Fiorentina – Turín 2:2 (kon.)
konec
ACF Fiorentina
2:2 (2:0)
Turín FC
Pondělí 27.02.2017, 20:45Italská Serie A • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    42
    Turín se snaží něco s výsledkem udělat, ale nedaří se mu najít recept na pozornou obranu soupeře. Ta funguje na jedničku. Teď ale přišel se šlapákem Saponara (FIO) a vidí žlutou kartu. V příštím zápase si tak nezahraje.
     
    34
    Domácí hodně tlačí, Saponarova střela ovšem skončila mimo levou tyč. Poté se faulem provinil Benassi (TUI) a i on vidí blízka žlutý kartónek.
     
    27
    Turíno v posledních okamžicích poněkud přidalo na tempu a oproti začátku utkání je aktivnějším celkem. Domácí hrozí hlavně z protiútoku. Jeden takový nedovoleně zastavil Lukić (TUI) a obdržel za něj žlutou kartu.

    Michal Janoštík

    Branky: 8. Saponara, 38. N. Kalinić (Valero) – 65. Belotti (Moretti), 85. Belotti (Baselli)

    Karty:   42. Saponara (FIO) – 27. Lukić (TUI), 34. Benassi (TUI)

    Neproměněná penalta: 62. Belotti (TUI), mimo


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 9:3. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 17:11.
    ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Astori, Gonzalo Rodríguez, Salcedo – Saponara (80. Cristóforo), C. Sánchez (76. Tomović), Badelj, Chiesa – Valero, Tello (88. Olivera) – N. Kalinić.
    Náhradníci: Sportiello, Satalino – Maistro, Milić, De Maio, Babacar, Olivera, Tomović, Hagi, Cristóforo.

    Turín FC: Hart – Zappacosta, Ar. Ajeti (46. Rossettini), Moretti, A. Barreca – Benassi (58. Samuel Gustafsson), Lukić, Baselli – Falqué, Belotti, Boyé (69. Ljajić).
    Náhradníci: D. Padelli, Reinaudo – Valdifiori, Iturbe, Acquah, Ljajić, Maxi López, Molinaro, De Silvestri, Rossettini, Samuel Gustafsson, Avelar.
    bahis siteleri