Most – Kadaň 6:3 (kon.) | Litoměřice – Havířov 2:1 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
AZ Havířov
Středa 22.02.2017, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • WSM Liga - O udržení • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Výborná práce celé obrany Litoměřic a zejména Jaroslava Pavelky nadále drží Litoměřice v těsném vítězství.
     
    58:08
    Ani Šimeček nechce v pěkných zákrocích zůstat pozadu. Proti němu se z čista jasna vyřítil David Švagrovský, který přijal puk zleva a z těsné blízkosti brankoviště vypálil.
     
    56:00
    Jaroslav Pavelka vytáhl další z řady excelentních zákroků. Nyní se vytáhl proti střele z těsné hranice brankoviště.
     
    55:06
    Marek Loskot neubránil puk na modré před Tomášem Gřešem, který se tak dostal ke střele na Pavelku. Domácí gólman jeho šanci vyrazil do vzduchu a ani baseballová dorážka od Gřeše ke střele nevedla.
     
    53:19
    Lehce z branky vyjel Jaroslav Pavelka. K zachycení střely Jana Bambuly mu jeho zákrok stačil.
     
    52:10
    O střelu se přihlásil Tomáš Gřeš, ta mířila těsně vedle pravé tyčky Pavelkovy branky.
     
    49:57
    Souhra havířovských Kanka a Kaluse vedla k přímé střele Marka Kaluse na Pavelku, který ji celkem bez ostychu vyrazil.
     
    46:00
    Několikerý pokus Havířova o prostřelení branky Jaroslava Pavelky. Žádný však nebyl natolik úspěšný, aby z něj vzešla branka.
     
    42:04
    Martin Ondráček se snažil poslat puk mezi nohy Šimečka, brankář hostů však včas zavřel betony k sobě a puk nepropustil.
     
    40:48
    David Švagrovský se pokusil sám vyjet na bránu. Obrana Havířova jej však velmi rychle zpozorovala. Švagrovský pak musel vypálit do střední části kluziště, kde však nenašel žádného ze spoluhráčů.
     
    36:39
    Před Davidem Švagrovským stála zpola odkrytá branka. Než si domácí útočník uvědomil, že může skórovat, projel už dosti daleko a trefil pouze síť.
     
    35:32
    Jan Veselý přijal přihrávku ve vnější části levého kruhu a okamžitě vyjel blíže k brance Šimečka, na něhož poté vypálil. Brankář Havířova jeho střelu zachytil, tudíž došlo ke vhazování.
     
    34:13
    Havířov právě vstřelil branku!
    Čtvrtá formace Havířova znovu zaúřadovala. Po chybě domácí obrany se puku zmocnil Matěj Potočný, který našel osamoceného TOMÁŠE GŘEŠE. Gřeš poté vyjel na Pavelku, kterého záhy překonal. Asistence: Matěj Potočný
     
    33:41
    Kouzelný zákrok Jaroslava Pavelky! Proti němu jel zcela osamocen Lukáš Bednář, kterému doslova převzal puk z hole.
     
    28:14
    Další výrazný pokus měl na své hokejce David Švagrovský. Jeho vysoká střela z vnějšího kruhu mířila přímo k Kamilu Šimečkovi, který však musel zvednou lapačku.
     
    27:39
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ondřej Kopta poslal přihrávku z mezikruží k FILIPU HANTÁKOVI na levou stranu těsně přes brankoviště. Hanták poté poslal puk těsně vedle levé tyčky Šimečkovy branky. Asistence: Ondřej Kopta.
     
    25:19
    Litoměřice se dostaly do přečíslení tři na dva. Havířovští se však stihli včas vrátit a zamezili Patriku Miškářovi pokračovat ve hře.
     
    23:48
    Po dlouhé kombinaci se ke střele dostal David Švagrovský. Nevložil do ní dostatečnou razanci, aby s ní Šimeček měl výraznější problém.
     
    21:09
    Na hokejisty Havířova čeká dvojnásobná přesilovka. Za zdržování hry (vystřelení puku) dostal dvouminutový trest Jaroslav Pavelka, který za něj odpyká Marek Loskot.
     
    20:39
    Havířov začal přesilovku velmi aktivně a hned po vhazování se dojel ke střele. Pokus Jana Maruny však Pavelka vykryl.
     
    20:31
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Filip Stoklasa – 2 min., hákování).
     
    19:28
    Petr Kanko se snažil po lajně projet do útočného pásma. Úspěšně. V útočném pásmu byl však přimáčknut k mantinelu a nemohl pokračovat dále.
     
    18:04
    V útočném pásmu dal o sobě vědět Jan Maruna. I s jeho střelou z levého kruhu si dokázal Pavelka celkem bez problémům poradit.
     
    15:16
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Na modré čáře přijal přihrávku od Karla Plášila ONDŘEJ SÝKORA, který poté tahem poslal puk přesně za záda Kamila Šimečka, který si s jeho střelou nedokázal poradit. Asistence: Karel Plášil, Patrik Miškář
     
    14:11
    Do útoku se konečně dostali i kališníci. Střela z rohu na Šimečka však byla celkem mizerná a hostující gólman si s ní celkem snadno dokázal poradit.
     
    11:48
    Obrovská chyba brankáře Pavelky, kterou však hosté nevyužili. Před Janem Bambulou se otevřen zcela volný prostor. Mladý útočník si však, stejně jako v začátku třetiny puku všiml moc pozdě.
     
    10:45
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu AZ Havířov (Marcel Petran – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Karel Plášil – 2 min., sekání).
     
    07:17
    Hra se ale velmi rychle obrátila. Poslední hráč držící puk před vystřelením byl David Dvořáček, od něhož se puk odrazil o beton Pavelky.
     
    06:46
    Přihrávka z rohu se dostala k Filipu Stoklasovi, který stál těsně před brankovištěm. Jeho teč mířenou do sítě Šimečka brankář hostí vyrazil.
     
    03:36
    Jan Veselý se odhodlal z prvního většího útoku Litoměřic ke střele. Kamil Šimeček ji zastavil svým tělem a dopustil ke vhazování.
     
    00:36
    Odkrytá branka teď naskytla možnost skórování pro Havířov. Jan Bambula si však puku nevšiml včas a Pavelka do té doby zakryl otevřený prostor.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 16. Sýkora (Plášil, Miškář), 28. Hanták (Kopta) – 35. Gřeš (Potočný)


    HC Stadion Litoměřice: J. Pavelka (Šindelář) – Jebavý, J. Šulc, Smetana, Bažant, Plášil, Barák, Chmel – Kopta, Švagrovský, Stoklasa – R. Pilař, Hanták, Loskot – Zajan, J. Veselý, M. Ondráček – Miškář, Sýkora.
    AZ Havířov: K. Šimeček (Šafránek) – Holomek, Chroboček, Krisl, Mrowiec, Dudek, L. Doudera, Petran, Ševěček – Kalus, Hlinka, Kanko – Bambula, Maruna, Dvořáček – Kurovský, Pořízek, Pawliczek – Gřeš, Potočný, L. Bednář.

    Rozhodčí: Wagner – Hejl, Podrazil.

    Diváci: 425
    bahis siteleri