NY Rangers – Columbus 2:5 (kon.) | Nashville – Edmonton 5:4 (kon.) | Florida – Ottawa 1:2 (kon.)
Chicago – St. Louis 4:2 (kon.) | Arizona – Buffalo 3:2 (kon.)
konec
HC Řisuty
2:5 (1:1, 0:2, 1:2) Stav série: 1:1
BK Havlíčkův Brod
Pondělí 27.02.2017, 18:00 • Zimní stadion Slaný • Play-off 2. ligy, skupina Sever • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A je tu konec dnešního utkání, Havlíčkův Brod odčinil své zaváhání z prvního utkání a srovnal stav série na 1:1, po velice zlepšeném výkonu. (20:19:25)
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Kulich vyvezl puk až za branku Nováka, tam o něj ale přišel a do útoku šel Voříšek, ten ale z útočného pásma přihrál zpět do své třetiny na Semráda a tím končí dnešní utkání.
     
    59:07
    Třetina porazil Čurillu na vhazování a poslal puk na modrou čáru, kde byl připravený Kříž, ten střelou zápěstím trefil jen střed branky, kde byl připravený Ilašenko.
     
    58:41
    Čurilla byl za brankou obrán o puk obráncem, který puk vyhodil z třetiny do středního pásma. Následně byla odpískána přihrávka rukou domácím.
     
    58:03
    Čurilla si několikrát vyměnil puk se Sedláčkem a druhý jmenovaný se poté dostal ke střele z nápřahu, mířil ale jen do prostředku branky, kde byl připravený Novák.
     
    57:42
    Ke střele se od modré čáry dostal Kolařík, ten netrefil puk ideálně a Novák s ním neměl žádný problém.
     
    57:24
    Hegenbart dostal přihrávku vedle branky Nováka a počkal si, až mu najede jeden z jeho spoluhráčů do vhodné pozice. To se mu povedlo, nakonec přihrávku zblokoval jeden z obránců, od kterého se puk odrazil k Novákovi, který ho podržel.
     
    57:04
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Lacina – 2 min., hákování).
     
    56:40
    Náprstek se dokázal protlačit mezi dva obránce a najít na levé straně Hegenbarta, ten střílel z prvního dotyku, Novák byl znovu v pozoru.
     
    56:23
    Od modré čáry střílel Kolařík, dnes skvěle chytající Novák však puk opět chytil do výstroje.
     
    56:12
    Borovanský dostal skvělou přihrávku na levou stranu a měl před sebou téměř prázdnou branku, Novák se ale v čas stihl přemístit a helmou dokázal puk vyrazit!
     
    56:03
    Z levé strany střílel Sedláček, netrefil však branku.
     
    55:37
    Lacina skvěle zasáhl proti přihrávce Krpaty, zpracoval puk a vyhodil ho z třetiny.
     
    55:16
    Kos nedokázal vyhrát vhazování, Borovanský byl však důrazný a dokázal ihned vybojovat kotouč zpátky.
     
    54:53
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Vala – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    54:46
    Bruslaři se dokázali ubránit, Kulhánek vyhodil puk za branku Ilašenka.
     
    54:14
    Janeček vyhrál vhazování a poslal puk na Kolaříka. Ten si puk zpracoval a vystřelil, Novák ale znovu zasáhl svoji lapačkou.
     
    53:59
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Semrád – 2 min., sekání).
     
    53:50
    V obležení dvou obránců se snažil protlačit ke střele Matěj Kos, ten ale byl na obranu krátký a puk lapil Novák.
     
    53:27
    Kulich měl puk za vlastní brankou a chtěl přihrát na spoluhráče ve středním pásmu, v tom mu zabránil Michálek, ani ten si však puk nezpracoval ideálně a přišel o něj.
     
    52:36
    Endál si skvěle vedl puk a dostal se až před Ilašenka, kterého ale neprostřelil, trefil ho jen do hrudi.
     
    52:07
    Středem unikl obráncům David Vyskočil, který se dostal až k levému mantinelu odkud střílel nad, Novák však pro jistotu puk chytil do lapačky.
     
    51:39
    Kozlík se dostal k puku za svojí brankou a dokázal ho podél mantinelu vyhodit do středního pásma, kde si ho převzali obránci Řisut.
     
    50:42
    Přesnou přihrávku obdržel na modré David Vala, ten střílel z první, ten ale také trefil jen Ilašenka, který dokázal zasáhnout v čas.
     
    50:00
    Krpata dostal perfektní přihrávku z pravé strany od Borovanského a z prvního dotyku a dokonce v kleče střílel, znovu ale trefil jen Nováka, který stačil vystrčit svůj beton.
     
    49:11
    Matěj Kos z levé strany chtěl najít mezi kruhy najíždějícího se Borovanského, k tomu se ale puk nedostal, byl totiž tečován tak, že skončil až v rukavici Nováka.
     
