Most – Kadaň 6:3 (kon.) | Litoměřice – Havířov 2:1 (kon.)
konec
HC Most
6:3 (0:1, 3:0, 3:2)
SK Trhači Kadaň
Středa 22.02.2017, 17:30 • ZS Most • WSM Liga - O udržení • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Chlouba našel na modré DENISE ŠIMKA, který dopkonale využil toho, že před Pincem byl závar hráčů, přes který měl domácí gólman zakrytý výhled. Šimek poslal svojí dělovku přesně pod víko, Pinc byl zcela bez šance 6:3. Asistence: Roman Chlouba.
     
    57:00
    Most právě vstřelil branku!
    Klasivký přesilovkový závar před Dvořákovo brankou. Hora se snažil dostat puk do branky podél ležícího Dvořáka, což se mu sice nepodařilo, ale puk se odrazil k TOMÁŠI RODOVI, který už zblízka neměl žádný problém poslat puk do polo prázdné branky Trhačů 6:2. Asistence: Daniel Hora, Jan Alinč.
     
    52:53
    Kadaň právě vstřelila branku!
    MARTIN OSMÍK nejprve páslil z levého kruhu, Pinc jeho sgtřelu pouze vyrazil před sebe, kam si průbojný Osmík dokázal dojet a poslat puk do polo odkryté domácí branky 5:2. Asistence: Jan Tomeček.
     
    46:43
    Most právě vstřelil branku!
    Alinč vystihl další chybnou rozehrávku Kadaně, posunul puk na Šestáka, který viděl ještě lépe postaveného JAROSLAVA ŠIMEČKA, který se natlačil až před Dvořáka, kterému udělal kličku do forhendu a zvýšil na 5:1. Asistence: David Šesták, Jan Alinč.
     
    41:02
    Most právě vstřelil branku!
    Kubinčák našel z pozice levého křídla na mezikruží najetého TOMÁŠE FROLA, který se posunul blíže k brance a vystřelil. Dvořák jeho střelu neudržel a puk mu přepadl přes lapačku do branky 4:1. Asistence: Vojtěch Kubinčák, Jan Strejček.
     
    29:14
    Most právě vstřelil branku!
    Strmeň neudržel bekhendovou střelu Havlíčka a JAN STREJČEK dokázal puk zblízka přizvednout do branky 3:1. Asistence: Ondřej Havlíček, Jiří Doležal.
     
    23:37
    Most právě vstřelil branku!
    Hora se hezky protáhl až do útočného pásma, kde přesnou přihrávkou našel před brankou PAVLA SMOLKU, který dokázal, ač tísněn, zvednout puk bekhendem pod horní tyč 2:1. Asistence: Daniel Hora, Jiří Doležel.
     
    21:25
    Most právě vstřelil branku!
    Divíšek našel na pravém kruhu VOJTĚCHA KUBINČÁKA, který přesnou střelou pod břevno srovnává na 1:1. Asistence: Tomáš Divíšek.
     
    04:29
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kůs našel z mezikruží přesně na pravém kruhu ROMANA CHLOUBU, který si nabruslil s pukem až před Pince a bekhendovým blafákem posílá Kadaň do vedení 0:1. Asistence: Jaroslav Kůs.

    Jiří Rybář

    Branky a nahrávky: 22. Kubinčák (Divíšek) (TS), 24. Smolka (Hora, J. Doležal), 30. Strejček (Havlíček, J. Doležal), 42. Frolo (Kubinčák, Strejček), 47. J. Šimeček (Šesták, Alinč), 57. Rod (Hora, Alinč) – 5. Chlouba (Kůs), 53. Osmík (J. Tomeček), 59. D. Šimek (Chlouba)


    HC Most: Pinc – Hora, Šefl, K. Černý, Šesták, Strejček, Frolo – J. Doležal, Havlíček, Smolka – Kubinčák, Divíšek, Řehoř – Rod, Alinč, J. Šimeček – Babincev, R. Veselý.
    SK Trhači Kadaň: Strmeň – Trefný, R. Černý, Šafář, Tejnor, D. Šimek, J. Tomeček, Weinhold – Kůs, Hejcman, Chlouba – L. Vrána, Osmík, Kohout – Slavíček, Raška, Chrpa – Wágner, M. Zadražil.

    Rozhodčí: Würtherle, Jílek – Maštalíř, Svoboda

    Diváci: 189
    bahis siteleri