Minsk – Jaroslavl 1:5 (kon.) | Jokerit – CSKA Moskva 3:4 (po pr.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 4:3 (po pr.)
Viťaz – Petrohrad 2:6 (kon.)
po prodl.
Jokerit Helsinky
3:4 (0:1, 1:1, 2:1 - 0:1) Stav série: 0:3
CSKA Moskva
Sobota 25.02.2017, 15:00 • Hartwall Arena, Helsinky • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:53 Jan MURŠAK - 3:4
     
    63:53
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté nakonec vyhrají po prodloužení i dnešní zápas, protože v Hartwall Areně střílí rozhodující branku zápasu právě oni! Po přihrávce Petrova se do puku v mezikruží opřel zcela volný JAN MURŠAK, který ho tak dostal za záda gólmana Zapolského a posílá Rudoarmějce do vedení 3:0 v sérii! Asistence: Kirill Petrov.
     
    61:04
    A po příhře od Petrova se dostal ke střele z první Popov, ovšem ten dokázal svoji bombu usměrnit pouze do tyče domácí branky! Rozhodnuto tedy ještě není.
     
    59:15
    Na samém konci zápasu je tu ale ještě vyloučení proti domácím a CSKA tak může rozhodnout – Jesse Joensuu ve vlastním obranném pásmu držel soupeřovu hůl.
    54:30 Ville LAJUNEN - 3:3
     
    54:30
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A nakonec je vážně srovnáno, takže CSKA musí začínat znovu od začátku! O'Neill se dostal k puku v levém kruhu a přesným pasem napříč celým pásmem našel najíždějícího VILLEHO LAJUNENA, který dokázal z první rozvlnit síť za Sorokinem! Asistence: Brian O'Neill a Topi Jaakola.
     
    53:55
    Ale pozor, domácí budou mít k dispozici přesilovou hru, takže mají dobrou možnost na srovnání – vyloučen byl moskevský Michajl Naumenkov za podražení.
    44:02 Alexandr POPOV - 2:3
     
    44:02
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Vyrovnaný stav moc dlouho nevydržel a favorit tohoto zápasu jde opět do vedení. Po krásné akci se dostal ke střílenému pasu před branku Ničuškin, jehož přihrávku sice poslal ALEXANDR POPOV nejprve do tyčky, napodruhé už puk ale uklidil do branky! Asistence: Valerij Ničuškin a Bogdan Kiselevič.
    43:00 Tommi HUHTALA - 2:2
     
    43:00
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A pozor, domácí se dostávají zpět do hry o výhru, když dokázali srovnat! Po krásném pasu od mantinelu v podání Wirtanena se dostal do úniku TOMMI HUHTALA, jenž dokázal doslova procedit puk mezi lapačkou a betonem Sorokina – ten si na puk sice sáhl, stejně ale brance nezabránil. Asistence: Petteri Wirtanen a Jesper Jensen.
     
    42:32
    A početní výhoda Jokeritu končí, protože před brankou si počínal až moc důrazně Jesse Joensuu a je vyloučen za krosček.
     
    41:33
    A domácí budou hrát další přesilovku, protože hned v úvodu třetí periody je vyloučen Arťom Sergejev za hru vysokou holí.
     
    36:46
    Je tu další oboustranné vyloučení – na trestnou lavici usednou za hrubost domácí Oliver Lauridsen a hostující Ivan Tělegin, kteří se do sebe pustili před brankou Helsinek.
    31:31 Brian O'NEILL - 1:2
     
    31:31
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Trochu jsem to asi zakřikl, protože je nakonec sníženo! Ke střele od modré čáry se na sklonku přesilové hry dostal Jaakola, jeho střelu pak těsně před Sorokinem tečoval BRIAN O'NEILL a ruský gólman tak neměl na tak malém prostoru vůbec žádnou šanci na včasnou reakci! Asistence: Topi Jaakola a Peter Regin.
     
    29:52
    Domácí Jokerit ale bude mít možnost udeřit z přesilové hry – za nedovolené bránění je na trestnou lavici poslán hostující Ivan Tělegin.
     
    24:47
    Je tu vyloučení na obou stranách současně a uvidíme tak hru 4 na 4 – za domácí si půjde odpočinou Joensuu za sekání, za hosty pak Andronov za ten samý prohřešek.
    22:07 Maxim MAMIN - 0:2
     
    22:07
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro domácí už hodně těžká situace – je tu totiž další branka v jejich síti. Po akci po ose Da Costa – Kiselevič a se dostal puk k MAXIMU MAMINOVI, jenž si v této situaci věděl rady a chytře tečoval kotouč za záda Zapolského dnes podruhé. Asistence: Bogdan Kiselevič a Stephane Da Costa.
    15:43 Arťom SERGEJEV - 0:1
     
    15:43
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A z ničeho nic je tu z nenápadné akce první branka zápasu, která rozvlnila síť domácích. Da Costa vyhrál bully v útočném pásmu a přes Mamina dostal puk na modrou čáru na volného ARŤOMA SERGEJEVA – ten se rozhodl ihned pálit i díky clonícím hráčům před Zapolskim dokázal puk dopravit dnes poprvé za jeho záda! Asistence: Maxim Mamin a Stephane Da Costa.
     
    09:18
    A do čtyřech jsou následně posláni i domácí – CSKA bude hrát v početní výhodě po vyloučení Tommiho Huhtaly za vysokou hůl.
     
    06:59
    Je tu první vyloučení zápasu a po něm si přesilovou hru vyzkouší domácí – na trestnou lavici byl totiž poslán za hákování ve středním pásmu Arťom Sergejev.
     
    05:28
    Do dobré šance se dostali hráči hostů! Před branku Zapolskiho si totiž ze strany najel zcela volný Scott, domácí gólman ale jeho střelu zblízka betonem zastavil!

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 32. O'Neill (Jaakola, Regin), 43. Huhtala (Wirtanen, Jensen), 55. V. Lajunen (O'Neill, Jaakola) – 16. Ar. Sergejev (Mamin, Da Costa), 23. Mamin (Kiselevič, Da Costa), 45. Al. Popov (Ničuškin, Kiselevič), 64. Muršak (K. Petrov)


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Helenius) – V. Lajunen (A), Jensen, Ch. Genoway, Rissanen, Lauridsen, Jaakola, Rautanen, A. Kulda – Jormakka, Regin (C), O'Neill – Salminen, Niemi, Huhtala – Joensuu (A), Anttila, Pihlström – Marjamäki, Wirtanen, Gymer.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (Fasth) – Naumenkov, Kiselevič (A), Ožiganov, Děnisov (C), Panin, Ar. Sergejev, Kutuzov – K. Petrov, Al. Popov, Ničuškin – Scott, Muršak, Platt – V. Žarkov, Tělegin, Andronov (A) – Mamin, Světlakov, Da Costa – P. Karnauchov.

    Rozhodčí: Bělov, Naumov – Otmachov, Raming
    Jokerit 0 4 CSKA Moskva
    #1 Úterý 21.02.2017 • 17:30
    CSKA Moskva - Jokerit 4:2
    #2 Čtvrtek 23.02.2017 • 15:00
    CSKA Moskva - Jokerit 2:1 po prodl.
    #3 Sobota 25.02.2017 • 15:00
    Jokerit - CSKA Moskva 3:4 po prodl.
    #4 Pondělí 27.02.2017 • 17:30
    Jokerit - CSKA Moskva 0:1 po prodl.
    bahis siteleri