    48:56
    Slavíček vybojoval po vhazování puk a poslal ho za branku hostů na Havlůje, který chtěl zpátky najít Slavíčka, to se mu také povedlo a domácí pravé křídlo střílelo zápěstím jen do betonu Nováka.
     
    48:08
    U mantinelu Keller dokázal obrat o puk Přidala, Vyskočil poté obehrál dva protihráče, o kotouč poté přišel.
     
    47:10
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci krátce po začátku přesilovky snižují skóre! Petr Janeček vyhrál vhazování v útočném pásmu, poté se k němu puk vrátil a skvěle našel na levé straně volného VÁCLAVA KOLAŘÍKA, který z prvního dotyku skvěle uklidil puk k levé tyči hostující branky. Asistence: Petr Janeček, Pavel Hegenbart
     
    46:58
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Chlubna – 2 min., hákování).
     
    46:49
    Kos u pravého mantinelu nedokázal udržet puk a po zásahu Semráda o něj přišel.
     
    46:19
    Kos našel na modré čáře Sedláčka, který z první tvrdě napřáhl na střelu, kterou trefil vyrážečku Nováka, od té se puk odrazil do ochranné sítě.
     
    45:47
    Slavíček vyvezl puk z vlastní třetiny až za branku Ilašenka, kde o něj přišel, získal ale trochu času pro odpočinek svého týmu. Domácí jsou v plném počtu.
     
    45:06
    Ihned po vhazování se dostal ke střele David Vala, Ilašenko se skvěle přemístil a betonem puk vyrazil.
     
    44:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají přesilovku 5 na 3! Po skvělé kombinaci poslal Patrik Přidal přihrávku před branku, tam číhal neobsazený LUBOŠ VOŘÍŠEK, který uklidil kotouč pod břevno domácí branky. Asistence: Lukáš Endál, Patrik Přidal
     
    44:26
    Hosté jsou stále v obležení domácí branky.
     
    44:03
    Hosté drželi puk ve třetině domácích, puk poté dostal v levém kruhu Endál, který střílel z první, Ilašenko jeho střelu schoval do lapačky.
     
    43:47
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Kolařík – 2 min., podražení).
     
    43:40
    Kolařík po vhazování ve vlastní třetině dokázal vyhodit puk daleko od branky Ilašenka. Za brankou hostů si puk sebral Endál.
     
    43:15
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Babický – 2 min., hákování).
     
    43:00
    Kulich nahodil puk od modré čáry na hokejku Havlůje, od které se odrazil jen vedle branky Nováka a následovný ofsajd vyhnal Řisuty ze třetiny.
     
    42:38
    Fortelka vyvezl kotouč z vlastní třetiny a dokázal se dostat přes jednoho obránce, ten druhý mu už v cestě zabránil a vyhodil puk na zakázané uvolnění.
     
    42:13
    Vhazování v pásmu hostů Čurilla dokázal vybojovat, poté ale nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Do útoku se znovu vrhli Bruslaři.
     
    41:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Chyba v obraně Řisut znamená další gól Havlíčkova Brodu! DAVID MICHÁLEK zblokoval na modré čáře zblokoval střelu Kulicha a puk se mu odrazil před brusle a byl prakticky v samostatném nájezdu proti Ilašenkovi, kterého si položil na zem a uklidil puk pod břevno. Bez asistence
     
    41:12
    Voříšek tečoval před brankou nahození Laciny, domácí brankář ale dokázal včas vysunout beton a puk vyrazit.
     
    40:39
    Buldoci se ihned snažili dostat se do útočného pásma, tento plán jim ale nevyšel a do útoku šli Bruslaři, kteří hned vystřelili, konkrétně to byl Třetina, Ilašenko ale puk skryl ve své výstroji.
     
    40:11
    Poslední třetina byla zahájena. Úvodní vhazování vyhráli domácí hokejisté.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině byli výrazně aktivnější hosté a to je také vidět na skóre, které je 1:3 z pohledu domácích. Ti si za druhou třetinu moc šancí nevypracovali, tu největší měl na hokejce v závěru Janeček, ten ale šanci neproměnil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:29
    Znovu v akci Janeček! Znovu dostal přihrávku u mantinelu a znovu se najel na střed, tentokrát si puk navedl na back hand a chtěl poslat puk pod břevno, rameno Nováka mu v tom však zabránilo!
     
    38:33
    Ten poslal puk podél mantinelu na Janečka, který byl osamocen, najel si na střed a střelou zápěstím trefil pouze beton Nováka.
     
    37:54
    Kozlík pohotově vystřelil po vyhraném vhazování Voříška, mířil ale jen nad branku, poté si puk zpracoval Kulich.
     
    37:11
    Od modré nahodil puk na branku Kulich, na hranicí modrého půlkruhu se ho ještě Záleský pokoušel tečovat, marně.
     
