Saint-Étienne – Caen 0:1 (kon.) | Lyon – Méty 5:0 (kon.) | Marseille – PSG 1:5 (kon.)
konec
Olympique Marseille
1:5 (0:2)
Paris Saint-Germain
Neděle 26.02.2017, 21:00 • Stade Vélodrome, Marseille (kapacita: 67 394 diváků) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 27. kolo
Předzápasové kurzy
    73. Blaise MATUIDI - 1:5
     
    73
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Hosté bleskově odpovídají na první branku domácího celku. Verratti si šikovně narazil s Draxlerem a dlouho si chystal míč na střelu. Nakonec ale oslovil BLAISE MATUIDIHO, který razantně vypálil přesně pod břevno.
    70. Rod FANNI - 1:4
     
    70
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Hostující gólman pouze vyboxoval Payetův dobrý centr a míč se následně velmi rychle vrátil před bránu. Naprosto nehlídaný ROD FANNI byl ve středu pokutového území a bez potíží zakončil k tyči.
    61. Julian DRAXLER - 0:4
     
    61
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Demolice slavného Olympique Marseille pokračuje. Meunier si na levé straně udělal dobrý den z Payeta, kterého ve sprinterském souboji naprosto znemožnil a poté přihrál před bránu. JULIAN DRAXLER se následně zjevil sám před Pelém, jenž na proti jeho zakončení nemohl zasáhnout.
    50. Lucas MOURA - 0:3
     
    50
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Troufnu si říct, že veškerý odpor domácích je marný. Po poněkud neurovnané kombinaci Pastore nádherným způsobem posunul míč k Matuidimu. Ten přihrál LUCASI MOUROVI, který se v pokutovém území dostal ke střele a usměrnil míč k tyči.
    16. Edinson CAVANI - 0:2
     
    16
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Fantastická odpověď na předchozí šanci domácích. Pastore jedním dotekem neskutečně posunul Verrattiho přihrávku přesně k EDINSONU CAVANIMU. Uruguayský kanonýr si pohlídal ofsajd a jemným zakončením míč elegantně přehodil přes zasahujícího Pelého.
    6. MARQUINHOS - 0:1
     
    6
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Ta tohle udělali hosté fantasticky! Verrattiho centr našel hlavu volného Silvy, který míč zleva jednoduše vrátil před bránu. Do vzduchu se následně zavěsil MARQUINHOS a proti jeho důrazné hlavičce byl Pelé bezmocný.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 70. Fanni (Maxime López) – 6. Marquinhos (Silva), 16. Cavani (Pastore), 50. Lucas Moura (Matuidi), 61. Draxler (Meunier), 73. Matuidi (Verratti)

    Karty:   38. Evra (OMA), 84. Cabella (OMA) – 29. Verratti (PSG)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:14. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 13:8.
    Olympique Marseille: Pelé – Sakaj, Fanni, Rolando, Evra (C) (46. Bedimo) – Maxime López, Vainqueur, Zambo Anguissa – Thauvin (67. Sertic), N'Jie (51. Cabella), Payet.
    Náhradníci: Samba – M. Dória, Bedimo, M. Sanson, Sertic, Cabella, Rabillard.

    Paris Saint-Germain: Trapp – Meunier, Marquinhos, Silva (C), Kurzawa – Verratti, Rabiot, Pastore (55. Draxler) – Lucas Moura (74. Di María), Cavani (82. Ben Arfa), Matuidi.
    Náhradníci: Aréola – Aurier, Kimpembe, Nkunku, Di María, Draxler, Ben Arfa.

    Rozhodčí: Benoît Bastien – Cyril Gringore, Frédéric Haquette
    bahis siteleri