Slavia – Kometa Brno 1:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 2:3 (kon.) | Mountfield HK – HC Plzeň 6:4 (kon.)
Č. Budějovice – HC Litvínov 1:11 (kon.) | Jihlava – Havířov 3:1 (kon.) | Sparta – Letňany 6:2 (kon.)
Kobra – Kladno 2:4 (kon.) | Poruba – Vsetín 0:4 (kon.) | Tábor – Pardubice 2:12 (kon.)
Žďár n/S – Vítkovice 3:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
1:11 (0:2, 1:4, 0:5)
HC Litvínov
Neděle 26.02.2017, 12:00 • Budvar aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    56:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jedenáctý gól v domácí síti! Berka posunul kotouč na JIŘÍHO NAJMANA, jehož střelu od modré Kadlec vůbec neviděl, ta tak skončila až v síti! Asistence: Marek Berka
     
    56:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí dostali desítku! JAN MYŠÁK dnes opravdu řádí. Vzal si puk objel všechny protihráče a pěknou samostatnou akci zakončil střelou mezi betony! Bez asistence.
     
    53:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Máme tu gól v oslabení! Jeden z domácích obránců trefil prvního stojícího hráče, kterým byl JAKUB ŠALINGER. Ten si pro puk také dobruslil a bekhnedem posunul kotouč pod přesouvajícím se Kadlecem. Bez asistence.
     
    52:49
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Najman – 2 min., podražení).
     
    51:22
    Stehlík jel sám na Kadlece, který předvedl dobrý zákrok ramenem a puk vyrazil!
     
    49:46
    Litvínov trefuje tyč!
     
    47:53
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Svach – 2 min., hákování).
     
    47:32
    Skvělý zákrok Kadlece. Bartoš mohl zakončovat do prázdné brány, ale domácí brankář se stihl neskutečně přesunout!
     
    45:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují v přesilové hře! To už je opravdu debakl. Bartoš přihrál na volného JANA MYŠÁKA, který využívá přesilovku a zároveň si střelou mezi nohy připisuje hattrick! Asistence: Dan Bartoš
     
    45:01
    Orovská šance Jihočechů nevyužita! Houdek odzbrojil hostujícího obránce a dostal se do samostaného úniku, svůj bekhendový blafák provedl dobře, ale pak vůbec netrefil branku!
     
    44:48
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Grossmann – 2 min., vražení na hrazení).
     
    42:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov přidává další gól! Před brankou se nejrychleji zorientoval JAN MYŠÁK, který poslal puk mezi betony Kadlece. Bez asistence.
     
    42:04
    Skvělý zákrok Kadlece! Střelu Najmana tečoval těně před domácím brankářem jeden z hostí, ale Kadlec vytáhl zákrok vyrážečkou.
     
    38:18
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Jindra – 2 min., držení protihráče).
     
    36:01
    Skvělý Kadlec! Jindra na něj jel úplně sám, ale domácí brankáře nejdříve zastavil jeho střelu, a poté i dorážku. Opravdu dva skvělé zákroky.
     
    35:01
    Nádherná akce hostí! Myšák přesprintoval svého soupeře a mohl zakončovat, ale našel lépe postaveného Jindru, jehož střelu Kadlec špičkou betonu vyráží!
     
    30:51
    Litvínov právě vstřelil branku!
    To už zavání debaklem! Domácí obrana svým gólmanům dnes opravdu nepomáhá. Buly v obranném pásmu domácích vyhrál Litvénov, puk dostal MAREK BERKA, jehož střela mířila přímo do šibenice. Kadlec neměl šanci. Asistence: Jakub Šarlinger
     
    28:21
    Střídání v týmu HC Motor České Budějovice: ze hřiště odchází Ludvík, přichází Kadlec.
     
    28:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov dává bůra! S domácími to nevypadá dobře a prohrávají již o čtyři branky. Tentokrát proběhla souhra mezi Jindrou – Kyselou – JANEM MYŠÁKEM, který svou střelou překonal Ludvíka, pro kteréh dnešní zápas končí! Asistence: David Jindra a Vojtěch Kysela.
     
    27:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chyba v obranném pásmu se rovná gólu opět do budějovické branky! Puk se dostal až k DANIELOVI JOUZOVI, který si pohrál se svými soupeři a puk od branky poslal mezi betony Ludvíka. Asistence: Lukáš Stehlík a Dan Bartoš.
     
    25:05
    Nádherná akce Schwartze! Ten si vzal puk ve středním pásmu, obkličkoval všechny své protihráče a vystřelil, Čermák stihl zaklapnout betony včas!
     
    24:20
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Kitzberger – 2 min., podražení).
     
    21:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovičtí snižují na rozdíl dvou gólů! Tak třígólové vedení si hosté moc dlouho neužili. Ryba nahrál na volného DAVIDA KOUBU, jenž překonal Čermáka v bráně! Asistence: Adam Ryba
     
    20:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hostům stačilo osm vteřin na využití přesilové hry! Pro domácí tým začíná být situace špatná a prohrává již o tři góly. Po ose Berka – Myšák se puk dostal k volnému DANOVI BARTOŠOVI, jehož střelu zastavila až síť v bráně! Asistece: Jan Myšák a Marek Berka
     
    20:11
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Endl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    18:35
    Domácí mohli z ničeho nic alespoň snížit! Janoch jel s Pouzarem dva na jednoho, ale druhý jmenovaný trefil jen boční síť!
     
    16:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov přidává druhou branku v utkání! Litvínov je podruhé dnes odměněn za svou aktivitu. Háva poslal puk na volného JAKUBA ŠARLINGERA, jenž dopravil kotouč do sítě. Asistence: Jiří Háva
     
    15:57
    Pouzar hledal před svou brankou spoluhráče, ovšem Jonák dal do přihrávky hokejku a puk se zvedl tak, že nebylo možné zakončit z první!
     
    13:03
    Jonákovu střelu Ludvík neviděl a měl co dělat, aby puk chytil.
     
    11:44
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Pojar – 2 min., podražení).
     
    03:27
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Lukáš Stehlík – 2 min., podražení).
     
    02:05
    A vzápětí to mohlo být o dva góly! Berka se dostal do úniku, ale Ludvík ho vychytal. Po něm ještě dorážel Šarlinger, jenže domácí brankář vytáhl obdivuhodný zákrok!
     
    01:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Máme tu velmi brzký gól! Nutno dodat, že Budějovičtí si o gól velmi koledovali a také ho dostali. Po samostatné akci se prosadil JOSEF KITZBERGER.
    Bez asistence.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 22. Kouba (Ryba) – 2. Kitzberger, 17. Šarlinger (Háva), 21. Bartoš (Myšák, Berka), 28. Jouza (Stehlík, Bartoš), 29. Myšák (Jindra, Kysela), 31. Berka (Šarlinger), 43. Myšák, 46. Myšák (Bartoš), 54. Šalinger, 57. Myšák, 57. Najman (Berka)


    HC Motor České Budějovice: Ludvík (29. Kadlec) – Endl, Cibuzar, Dekret (A), Řehout, Ryba, Svach, Pojar – Grossmann, Škvarek, Houdek (C), Anderle, Ryba, Březina, Masopust, Schwartz, Janoch (A), Kouba, Pouzar
    HC Litvínov: Čermák (Kmínek) – Jonák, Baláž, Kitzberger, Háva, Najman – Fišer, Bartoš, Jindra (C), Stehlík, Berka, Jouza (A), Beran, Kysela, Šarlinger, Myšák

    Rozhodčí: Mareš – Němec, Brůha
    bahis siteleri