Westerlo – Club Bruggy 1:2 (kon.)
konec
KVC Westerlo
1:2 (1:0)
Club Bruggy KV
Pátek 17.02.2017, 20:30 • Het Kuipje, Westerlo • Belgická liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Heylen trestuhodně propadl jako poslední obráncem s míčem a následně nestačil ve sprinterském souboji na Diabyho. Naštěstí pro domácí, jeho střelu Van Langendonck vytěsnil do zámezí.
    83. VANAKEN - 1:2
     
    83
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Tak to je obrat, hosté se ujímají vedení! Hráči Brugg vyslali do velkého vápna centr z pravé strany, byl to zřejmě Diaby, který sklepl míč na dobíhajícího HANSE VANAKENA, který již tentokrát dává pohotovou střelou vlastnoručně bez cizí dopomoci branku!
     
    80
    Střídání v týmu KVC Westerlo: ze hřiště odchází Rommens, přichází Ruyssen.
     
    79
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Rotariu, přichází Refaelov.
     
    77
    Střídání v týmu KVC Westerlo: ze hřiště odchází Annys, přichází Apau.
    72. MILETIĆ - 1:1
     
    72
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Tak jsme to nyní zakřikli, je vyrovnáno, a to dost nešťastně! Vanaken si na levém kraji výborně zachytil letící balón, vnikl do vápna a po sérii kliček vystřelil směrem na bránu, přičemž trefil stínujícího obránce NEMANJU MILETIĆE, od nějž se míč nešťastně odrazil do vlastní brány.
     
    71
    Izquierdo se ocitl sám s míčem na levém křídle, neměl následně sebemenší problém vniknout do vápna, ale jeho střelu opět zlikvidoval zatím bezchybný Van Langendonck!
     
    65
    Střídání v týmu KVC Westerlo: ze hřiště odchází De Ceulaer, přichází Buyens.
     
    63
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Vossen, přichází Diaby.
     
    62
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Cools, přichází Immers.
     
    53
    Tak to je velká škoda! Westerlo mělo možnost rohového kopu, Rommens vyslal do vápna přetažený centr na Annyse, jenž posléze vystřelil z první do levé šibenice, jenže tam se blýskl gólman Butelle!
     
    47
    A hned z kraje je tu slibná šance! Vossen obdržel nadýchaný centr za obranu, míč si sklepl do šestnáctky a z velkého úhlu zamířil Van Langendonckovi mezi nohy, ale ten dokázal letící balón vykopnout.
     
    43
    Vormer výborně našel centrem na hranici šestnáctky rozběhnutého Vanakena, který sklepl Vossenovi balón na střelu, avšak ten z velké blízkosti napálil vyběhnutého Van Langendoncka!
    39.
     
    39
    Izquierdo se výborně uvolnil s míčem k průniku do pokutového území, odkud trefil levou tyč! Hlavní rozhodčí nakonec nařizuje rohový kop, jelikož se Van Langendonck zřejmě ještě dotkl míče.
     
    26
    A únik musí hasit také Butelle! Ganvoula obdržel přesně načasovanou přihrávku za obranu, ocitl se tváří v tvář vyběhnutému brankáři Brugg, avšak ten dokázal vystihnout přízemní střelu. Následně jeho spoluhráči odklidili míč alespoň do zámezí.
     
    25
    Rotariu se hnal sám na brankáře! Obránce Heylen nyní trestuhodně propadl a rumunský hráč se mohl vydat do úniku, ke vší smůle však ztroskotal na vyběhnutém Van Langendonckovi.
     
    20
    De Ceulaer vyslal zpoza vápna nádhernou střelu k levé tyči, kterou Butelle s velkými obtížemi vyrazil před sebe! Míč nakonec končí v zámezí.
    16. GANVOULA - 1:0
     
    16
    Westerlo právě vstřelilo branku!
    Domácí se zaslouženě dostávají do vedení! Christensen výborně nacentroval z levé strany míč do pokutového území, kde se zorientoval SILVERE GANVOULA, jenž z blízkosti usměrňuje hlavičkou míč mezi tři tyče.

    Petr Hluchý

    Branky: 16. Ganvoula – 72. Miletić (vla.), 83. Vanaken


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 9:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 2:5.
    KVC Westerlo: Van Langendonck – Miletić, Christensen, Heylen, Daems – Annys (77. Apau), Hyland, Rommens (80. Ruyssen) – De Ceulaer (65. Buyens), Ganvoula, Acolatse
    Náhradníci: Van Hout – Apau, Henkens, Nikolic, Schuermans, Ruyssen, Buyens

    Club Bruggy KV: Butelle – Engels, Simons, Denswil – Cools (62. Immers), Vormer, Claudemir, Izquierdo – Rotariu (79. Refaelov), Vossen (63. Diaby), Vanaken
    Náhradníci: Horvath – Wesley, Refaelov, Diaby, Palacios, Immers, De Bock

    Rozhodčí: Lardot – Conotte, Divincenzo
    bahis siteleri