Ottawa – Winnipeg 2:3 (kon.) | Buffalo – Chicago 1:5 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 6:4 (kon.)
Columbus – Nashville 3:4 (kon.) | Carolina – Toronto 0:4 (kon.) | Colorado – Tampa 2:3 (po pr.)
San Jose – Boston 1:2 (po pr.) | Anaheim – Los Angeles 1:0 (kon.) | Vancouver – Philadelphia 2:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Los Angeles Kings
Pondělí 20.02.2017, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Andrew Cogliano mohl na levém křídle od modré čáry uklidit puk do prázdné brány, jenže těsně minul levou tyč!
     
    58:39
    Peter Budaj naskočil na střídačku a hokejisté Los Angeles Kings to zkouší ve hře bez brankáře!
     
    58:02
    Joseph Cramarossa se po nádherné přihrávce Coreyho Perryho ocitl na vzdálenější pravé tyči v obrovské šanci a vpádu puk uklízet do prázdné brány, jeho následná střela se ale od horní tyče odrazila zpět do hry!
     
    56:34
    Corey Perry na levém křídle rozjel rychlé přečíslení Ducks tři na dva, které v blízkosti levé tyče zakončil bekhendovou střelou, a po zákroku Petera Budaje hrudí se dostal k dorážce kapitán Ryan Getzlaf, ani on ale slovenského brankáře podruhé v zápase z obrovské blízkosti nepřekonal! To mohl být pojišťující gól.
     
    54:20
    Anaheim špatně střídal a týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Corey Perry.
     
    54:18
    Andrian Kempe se po skvělém zákroku Johna Gibsona hrudí ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jenže jeho následná bekhendová střela se o ní otřela a zamířila mimo! Kings v obrovské šanci orazítkovali konstrukci!
     
    51:15
    Ondřej Kaše na pravém křídle podruhé v zápase krásně vypálil od mantinelu, Peter Budaj byl ale připravený a po rychlém přesunu na vzdálenější levé tyči jeho pokus vyrazil! Oba brankáři předvádí fantastický výkon.
     
    50:53
    Derek Forbort na levém křídle vypálil od modré čáry ihned po vhazování a jeho tečovaná střela málem nadělala obrovskou paseku, John Gibson ale dokázal jeho pokus lapačkou vytáhnout mimo tři tyče!
     
    50:47
    Jeff Carter na levé straně útočného pásma napřáhl od modré čáry k prudké střele zápěstím, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, John Gibson ji ale ukryl v lapačce! Dokáže ho někdo o nulu připravit?
     
    45:19
    Nick Shore krásně objel bránu a v blízkosti pravé tyče se ho snažil zády k bráně k pěknou bekhendovou střelou po ledě zasunout ke vzdálenější levé tyči, jeho pokus byl ale na poslední chvíli zablokován! To byla dobrá šance.
     
    44:04
    Ondřej Kaše na pravém křídle vypálil z úhlu a málem zaskočil Petera Budaje, brankář Los Angeles Kings ale jeho střelu mířící pod horní tyč vyrazil maskou mimo!
     
    39:30
    Před oběma bránami vznikl během rozpětí 20 sekund obrovský závar, žádný z hráčů se ale nedokázal prosadit!
     
    38:39
    Ducks tentokrát vypálili z ostrého úhlu na levém křídle a Peter Budaj musel dávat obrovský pozor, aby si puk ze vzduchu nesrazil do vlastní brány! Velká šance!
     
    37:48
    Ryan Getzlaf na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a Peter Budaj agresivně vyrazil jeho pokus levým betonem!
     
    35:35
    Ducks se ocitli před bránou ve velké šanci, Peter Budaj ale dokázal situaci ustát a jejich střelu z bezprostřední blízkosti vyrazit pravým betonem mimo!
     
    34:09
    Marián Gáborík krásnou střelou zápěstím z pravého kruhu pro vhazování těsně nad ledem mířil k přední pravé tyči, John Gibson ale levým betonem jeho pokus vyrazil!
     
    32:46
    Nick Ritchie si rychle zpracoval puk v blízkosti pravé tyče a tentokrát pálil do opačného koutu brány, Peter Budaj ale skvěle zasáhl pravým betonem!
     
