Lipt. Mikuláš – Košice 0:2 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 4:2 (kon.) | Martin – Zvolen 3:4 (po pr.)
Trenčín – Žilina 2:3 (1:2 po s.n.) | Nové Zámky – Nitra 8:1 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
8:1 (3:0, 1:1, 4:0)
HK Nitra
sk Pátek 24.02.2017, 18:00 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:59
    Obrovskú šancu na skórovanie mal Radoslav Macík. Po prihrávke Juraja Šišku sa snažil o bekhendový blafák, ale jeho úmysel Joakim Lundström parádne vystihol.
    52:46 FÁBRY - 8:1
     
    52:46
    HC Nové Zámky dali gól!
    Gólové hody v Nových Zámkoch pokračujú ďalej a domáci fanúšikovia skandujú číslo desať. Ich miláčikovia strieľajú ôsmy gól zásluhou pohotového teču BRANISLAVA FÁBRYHO. Tomu adresoval peknú prihrávku od pravého mantinelu Erik Čaládi. Asistencie: Erik Čaládi a Konsta Mäkinen.
     
    52:02
    Do kabíny sa predčasne porúča aj Marek Tvrdoň. Ten dostal dve minúty za napadnutie zozadu a tiež osobný 10-minútový trest. Menší trest si odsedí Timotej Šille.
     
    50:36
    Výhodu presilovej hry dostávajú aj hostia. Dve minúty za podrazenie dostáva brankár Joakim Lundström. Trest si odsedí jeden z jeho spoluhráčov.
     
    48:29
    Domáci hokejisti budú hrať presilovú hru o dvoch hráčov. Za nebezpečnú hru vysokou hokejkou putuje na trestnú lavicu Karol Korím.
     
    47:17
    Obrovskú šancu na kozmetickú úpravu skóre mal vo vlastnom oslabení Michal Krištof. Parádnu prihrávku dostal od Juraja Štefanku, ale pred domácim brankárom neuspel.
     
    44:28
    Navyše, po inkasovanom góle sa nešportovo zachoval Matt Cope. Kanaďan vrazil do domáceho obrancu Mareka Drtinu a dostáva trest do konca zápasu.
    44:28 MCPARLAND - 7:1
     
    44:28
    HC Nové Zámky dali gól!
    A ďalší gól v nitrianskej sieti. Po strele Mareka Drtinu od modrej čiary sa dostal k dorážke NICK MCPARLAND a bekhendom posiela puk za chrbát nešťastného Erica Hartzella. Asistencie: Marek Drtina a Jake Cardwell.
     
    44:10
    V týchto chvíľach vidíme vylúčenie na oboch stranách. Táto fáza zápasu je poriadne nervózna a dvojminútové tresty dostali Branislav Fábry (napadnutie) a Lukáš Paukovček (krosček).
    43:45 KUČKIN - 6:1
     
    43:45
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak toto už zaváňa poriadnym debaklom. Domáci hokejisti sa dostali do ďalšieho brejku, Martin Hujsa našiel na druhej strane STANISLAVA KUČKINA a ten s obrovským šťastím prekonal Erica Hartzella. Ten podľa mňa doteraz nevie ako sa puk dostal do siete. Asistencie: Martin Hujsa a Konsta Mäkinen.
    40:35 PAULOVIČ - 5:1
     
    40:35
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak to je neuveriteľné! Domáci hokejisti využili aj svoju tretiu presilovú hru v zápase. Zverenci Štefana Mikeša sa dostali do brejku troch proti dvom, Milan Kytnár posunul puk na MATEJA PAULOVIČA a ten strelou medzi betóny prekonal brankára hostí. Asistencie: Milan Kytnár a Ossi Saarinen.
     
    39:25
    Domáci mali obrovskú šancu pridať piaty gól. Frederik Sandren parádnym pasom poslal do samostatného úniku Štěpána Novotného, no ten z jasnej pozície minul bránu súpera.
     
    38:34
    Domáci hokejisti budú mať výhodu ďalšej presilovej hry. Dve minúty za podrazenie dostáva v predošlom príspevku spomínaný Timotej Šille.
    36:39 SLOVÁK - 4:1
     
    36:39
    Nitra dala gól!
    Hostia okamžite reagujú na gól súpera a boj o dnešné víťazstvo ešte nechcú vzdať. Peknú individuálnu akciu predviedol MAREK SLOVÁK, ktorý sa zbavil obrancu a prekonal Joakima Lundströma. Asistencia: Marek Tvrdoň.
    35:56 KUČKIN - 4:0
     
    35:56
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak toto je ďalší nepríjemný úder pre hokejistov spod Zobora. Domáci totiž využívajú aj svoju druhú početnú výhodu. Od modrej čiary vystrelil Patrik Maier a jeho zrazenú strelu pohotovo dorazil do siete STANISLAV KUČKIN. Asistencie: Patrik Maier a Štěpán Novotný.
     
