Karlovarsko – Jugra Surgut 3:0 (kon.)
konec
VK ČEZ Karlovarsko
3
25 25 25  
Gazprom-Jugra Surgut
0
20 21 21  
Úterý 14.02.2017, 18:00 • Hala míčových sportů, Karlovy Vary • CEV Cup • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    25:21
    Málek je zpět na palubovce. Alexej Babešin na podání. Michal Sukuba ukončuje zápas povedeným útokem ze středu sítě a karlovarská hala exploduje radostí.
     
    24:20
    Teodor Todorov na podání. Michal Kriško vytlouká blok z pozice univerzála a jsou tu čtyři mečboly.
     
    20:17
    Sukuba na podání. Askerov nyní nepřelstil blok soupeře a toho mohl využít Treial ze středu a to také dělá. Surgut si bere oddechový čas.
     
    16:12
    Henri Treial na servisu. Semyšev je navíc znovu zablokován a je to už o čtyři body. Je tu druhý technický oddechový čas.
     
    8:5
    Babešin na podání. Málek vytlouká blok z hlavního kůlu. Je tu první technický oddechový čas.
     
    25:21
    Nosenko útočí z pozice univerzála do autu a o postupujícím je jasno již po dvou odehraných setech odvetného zápasu. Karlovarsko si zahraje čtvrtfinále CEV Cupu!
     
    24:21
    Treial na podání a po zásahu Krsmanoviće u sítě jsou tu hned tři možnosti k postupu.
     
    20:19
    Málek měl problémy s příjmem, poté ani nesložil míč na zem. Ale nakonec je zablokován Kriško. Je to jen o bod. Také domácí celek si bere v důležité koncovce oddechový čas.
     
    18:15
    Znovu blokařský veterán na servisu. A jeho plachtící podání nadělalo velké problémy. Bod pro Karlovarsko a oddechový čas pro ruský celek.
     
    16:15
    Ani nyní se Nosenko neprosadil a to trestá z rychle sehraného pipu Ondřej Hudeček. Domácí kapitán tak posílá oba týmy do druhého oddechového času.
     
    12:13
    Už se domácí téměř radovali ze zisku bodu po bloku, ale hosté se dokázali vykrýt. Hudeček ale přece jenom přidává bod. Velký tlak na ruský celek zastavuje Rafael Chabibullin oddechovým časem.
     
    6:10
    Askerov znovu na servisu. Zmrhal proti jednobloku neuspěl. Následně se neprosadil ani Treial ze středu. Velmi dlouhou výměnu ukončil až Michal Kriško, který smečuje do autu. Jiří Novák musí sáhnout v dnešním zápase poprvé k oddechovému času.
     
    6:8
    Kriško musel po nepřesném příjmu jde odevzdal míč na zem a poté Nosenko dává další bod. Je tu první technický oddechový čas.
     
    25:20
    Štefko přišel místo Končala na blok. Michal Kriško na podání. Po jeho servisu se dostal jen k doklepnutí Marek Zmrhal. Karlovarsko je jeden set od postupu do čtvrtfinále!
     
    24:20
    Semyšev pokračuje na podání. Nyní ale v důležitý moment přetahuje do autu. Čtyři setboly.
     
    19:14
    Treial na podání. Kriško skvěle zasáhl v poli proti tvrdé smeči a poté dokázal bodovku otřít o blok. Ruský trenér si bere druhý oddechový čas.
     
    16:11
    Semyšev na podání. Kriško dostal fantastickou nahrávku proti jednobloku a karlovarský bomber přidává již šestnáctý bod. Je tu druhý technický oddechový čas.
     
    8:2
    Michal Kriško na podání a také domácí univerzál si připisuje eso. Fantastický vstup do zápasu od Karlovarska. Ruský celek neví co dřív. Je tu první technický oddechový čas.
     
    6:1
    Široký poslal podání o pásku. Karlovarsko hraje v neuvěřitelném laufu v úvodu zápasu. Další blok mohl přijít na Askerova, ale Rusové se stačili ještě vykrýt. Na dělovku Kriška již ale nedokázali reagovat. Přichází oddechový čas.

    Vít Schück

    VK ČEZ Karlovarsko: Štefko, Končal – Hudeček (C), Málek, Zmrhal, Geršák – Sukuba, Netrval, Treial, Široký – Kriško – Pfeffer
    Trenér: Jiří Novák

    Gazprom-Jugra Surgut: Babešin, Brdjović (C) – Ursov, Semyšev, Askerov – Krsmanović, Beskrovnyj, Todorov, Safonov – Nosenko – Andrejev, Fazulov
    Trenér: Rafael Chabibullin

    Rozhodčí: Bjorn Willems (BEL) – Mauro Carlo Goitre (ITA)
    Karlovarsko 2 0 Jugra Surgut
    #1 Středa 01.02.2017 • 15:00
    Jugra Surgut - Karlovarsko 1:3
    #2 Úterý 14.02.2017 • 18:00
    Karlovarsko - Jugra Surgut 3:0
    bahis siteleri