do útočnej tretiny, tam bola hra napokon prerušená. Vhadzovať sa preto bude po ľavici Miroslava Kopřivu.
     
    13:28
    Bicek teraz popreháňal po ľade trojicu korčuliarov Martina, aby to napokon sám skúsil strelou švihom. Krásnym zákrokom sa ale prezentoval Corbeil, ktorý nechal vyniknúť svoju lapačku.
     
    13:41
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (Korostin – 2 min., podrazenie).
     
    14:02
    Košice sa v úvode presilovej hry držia v útočnej tretiny, kde roztáčajú poriadne rýchly presilovkový kolotoč.
     
    14:13
    Z vonkajšej hrany ľavého kruhu na vhadzovanie zakončoval švihom Spilar. Jeho strelu ale domáci zrazili na ochrannú sieť, a tak sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    15:01
    Boltun už puk na modrej nestihol, Martin zbiera sekundy v strednom pásme.
    15:20 Kosičania v snahe vsietiť gól.
     
    15:24
    Suja na pozícii centra vložil do prihrávky svoju hokejku a zmenil smer puku, Corbeil ale čosi podobné očakával a túto ranu zrazil do rohu ľadovej plochy.
     
    16:05
    Sily na ľade sa nám medzičasom vyrovnali.
     
    16:48
    Martin sa po dlhšom čase dostal do pásma, tam ale puk len nastrelil na zadný mantinel a odišiel striedať. Hostia toho dnes v ofenzívnej zložke zatiaľ príliš veľa nepredviedli.
     
    17:10
    Bartoš si chcel puk zaseknúť a následne vystreliť spoza obrancu. Nespravil to ale vôbec dobre, a tak bolo po šanci Košíc.
     
    17:34
    Martin Dudáš teraz predviedol, prečo má najtvrdšiu strelu v lige. Jeho rana pristála priamo na maske Corbeila, ktorý ostal otrasený ležať na ľade. Martinský gólman ale našťastie za potlesku tribún vstáva a bude v poriadku.
     
    18:05
    O šikovný teč sa teraz pokúšal Boltun, ktorý zmenil smer strely tesne pred bránkou, nanešťastie pre Košice ale trafil len zadné plexisklo.
     
    19:17
    Hunovi sa v útočnej tretine nepodarilo obohrať Pulliho, ten puk vyviezol do stredného pásma. Oba celky odídu striedať počas hry, dlhšie sa totiž neprerušovalo.
     
    19:35
    Posledných 25 sekúnd prvej tretiny, hrá sa v strednom pásme.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Siréna nám ohlásila koniec úvodného dejstva, dvadsať minút hry máme za sebou. Tímy pôjdu na prestávku za priebežného stavu 0:0.

    Pomer striel po 1. tretine: 13:4

    Druhá tretina sa začne približne o 18:18.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:25
    Domáci sa od začiatku dostali pred martinskú bránu, kde dlho kontrolovali puk, no zakončenie neprišlo.
     
    21:10
    Martin dal gól!
    Martin sa dostal do útočného pásma, keď vyviezol puk od vlastnej brány. Prišla strela od FILIPA SUROVKU, ktorá nebola vôbec silná. Puk sa poodrážal, až sa napokon dostal za bránkovú čiaru. Bez asistencie.
    21:10 Filip SUROVKA - 0:1
    21:10 Filip SUROVKA - 0:1
     
    23:45
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (Corbeil – 2 min., podrazenie). Trest odpyká Varkovič.
     
    25:22
    Košičania sa natlačili do pásma, kde bol puk niekoľko desiatok sekúnd zašliapnutý za bránkou Corbeila. Hlavný arbiter sa rozhodol neprerušiť, čo hralo v prospech hostí.
     
    25:48
    Hostia sa oslobodili, Dudáš bude musieť rozohrávať od košickej bránky. Domáci celok to už ale zrejme počas tejto presilovky nestihne.
     
    26:27
    Martin už v pätici, nevyužitá presilová hra Košíc.
     
    26:52
    Obrovská šanca Martina! Surovka sa dostal k puku, ktorý vyrazil Kopřiva len priamo pred seba. Surovka to mohol využiť a doklepnúť do prázdnej bránky, český gólman sa ale prezentoval dlhým skokom a puk podržal pred čiarou!
    26:52
     
    27:29
    Smerom dopredu boli aktívnej aj Košice, ktoré sa rozhodli nahodiť puk na bránku a prinúťiť Corbeila zakročiť. Martinský gólman bol pozorný.
     
