Tatran – Pardubice 4:6 (kon.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
4:6 (2:1, 2:2, 0:3)
Sokoli Pardubice
Úterý 21.02.2017, 20:00 • STODOLA Aréna Střešovice • Livesport Superliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    58:52
    Pardubice právě vstřelily branku!
    IVO TEICHMAN bez problémů trefuje prázdnou domácí branku a hosté jsou blízko vítězství. Asistence: Karel Brychta.
     
    54:20
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Vedoucí branka hostů přichází a zaslouženě. JAN KOUREK sice trefil konstrukci branky, ale tu zadní. Ačkoliv se míček odrazil rychle, tak rozhodčí stál u branky a bez problému gól uznal. Bez asistence.
     
    22:18
    Pardubice právě vstřelily branku!
    IVO TEICHMAN ale využil zaváhání Tatranu a střelou na vzdálenější tyč a ještě k tomu nad nohu Fibigera udělal z domácího brankáře pouze přihlížejícího. Bez asistence.
     
    29:12
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nyní už zamířil IVO TEICHMAN přesně. Na mantinel mu nahrával Pakosta a střelec hostů nedal Fibigerovi šanci. Asistence: Ondřej Pakosta.
     
    25:22
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí nyní ztratili míček na polovině hřiště a hoďte šli do brejku dva na jednoho, který zakončil MARTIN ZOZULÁK. Asistence: Ondřej Pakosta.
     
    24:41
    Tatran právě vstřelil branku!
    Pardubická obrana opět nechala volného MIKULÁŠE KOMÁRKA, kterého našel Jankulár a střešovický mladík poslal skákavý míček do brány. Asistence: Pavel Jankulár.
     
    21:41
    Tatran právě vstřelil branku!
    MAREK BENEŠ si na polovině hřiště vybojoval míček a poté ho poslal rovnou ke vzdálenější tyči. Levínský neměl nárok. Bez asistence.
     
    15:54
    Tatran právě vstřelil branku!
    A tak je potrestal MIKULÁŠ KOMÁREK, který měl dostatek prostoru, aby si zpracoval míček tělem a poté ho poslal za ležícího Levínského. Asistence: Radim Fořt.
     
    08:13
    Tatran právě vstřelil branku!
    Pardubice se ale dopustily útočného faulu a Střešovice rychle rozehrály kombinaci, na jejíž konci stál JIŘÍ KOLÍSKO. Asistence: Jakub Kolísko.
     
    05:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východočechům vyšla kombinace až nyní. Janeček našel krosem ONDŘEJE PAKOSTU, který z prvních překonal Fibigera. Asistence: Michal Janeček.

    Ondřej Jícha


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 9. Jiř. Kolísko (Ja. Kolísko), 16. Komárek (Fořt), 22. Marek Beneš, 25. Komárek (Jankulár) – 6. Pakosta (Janeček), 26. Zozulák (Pakosta), 30. Teichman (Pakosta), 23. Teichman, 55. Kourek, 59. Teichman (Brychta)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Fibiger (Kafka) – Marek Beneš, Deutsch (C), Fořt, Ja. Kolísko, Svačinka, Švejkovský, Vítovec – Brautferger, Jankulár, Jak. Kolísko – Jiř. Kolísko, Komárek, Meliš – Němeček, Slavík, Svoboda – Ullmann.
    Sokoli Pardubice: Levinský (Musil) – Oubrecht, Ďopan, Brychta (C), Lehký, Bartoš, Mědílek – Gregor, Janeček, Kourek – Krigovský, Němeček, Pakosta – Pakosta, Petr, Teichman – Zozulák, Dlesk, Junek.

    Rozhodčí: Matouš Novosad, Jiří Müller
    bahis siteleri