    34:32
    Presilovú hru si zahrajú aj domáci hokejisti. Menší trest za vrazenie na mantineli dostáva obranca Miroslav Pupák. Pripomínam, že prvú presilovku domáci využili.
     
    31:53
    Nitrania majú výraznú prevahu a vypýtali si ďalší faul súpera. Patrik Maier dostáva dvojminútový trest za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    27:11
    Nitra bude mať výhodu druhej presilovej hry v dnešnom dueli. Na trestnej lavici už sedí Jake Cardwell, ktorý dostáva menší trest za hákovanie.
     
    25:38
    Hostia spálili ďalšiu veľkú gólovú príležitosť. Radoslav Macík strieľal forhendom ale trafil len hornú žrď domácej svätyne. Hlavný rozhodca sa ešte išiel poradiť, no gól nemohol byť uznaný.
     
    21:09
    Obrovská šanca v podaní hokejistov Nitry. Branislav Mezei dostal krásnu prihrávku spoza brány od Michala Krištofa, no v jasnej pozícii a nikým nebránený mieril len do betónu švédskeho brankára.
     
    18:54
    Hostia mohli znížiť náskok svojho rivala. Po vyrazenej strele Michala Krištofa sa dostal k dorážke Matt Cope, ale odkrytú časť brány nedokázal trafiť.
     
    17:22
    A máme tu striedanie v nitrianskej bráne. Nešťastného Michala Valenta nahradzuje Eric Hartzell, ktorý figuroval aj v pôvodnej súpiske na dnešný duel.
    17:22 DRTINA - 3:0
     
    17:22
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti sú dnes mimoriadne efektívni a už v prvej tretine si vypracovali nádejný náskok. Matej Paulovič sa síce do zakončenia nedostal, no puk prešiel na MAREKA DRTINU a ten strelou nad lapačku prekonal nitrianskeho gólmana. Asistencie: Milan Kytnár a Ossi Saarinen.
     
    16:12
    Nitra prvú presilovú hru nevyužila a teraz sa dokonca bude musieť brániť. Judd Blackwater sa previnil hákovaním, keď sa ocitol v šanci Martin Hujsa.
     
    13:48
    Hokejisti Nitry si zahrajú prvýkrát v početnej výhode. Štěpán Novotný podrazil unikajúceho Mareka Slováka, a tak dostáva od hlavných rozhodcov menší trest.
    09:13 SAARINEN - 2:0
     
    09:13
    HC Nové Zámky dali gól!
    Fínsky rýchlik OSSI SAARINEN sa po šesťzápasovom gólovom pôste zapisuje do streleckej listiny. Krásne si nakorčuloval na pas Mateja Pauloviča zo stredného pásma a forhendovým blafákom prekonal brankára hostí. Asistencie: Matej Paulovič a Dominik Rehák.
    07:38 DRTINA - 1:0
     
    07:38
    HC Nové Zámky dali gól!
    Zverenci Štefana Mikeša sa pomerne prekvapujúco dostávajú do vedenia. Jake Cardwell síce najskôr neuspel, no domáca akcia pokračovala ďalej. Štěpán Novotný prihrávkou spoza brány našiel MAREKA DRTINU a ten strelou z prvej prekonal Michala Valenta. Asistencie: Štefán Novotný a Martin Hujsa.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 8. Drtina (Novotný, Hujsa), 10. Saarinen (Paulovič, Rehák), 18. Drtina (Kytnár, Saarinen), 36. Kučkin (Maier, Novotný), 41. Paulovič (Kytnár, Saarinen), 44. Kučkin (Hujsa, Mäkinen), 45. McParland (Drtina, Cardwell), 53. Fábry (Čaládi, Mäkinen) – 37. Slovák (Tvrdoň)


    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström – Drtina, Cardwell, Sandgren, Maier, Mäkinen, Den. Rehák, Makovský, Tábi – Saarinen, Kytnár, Paulovič – Hujsa, Novotný, Kučkin – McParland, Čaládi, Fábry – Dubec, Dom. Rehák, Lelkeš.
    HK Nitra: Valent (18. Hartzell) – Milam, Ordzovenský, Pupák, Mezei, Meland, Versteeg, Korím – Blackwater , M. Slovák, Tvrdoň – Cope, Krištof, Kutálek – Macík, Šille, Šiška – Štefanka, L. Paukovček, Bajtek – Piačka.

    Rozhodčí: Peter Jonák, Peter Lokšík – Jozef Tvrdoň, Michal Orolin.
    bahis siteleri