    28:15
    Dvořák to skúsil švihom z veľkého uhla, zasiahnuť ale dokázal len bočnú sieť košickej svätyne. S pukom na čepeliach tak budú pokračovať domáci korčuliari.
     
    28:30
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., seknutie).
     
    28:51
    Košice sa oslobodili a nazbierali niekoľko cenných sekúnd v pásme svojho súpera.
     
    29:19
    Martin je už ale opäť v pásme, Kopřiva čelí tvrdým pokusom zo všetkých strán. Situácia ako na strelnici, tentokrát to ale košický brankár zvládol.
     
    29:48
    Ďalšie odpálenie puku, celky striedať nebudú.
     
    30:18
    Pre domácich sa teraz črtala možnosť prečíslenia dvoch proti jednému, napokon z toho ale presnejšie zakončenie nebolo.
     
    30:40
    Dudáš na ľade, domáci sú v plnom počte.
     
    31:28
    Suja si vymenil pozíciu s Bicekom a presunul sa na krídlo, tam ale nedokázal spracovať ťažký puk a útočnú akciu Košíc preto nezaložil.
     
    32:22
    Košice aj naďalej aktívne, Martin sa dnes ale prezentuje mimoriadne obetavým a bojovným výkonom. Aj preto je len veľmi ťažké natlačiť sa do lepšej streleckej pozície.
     
    32:36
    Hričina naháňal puk, domácim to napokon nepomohlo. Píska sa zakázané vhadzovanie v neprospech Košíc, vhadzovanie po ľavici Miroslava Kopřivu.
     
    33:28
    Milý našiel Šmacha, ten si na strelu neveril a puk poslal na ľavé krídlo. Košice napokon stála zbytočná prihrávka možnosť kombinovať v pásme súpera.
     
    34:05
    Huna sa prezentoval rýchlym prienikom po ľavom krídle, puk zaviezol za bránku a následne prihrával medzi kruhy. Odtiaľ prišla dobrá strela švihom, ktorú Mathieu Corbeil podržal na svojej hrudi.
     
    35:13
    Richard Jenčík sa dostal do samostatného úniku, avšak ani z tohto košický gól neprišiel. Dôležitý zákrok Corbeila, ktorý nechal vyniknúť svoju lapačku.
     
    35:39
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (Rusina – 2 min., držanie + 10 min. osobný trest – nešportové správanie).
     
    36:09
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Nagy – 2 min., hákovanie + 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    36:48
    Korostin sa snažil doklepnúť do siete puk, ktorý zrážal Kopřiva len pred seba. Napokon sa mu to nepodarilo a našiel len pozorného gólmana.
     
    37:20
    Huna prebral Jenčíkov puk a dostal sa s ním za bránku, tam sú dnes ale hostia veľmi silní. Potvrdili to aj v tejto chvíli, keď skúsenému útočníkovi nedovolili zakončiť.
     
    38:11
    Medzičasom pokračujeme v hre piatich proti piatim.
     
    38:47
    Jankovičova prihrávka absolútne nevyšla, puk sa od mantinelu odrazil len na čepele martinských hokejistov. Tí potrebujú striedať a smerom dopredu sa preto ponáhľať nebudú.
     
    39:21
    Košičania sa oslobodili za cenu zakázaného uvoľnenia, vhadzovať sa bude pred ich bránkou.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Z hry uplynulo rovných 40 minút, za sebou máme dve tretiny zápasu. Pred poslednou prestávkou pritom platí stav 0:1.

    Pomer striel po 2. tretine: 22:16

    Tretia tretina sa začne približne o 19:09.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:34
    Úvodné buly bolo vhodené, puk padol na ľadovú plochu. Budeme zvedaví na to, ktorý z tímov sa dostane do šance ako prvý.
     
    41:18
    Košičania zovreli svojho súpera v pásme a ubrali mu množstvo síl. To všetko s cieľom vyrovnať – avšak zatiaľ sa tak nestalo.
     
    42:00
    Zakázané uvoľnenie domácich, tí to s kombináciou teraz celkom neodhadli.
     