    32:36
    Nick Ritchie se ocitl v blízkosti pravé tyče ve slibné šanci, Peter Budaj ale jeho pokus vyrazil levým betonem!
     
    30:40
    Jake Muzzin úmyslně posunul bránu a dostal menší trest za zdržování hry. Ducks si zahrají druhou přesilovou hru.
     
    27:56
    Kings napřáhli od modré čáry k pěkné táhlé střele, která těsně nad ledem mířila k pravé tyči brány, John Gibson ale předvedl pěkný zákrok a ukryl ho ve své lapačce!
     
    23:43
    Jakob Silfverberg nádherně objel bránu a v blízkosti levé tyče se ho snažil zasunout do sítě, Peter Budaj ale skvěle zasáhl pravým betonem, kterým zastavil i jeho dorážku!
     
    22:43
    Brayden McNabb napřáhl na pravém křídle mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která mířila do pravého horního rohu brány, John Gibson ji ale dokázal lapačkou vyrazit!
    21:19 Josh MANSON - 1:0
     
    21:19
    Anaheim právě vstřelil branku!
    JOSH MANSON si najel na vzdálenější pravé tyči na nádhernou přihrávku napříč útočným pásmem Ryana Getzlafa z levého křídla a ostrého úhlu a nad lapačkou padajícího Petera Budaje zamířil do horní části brány. Anaheim vede nad Kings 1:0! Asistence: Ryan Getzlaf.
     
    19:07
    Tanner Pearson se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, John Gibson ale kopíroval jeho pohyb a vychytal ho!
     
    18:53
    Anže Kopitar unikal po pravém křídle a na útočné modré čáře ho zezadu zahákoval Nick Ritchie, nakonec ale dostal menší trest za podražení. Přesilová hra pro Kings.
    18:01 VIDEO: Bitka mezi Jaredem Bolem a Kylem Cliffordem.

     
    18:01
    Jared Boll u střídaček atakoval Nica Dowda, což se nelíbilo Kyleu Cliffordovi a vyzval ho na pěstní souboj. Oba hráči si vyměnili několik úderů na bradu a poté je rozdělili rozhodčí. Na obou stranách byly uděleny větší tresty za bitku, tedy přesně řečeno pět minut.
     
    13:49
    Po přerušení hry se bude v dnešním zápase vhazovat teprve pošesté, což jen potvrzuje, jak rychle se hraje.
     
    10:55
    Sami Vatanen napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování s příklepem k jedovaté střele, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, puk se ale od pravé tyče brány překonaného Petera Budaje odrazil zpět do hry!
     
    10:23
    Rickard Rakell ve středovém kruhu otáčel hru a Paul LaDue ho během zpětného oblouku zezadu podrazil. Jasné dvě minuty za podražení a první přesilová hra pro Ducks.
     
    09:11
    Pokud dobře počítám, tak se 6 minut a 9 sekund hrálo bez přerušení, to je obrovská porce!
     
    08:08
    Jake Muzzin krásně vypálil z mezikruží a mířil dobře k levé tyči, John Gibson ale skvěle zasáhl pravým betonem!
     
    03:20
    John Gibson nedokázal za bránou podél hrazení přesně rozehrát a poté měl co dělat, aby zřejmě vyrážečkou prudkou střelu Kings z levého křídla od modré čáry vyrazil!
     
    02:25
    Mladíček Adrian Kempe na levé straně útočného pásma na modré čáře tvrdě dohrál Jareda Bolla, ke kterému se po přerušení hry okamžitě sjeli hráči Ducks, k bitce ale zatím nedošlo. Útočník Anaheimu v předklonu míří v doprovodu lékaře na ošetřovnu. Jednalo se o nezaviněný střet.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 22. Manson (Getzlaf)


    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Holzer, Bieksa – N. Ritchie, Getzlaf (C), O. Kaše – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – Cramarossa, Rakell, Perry (A) – L. Shaw, N. Thompson, Boll. Hlavní trenér: Randy Carlyle.
    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, McNabb, LaDue – Kopitar (C), Toffoli, Lewis – Pearson, J. Carter (A), D. Brown – Clifford, Dowd, Gáborík – King, N. Shore, Kempe. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Dan O'Rourke, Chris Lee. Čároví: Brad Kovachik, Bryan Pancich

    Diváci: 17174
    bahis siteleri