Nantes – Dijon 3:1 (kon.) | Nice – Montpellier 2:1 (kon.)
konec
OGC Nice
2:1 (0:1)
Montpellier HSC
Pátek 24.02.2017, 20:45 • Allianz Riviera (Nice) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 27. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Ryad Boudebouz v samotném závěru trefil z přímého kopu tyč
     
    90+2
    Př domácím celku v tomto momentu stáli všichni svatí! Montpellier vybojoval faul ve středu hrací plochy osmadvacet metrů od brány. K rozehrání přímého kopu se postavil Ryad Boudebouz, jenž obstřelil zeď, ale svým pokusem trefil jen levou tyč branky. Yoan Cardinale se za pokusem pouze ohlédl a nyní byl v roli dalšího diváka.
     
    87
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Mounir Obbadi, přichází Vincent Koziello.
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Valentin Eysseric, přichází Bassem Srarfi.
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Yacouba Sylla, přichází Keegan Dolly.
    86. Mickaël Le Bihan - 2:1
     
    86
    Nice právě vstřelilo branku!
    To je návrat snů pro domácího útočníka! Arnaud Souquet prostrčil balon do šestnáctky, kde se jej ujal MICKAËL LE BIHAN. Jeho zakončení zamířilo podél brankáře za brankovou čáru a Nice se ujímá vedení. Navrátilec do sestavy je publikem po zásluze oslavován a je to právě on, kdo rozpohyboval útočné řady svého celku. Asistence: Arnaud Souquet.
     
    78
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Jérôme Roussillon, přichází Mathieu Deplagne.
     
    77
    Odražený míč našel na levé straně Wylan Cyprien, jenž jej vrátil do ohně. Na jeho centr naskočil jeden ze spoluhráče, jenž hlavou zamířil přesně do prostoru, kde stál Laurent Pionnier.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Dalbert (OGC Nice), jenž na polovině soupeře zcela zbytečně dohrál soupeře a je druhým potrestaným hráčem dnešního večera. Ovšem jinak se hraje v duchu fair-play.
     
    70
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Steve Mounié, přichází Isaac Mbenza.
    68. Mickaël Le Bihan - 1:1
     
    68
    Nice právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečný příběh! MICKAËL LE BIHAN se poprvé vrátil po těžké zlomenině nohy a po šestnácti měsících se zapojil do hry. Střídající hráč dostal přihrávku na hranici vápna a okamžitě poslal míč přesně k levé tyči hostující branky. Asistence: Valentin Eysseric.
     
    66
    Další parádní akce domácího celku, který začíná utahovat šrouby! O balon na levou stranu vápna si řekl Valentin Eysseric, jehož pokus rozvlnil boční síť branky.
     
    65
    Domácí celek vybojoval míč, který mířil na hranici vápna, kde byl Wylan Cyprien. Asi nejlepší hráč domácího celku se snažil obstřelit soupeře a trefit prostor u zadní tyče, ale jeho pokusu chybělo pár centimetrů. V roli diváka se nyní ocitl Laurent Pionnier , jenž se za balonem pouze ohlédl.
     
    60
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Anastasios Donis, přichází Mickaël Le Bihan.
     
    56
    Tak to byla další nadějná akce domácího celku! Wylan Cyprien zrychlil kolmou přihrávkou hru na rozběhnutého Dalberta. Domácí krajní obránce na nic nečekal a přihrával na zadní tyč, kde číhal Anastasios Donis. Ovšem výborně se vrátil Daniel Congré a tutovku OGC zlikvidoval.
     
    49
    Žlutou kartu dostává Younés Belhanda (OGC Nice), který unikal soupeři, po němž se ale ohnal rukou a trefil jej do obličeje. Domácí hráč je tak první potrestaným v tomto duelu.
     
    45+1
    V nastaveném času vybojovalo hostující mužstvo ještě standardní situaci. K volnému kopu se postavil Valentin Eysseric, jehož centr mířil na zadní tyč. Tam jej přizvedl jeden z bránících hráčů a Paul Baysse byl překvapený, že ještě mohl zakončovat. Ovšem domácí kapitán balon viděl na poslední chvíli, a tak nevystřelil.
    35. Po chybné rozehrávce se na branku řítil Mounir Obbadi, ale prostor tří tyčí netrefil
     
    35
    Tak to byla tutovka, která volala po vyrovnávací brance! Jérôme Roussillon nezvládl přihrávku do středu a domácí se hnali do otevřené obrany. Mounir Obbadi se dostal k míči a místo přihrávky na spoluhráče zvolil zakončení. Ovšem jeho pokus zamířil jen vedle branky i proto, že Laurent Pionnier se dostal rychle z brány.
    13. Anastasios Donis měl šanci na vyrovnání
     
    13
    Sledujeme zatím nádherné utkání, které mohlo být opět vyrovnáno! Younés Belhanda přihrál na levou hranici pokutového území, kde krok vpřed udělal Anastasios Donis. Jeho pokus placírkou mířil k zadní tyči, ale branku minul asi o metr.
     
    12
    Montpellier zatím hraje velmi sympaticky a zaslouženě vede. Ovšem vedení už mohlo být dvoubrankové, kdyby se k lepší hlavičce dostal Ellyes Skhiri. Defenzivní záložník dostal centr do vápna, ale ze záklonu míč poslal hlavou jen nad bránu.
    9. Steve MOUNIÉ - 0:1
     
    9
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Obrovské štěstí pro hostující tým, který se díky aktivitě dostává do vedení! Standardní situaci rozehrál Ryad Boudebouz, jehož centr putoval no nohu Arnauda Souqueta. Krajní obránce Nice odkopem trefil Wylana Cypriena, od něhož se míč odrazil na zadní tyč. V tomto prostoru zůstal stát STEVE MOUNIÉ, jenž razantně propálil Yoana Cardinala.

    Michal Luxa

    Branky: 68. Le Bihan (Eysseric), 86. Le Bihan (Souquet) – 9. Mounié

    Karty:   49. Belhanda (NIC), 71. Dalbert (NIC)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 5:7. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:10.
    OGC Nice: Cardinale – Souquet, Baysse (C), Dante, Dalbert – Seri, Cyprien, Obbadi (87. Koziello) – Eysseric (87. Srarfi), Donis (60. Le Bihan), Belhanda.
    Náhradníci: Benítez – Le Bihan, Srarfi, Burner, Walter, Le Marchand, Koziello.

    Montpellier HSC: Pionnier – Mukiele, Hilton (C), Congré, Roussillon (78. Deplagne) – Skhiri, Sylla (87. Dolly) – Lasne, Boudebouz, Sessègnon – Mounié (70. Mbenza).
    Náhradníci: Jourdren – Passi, Pokorný, Mbenza, Camara, Dolly, Deplagne.

    Rozhodčí: Schneider – Philippe, Henninot
    bahis siteleri