    42:30
    Do zakladania útočných akcií sa zapojila aj obranná dvojica Vašíček – Šedivý, ktorí vypomáhajú svojim kolegom z útoku. Martin stále bráni jednogólové vedenie.
     
    43:56
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Hričina – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    44:29
    Suja využil zaváhanie v obranných radoch súpera a dostal sa k zakončeniu, strelou z medzikružia ale Vorbeila neprekvapil a neprekonal.
     
    44:31
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Vašíček – 2 min., hákovanie).
     
    45:05
    Košice puk dvakrát vyhodili, Martin zatiaľ v presilovke o dvoch mužov nevymyslel nič.
     
    45:39
    A platí to aj v tejto chvíli, kedy sa po puku naťahuje Corbeil.
     
    45:58
    Až teraz si Kopřiva siahol na hrací predmet, pričom ho spoľahlivo priľahol na hracej ploche a hru prerušil.
     
    46:16
    Domáci medzičasom so štyrmi korčuliarmi.
     
    46:23
    Zakázané uvoľnenie Martina, takto by zrejme presilová hra vyzerať nemala. Mathieu Corbeil sa hnevá na spoluhráčov, hra sa presťahuje pred jeho bránku.
     
    46:40
    Sily na ľade sa už vyrovnali.
     
    46:47
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Šedivý – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    47:33
    Martin dal gól!
    Martin je už veľmi blízko víťazstva. Potvrdil to týmto presilovkovým gólom, ktorý posúva hostí do dvojgólového vedenia. Presadil sa JAROSLAV MARKOVIČ. Asistencie: Radomír Heizer, Patrik Koyš.
    47:33 Jaroslav MARKOVIČ - 0:2
     
    48:34
    Spilar našiel dvakrát v ideálnej pozícii medzi kruhmi postaveného Jenčíka, ktorý to skúšal strelami švihom. Najsilnejším článkom v tíme hostí je dnes jednoznačne Mathieu Corbeil, ktorý tento fakt potvrdil aj v tejto chvíli.
     
    50:00
    Do konca riadnej hracej doby ostáva posledných desať minút.
     
    50:37
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (Heizer – 2 min., seknutie).
     
    51:42
    Pri striedačkách sme zahliadli menšiu potýčku, bez vylúčení sa to nezaobíde. Košice môže tento fakt za súčasného stavu poriadne mrzieť.
     
    51:42
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (R. Varga – 2 min., hrubosť).
     
    51:42
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Boltun – 2 min., hrubosť).
     
    52:01
    Košice dali gól!
    Zápas sa napokon predsa len dramatizuje. Postaral sa o to JIŘÍ BICEK, ktorý vrátil Košice späť do hry. Asistencia: Tibor Varga.
    52:01 Jiří BICEK - 1:2
     
    52:42
    Košice v ďalšej veľkej šanci! Individuálnou akciou sa prezentoval Huna, ktorý sa natlačil do zakončenia, avšak Corbeila neprekonal.
     
    53:05
    Košice dali gól!
    A je vyrovnané! Corbeil sa teraz poriadne hnevá, sám totiž nevie, ako mu ten puk prekĺzol až do siete. Tak Martin pustil z rúk výborne rozohrané stretnutie. O gól sa postaral EDUARD ŠEDIVÝ, ktorý zúžitkoval krásnu prihrávku Nagya. Asistencia: Ladislav Nagy.
    53:05 Eduard ŠEDIVÝ - 2:2
     
    54:29
    Jenčík pristavil puk Spilarovi, ten si ho potiahol za bránku. Tam sa ocitol v osobnom súboji s Koyšom, ktorý síce zahral tvrdo, avšak plne v rámci pravidiel. Vylučovať sa tak nemohlo.
     
    55:38
    Hra bola vykázaná do stredného pásma, jeden z hostí totiž poslal puk spoluhráčovi rukou. To je, pochopiteľne, v rozpore s pravidlami.
     
    56:27
    Tibor Varga naháňal puk za bránkou, ešte pred ním ale stihol hokejkou zahrať Pacalaj. Ten sa neponáhľa a počká na dostriedanie svojich spoluhráčov.
     
    57:09
    Martin puky len jednoducho posiela ďaleko od svojej bránky. Hostia sa budú spoliehať na prípadné predĺženie. Nezabúdajme ale, že máme pred sebou stále takmer tri minúty hry.
     
    57:39
    Zakázané uvoľnenie hostí, Martin nemôže striedať.
     
