Ottawa – Winnipeg 2:3 (kon.) | Buffalo – Chicago 1:5 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 6:4 (kon.)
Columbus – Nashville 3:4 (kon.) | Carolina – Toronto 0:4 (kon.) | Colorado – Tampa 2:3 (po pr.)
San Jose – Boston 1:2 (po pr.) | Anaheim – Los Angeles 1:0 (kon.) | Vancouver – Philadelphia 2:3 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:4 (0:1, 2:2, 1:1)
Nashville Predators
Pondělí 20.02.2017, 00:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:34
    Další velká šance hostů. Už podruhé v zápase se do úniku dostal Craig Smith, avšak i druhý vzájemný minisouboj vyznívá lépe pro Sergeje Bobrovského.
     
    50:24
    Po Saadově akci se puk přes brankoviště dostal napravo. Tam si sjel jeden z domácích, nicméně Juuse Saros se fantasticky přesunul.
    49:09 Mattias EKHOLM - 3:4
     
    49:09
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté si znovu berou ztracené vedení. Filip Fosrberg puk skvěle na pravé straně zavezl do útočného pásma, načež přihrál perfektně postavenému MATTIASI EKHOLMOVI. Jeho střela z mezikruží Bobrovskému prakticky nedala jedinou šanci. Asistence: Filip Forsberg, P. K. Subban.
    43:41 Zach WERENSKI - 3:3
     
    43:41
    Columbus právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Po rychlém přechodu do útočného pásma šel míč na levou stranu, kam si sjel ZACH WERENSKI. Domácí obránce zamířil a poté se z levého kruhu trefil dokonale nad Sarosovo rameno. První tříbodový večer v NHL pro tohoto mladého beka. Asistence: Alexander Wennberg, Seth Jones.
     
    43:20
    Dobrý tlak do brankoviště Sergeje Bobrovského. Dorážející Mike Fisher ani Craig Smith ale nedostal puk za roztaženého brankáře domácího celku!
     
    38:05
    Obrovskou šanci na odpověď na druhou branku Blue Jackets teď nevyužil Colton Sissons, který se dostal do úniku, ale bekhendovým blafákem na Bobrovského nevyzrál.
    37:39 Oliver BJORKSTRAND - 2:3
     
    37:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nyní je ale znovu rychle sníženo. Dva hostující hráči se starali o Wennberga, jenž od mantinelu dokázal přihrát OLIVERU BJORKSTRANDOVI. Domácí mladík se zjevil v podobné pozici jako před chvílí Saad, avšak na rozdíl od něj mířil dokonale přesně! Asistence: Alexander Wennberg, Zach Werenski.
     
    37:17
    Brandon Saad dostal přihrávku zpoza brány a zjevil se sám před gólmanem. Saros zasáhnout nedokázal, avšak proti gólu byla tyč!
    35:40 Calle JÄRNKROK - 1:3
     
    35:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Po delší době se hra přesunula k Bobrovskému a hosté se hned radují z třetí branky. Zdálo se, že po přihrávce zprava má ruský gólman puk pod kontrolou, ale Neal mu touš ještě dostal zpod lapačky. Kotouč se tak odrazil ke CALLEMU JÄRNKROKOVI, který v pohodě zakončil do odkryté části brány. Asistence: James Neal, P. K. Subban.
     
    33:26
    Aktivní Bjorkstrand parádní přihrávkou našel Wennberga, jenž měl trochu prostoru a zakončoval z prvního doteku. Saros si bekhend z hranic brankoviště pohlídal!
     
    32:49
    Naprosto nehlídaný Bjorkstrand šel zleva na Juuseho Sarose, nicméně svižným zakončením trefil pouze lapačku hostujícího gólmana!
    30:36 Brandon SAAD - 1:2
     
    30:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    Místo 0:3 je to rázem 1:2! Domácí se usadili v útočném pásmu a od modré čáry vylétlo dobré nahození. To samotné by zřejmě nebylo gólové, ale BRANDON SAAD puk dokázal perfektně tečovat. Saros byl bez šance! Asistence: Seth Jones, Zach Werenski.
     
    30:07
    Pro domácí mohlo být ještě hůře! Craig Smith byl zapomenut na útočné modré čáře, šel sám na Bobrovského, avšak ten betonem skvěle zastavil zakončení po manévru do forhendu.
    29:38 Kevin FIALA - 0:2
     
    29:38
    Nashville právě vstřelil branku!
    Zničehonic jdou hosté do dvougólového vedení. Wennberg při rozehrávce trefil jen napadajícího Fishera a puk se odrazil přesně před KEVINA FIALU. Bobrovskij zareagoval okamžitým zalehnutím pod nohy švýcarského mladíka, ale ten si rychle stáhl kotouč a poté už jen trefil prázdnou bránu. Asistence: Mike Fisher.
     
    18:49
    Bjorkstrand před bránou skvěle tečoval bekhendové nahození Setha Jonese. Následně domácí tlačili do brankoviště, ale zmiňovaný Bjorkstrand ani Brandon Saad puk nedostal za Sarose!
     
    17:52
    Savard to udělal parádně, když se uvolnil u modré čáry a sjel si do perfektní pozice. Hostující gólman byl konečně překonán, avšak kotouč trefil jen tyč.
     
    13:18
    Nahození se od Sarose odrazilo přesně před Cama Atkinsona. Ten ale u levého kruhu vůbec neodkázal trefit kotouč skákající před prázdnou bránou.
     
    10:21
    Fantastická přihrávka z vrcholu pravého kruhu přistála na Atkinsonově hokejce, ale ten z prvního doteku zakončil jen do Sarosova betonu. Skvělý zákrok finského gólmana.
     
    09:00
    Domácí hokejisté si zahrají přesilovou hru. Za sekání vůči Calvertovi je totiž potrestán Mike Fisher (NSH). Pochopitelně se jedná o dvouminutový trest.
     
    06:21
    Mattias Ekholm měl hodně prostoru na levé straně útočného pásma a svižnou střelou vypálil přesně nad Bobrovského beton. Jenže puk se odrazil pouze od tyče!
    02:24 Ryan ELLIS - 0:1
     
    02:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté jdou v úvodu do vedení! Roman Josi dlouho vymýšlel, co udělá, podél mantinelu se projel celým útočným pásmem, ale poté po nařážečce s Nealem oslovil RYANA ELLISE. Hostující obránce napřáhl k tvrdé střele a projektilem od modré čáry se nemýlil! Asistence: Roman Josi, James Neal.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 31. Saad (S. Jones, Werenski), 38. Bjorkstrand (Wennberg, Werenski), 44. Werenski (Wennberg, S. Jones) – 3. Ellis (Josi, Neal), 30. Fiala (Fisher), 36. Järnkrok (Neal, P. K. Subban), 50. Ekholm (Forsberg, P. K. Subban)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, Nutivaara, R. Murray – Saad, Wennberg, Bjorkstrand – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – N. Foligno (C), W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Gagner, Calvert.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi (A), Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – Forsberg, Johansen, Arvidsson – C. Wilson, Järnkrok, Neal (A) – Watson, Fisher (C), C. Smith – Sissons, Fiddler, Fiala.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Wes McCauley – Tim Nowak, Steve Miller

    Diváci: 17 894
    bahis siteleri