NY Rangers – Columbus 2:5 (kon.) | Nashville – Edmonton 5:4 (kon.) | Florida – Ottawa 1:2 (kon.)
Chicago – St. Louis 4:2 (kon.) | Arizona – Buffalo 3:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
St. Louis Blues
Pondělí 27.02.2017, 01:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Tanner KERO - 4:2
     
    59:57
    Chicago právě vstřelilo branku!
    O osudu utkání je rozhodnuto! Seabrook odpálil kotouč z předbrankového prostoru a našel TANNERA KERA, který ze středního pásma trefil prázdnou branku. Asistence: Brent Seabrook a Marián Hossa.
    54:40 Arťom ANISIMOV - 3:2
     
    54:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Parádní kombinace a Chicago se ujímá necelých šest minut před koncem vedení! Kane přihrál na levý kruhu Panarinovi, který přenesl hru na ARŤOMA ANISIMOVA, jenž si kotouč zpracoval a z úhlu zamířil do branky. Asistence: Artěmij Panarin a Patrick Kane.
    32:33 Alex PIETRANGELO - 2:2
     
    32:33
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté v přesilové hře neměli žádný tlak, ale rychlé založení útoku přineslo úspěch. Do šance se dostal ALEX PIETRANGELO a ten se střelou z mezikruží nemýlil. Asistence: David Perron a Patrik Berglund.
    16:54 Magnus PÄÄJÄRVI - 2:1
     
    16:54
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    V Chicagu je to pouze o jednu branky. Van Riemsdyk se dopustil velké chyby, když se nechal obrat o kotouč. MAGNUS PÄÄJÄRVI se posléze dostal ke střele z levé strany a ta skončila až v síti. Bez asistence.
    11:44 Patrick KANE - 2:0
     
    11:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks využívají krátkou přesilovou hru a vedou o dvě branky. Toews přiklepl puk do jízdy PATRICKA KANEA, který se prosadil střelou z levého kruhu. Asistence: Jonathan Toews a Duncan Keith.
    04:18 Jonathan TOEWS - 1:0
     
    04:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks se dostávají do vedení. Schmaltz v útočném pásmu uvolnil JONATHANA TOEWSE, který si nabruslil před Allena a po parádní kličce poslal puk do branky. Asistence: Nick Schmaltz a Richard Pánik.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 5. Toews (Schmaltz, Pánik), 12. P. Kane (Toews, Keith), 55. Anisimov (Panarin, P. Kane), 60. Kero (Seabrook, Hossa) – 17. Pääjärvi, 33. Pietrangelo (Perron, Berglund)


    Chicago Blackhawks: Darling (L. Johansson) – T. van Riemsdyk, Keith, Seabrook, Kempný, Rozsíval, B. Campbell – Pánik, Toews, Schmaltz – P. Kane, Anisimov, Panarin – Hossa, Krüger, Jurčo – Desjardins, Kero, Hartman.
    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko, Edmundson – Tarasenko, Stastny, Steen – Perron, Berglund, Schwartz – Pääjärvi, Lehterä, Jaškin – Reaves, Brodziak, Upshall.

    Diváci: 21 961
    bahis siteleri