    58:18
    Medzičasom sa nám hra preniesla do posledných dvoch minút svojej tretej tretiny. Martin zbiera sekundy s pukom na hokejkách za vlastnou bránkou.
     
    59:09
    Nagy hľadal za bránkou Hunu, ten bol od puku včas odstavený. Košice to ešte skúšajú zvýšenou útočnou aktivitou.
     
    59:44
    Zdá sa ale, že tá už nikam nepovedie a v Košiciach sa dočkáme predĺženia.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Po troch minútach prestávky budeme pokračovať predĺžením.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:10
    Predĺženie pokračuje s tromi korčuliarmi na oboch stranách. Na veľkom košickom klzisku je tak ešte viac miesta a my budeme zvedaví, ktorému celku bude tento fakt vyhovovať.
     
    60:20
    Kopřiva v úvode súperom zatlačený do bránky. Robustný košický gólman toto tolerovať nebude.
     
    60:48
    Košice držali puk v pásme súpera, tam ale presnejšie nerozohrali. Aj preto sa táto akcia skončila bez streleckého pokusu.
     
    61:19
    Na opačnej strane v šanci Brňák. Ten bol v bezprostrednej blízkosti Kopřivu, ani na dvakrát ho ale neprekonal.
     
    61:45
    Hra sa teraz prelieva zo strany na stranu, oba celky by tento zápas radi rozhodli ešte počas predĺženia.
     
    62:08
    Surovkovi puk prepadol popod čepeľ. Hráč Martina sa už chystal na strelu z medzikružia, ktorá by poriadne preverila Kopřivove schopnosti.
     
    62:20
    Dudáš sa prezentoval individuálnou akciou, keď puk zaviezol pozdĺž celej plochy až do pásma súpera. Tam to skúsil z ľavého krídla a našťastie pre Martin pálil len do plexiskla.
     
    63:18
    Šedivého žabka na ľavú stranu, následný strelecký pokus bol betónmi Corbeila včas sklepnutý.
     
    64:05
    Posledná minúta predĺženia, Martin stráži červenú čiaru. Hostia sa už budú chcieť spoliehať na svoje individuálne schopnosti pri samostatných nájazdoch.
     
    64:59
    Oddychový čas hostí.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    Nasledovať bude úprava ľadovej plochy, po tej prídu na rad samostatné nájazdy.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    1. série
    0:0
    Peter Bartoš išiel do bekhendového blafáku – neuspel.
     
    1. série
    0:0
    Surovka Kopřivu neprekvapil, puk poslal len do neho.
     
    2. série
    0:0
    Bicek to chcel poslať Corbeilovi pomedzi betóny, avšak takto neuspel.
     
    2. série
    0:0
    Nedal ani Pokrivčák.
     
    3. série
    1:0
    Tibor Varga z ľavej strany a Košice sú na koni!
     
    3. série
    1:0
    Kopřiva chytá, je koniec.
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Košice. Rozhodol o tom TIBOR VARGA.
    Tibor VARGA - 3:2
     
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi HC Košice a MHC Martin, po výsledku 3:2 pp a sn sa z výhry na horúcom košickom ľade teší domáci celok.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:05:56)

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 53. Bicek (T. Varga), 54. Šedivý (Nagy), rozh. náj. Varga – 22. Surovka, 48. Markovič (Heizer, Koyš)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Bartoš (KOS)
    0:0   Surovka (MAR)
    2. série:
    0:0   Bicek (KOS)
    0:0   Pokrivčák (MAR)
    3. série:
    1:0   T. Varga (KOS)
    1:0   Koyš (MAR)


    HC Košice: Kopřiva (Habal) – Šmach. Dudáš, Jankovič, Matejka, Vašíček, Deyl, Šedivý, Koch – Nagy, Boltun, Huna – T. Varga, Suja, Bicek – Bartoš, Jenčík, Spilar – Šoltés, Milý, Hričina
    HK VITAR Martin: Corbeil (Dzubina) – Rusina, Pulli, Brňák, Pacalaj, Dvoŕák, König, Vyskoč – Koyš, Heizer, Markovič – R. Varga, Galamboš, Korostin – Surovka, Dlouhý, Pokrivčák – Rzavský, Jurášek, Rapáč

    Rozhodčí: Snášel – Smrek, Gajan
    bahis siteleri