    36:21
    Borovanský si převzal puk mezi kruhy a najel si mírně na pravou stranu, odkud střílel na branku, trefil ale jen vystrčený beton Nováka.
     
    35:38
    Beneš ve středním pásmu obral o puk Kolaříka a byl sám v nájezdu proti Ilašenkovi, bohužel pro hosty ale nedokázal ani trefit branku, nenavýšil tedy náskok Bruslařů!
     
    35:12
    Borovanský tečoval přihrávku Bílka od modré čáry, před brankou na puk čekal Kos, ten ale na něj svojí hokejkou nedosáhl. Následovalo vhazování poté, co kotouč opustil hrací plochu.
     
    34:40
    Matěj Kos byl u puku ve středním pásmu rychleji než Voříšek, domácí tedy u puku zůstávají.
     
    34:08
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Duben – 2 min., podražení).
     
    34:07
    Voříšek porazil Záleského na vhazování, právě Voříšek se poté nejlépe zorientoval po tlačenici za brankou Ilašenka a přihrával před branku, do dráhy puku však dal Ilašenko rukavici a pokryl puk.
     
    33:34
    Kříž se dostal k puku u levého mantinelu a skákavou přihrávkou hledal své spoluhráče, to se mu ale nepovedlo, našel pouze obránce Buldoků. Ten poté vyhodil puk na zakázané uvolnění.
     
    32:28
    Vhazování vyhráli domácí hokejisté, kteří ihned nahodili puk za branku hostů. Nyní jsou v držení kotouče znovu Bruslaři.
     
    31:54
    Puk vyletěl z hrací plochy, bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    31:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využili přesilovku! MIROSLAV TŘETINA se nejlépe zorientoval před brankou po střele Endála a doklepl puk do prázdné branky, navyšuje tedy skóre na 3:1 pro hosty! Bez asistence
     
    31:05
    Voříšek přejel s pukem modru čáru a vystřelil na branku, bohužel pro něj však přestřelil. Puk si poté zpravoval na modré čáře Duben, který svojí střelou trefil tyč!
     
    29:28
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Sedláček – 2 min., vysoká hůl + 10 min. osobní trest, vysoká hůl).
     
    29:11
    Od modré nahodil kotouč na Ilašenka Kříž, domácí brankář měl připravenou vyrážečku a kotouč se odrazil do rohu kluziště.
     
    28:26
    Babický našel na modré čáře Kosa, který si skvěle z levé strany najel před Nováka, který mu hodil hokejku pod nohy, rozhodčí to ale jako faul neposoudili!
     
    27:34
    Domácí se ubránili a jsou v plném počtu.
     
    27:11
    Po následném nahození domácích se vhazovalo před Novákem, vhazování šlo na stranu Bruslařů, kteří jsou znovu v obležení před Ilašenkem.
     
    26:34
    Hosté se usadili ve třetině domácích a ke střele od modré se dostal David Vala, jeho tvrdou ránu Ilašenko pouze zpomalil a poté Filip Bílek z brankové čáry vyhodil puk!
     
    26:05
    Kozlík uspěl na vhazování, následně ho ale Hegenbart dokázal o puk připravit, vyvezl ho do středního pásma a nahodil za branku hostů.
     
    25:34
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Náprstek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:20
    Po nahození hostů se znovu kotouč dostal na hokejku Ilašenka, ten tentokrát rovnou kotouč vyhodil do třetiny Bruslařů.
     
    24:42
    Po vhazování dokázal vystřelit z ostrého úhlu Michálek, Ilašenko ale novou hokejkou dokázal puk vyrazit za svojí klec.
     
    24:13
    Ilašenko si potřebuje vyměnit hokejku, hra je přerušena.
     
    24:10
    V posledních vteřinách přesilovky střílel od modré čáry David Vala, Ilašenko dokázal dát k sobě betony včas a střelu zneškodnil. Domácí jsou v plném počtu.
     
    24:05
    Michálek skvěle tečoval před brankou nahození Valy, puk ale branku přeletěl. Poté chtěl Bílek vyhodit puk, to se mu nepovedlo, trefil totiž jen ochrannou síť za svojí brankou, následuje tedy vhazování ve třetině Řisut.
     
    23:40
    Čurilla nedokázal vyhrát vhazování nad Voříškem a hosté se dostali ke střele, Kozlík ale trefil jen Ilašenka, ten měl sice problémy, nakonec ale dokázal puk přikrýt.
     
    23:23
    Lukáš Endál si převzal puk ve středu hřiště a pohledně si pohrál s obráncem, poté ale o kotouč přišel a převzal si ho za brankou Matula, který ho rychle podél mantinelu poslal za branku Nováka.
     
    22:42
    Kos byl úspěšnější na vhazování než Třetina, a Babický vyhodil puk daleko od branky domácích.
     
    22:10
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Borovanský – 2 min., hákování).
     
    22:08
    Ve středním pásmu zachytila obrana Bruslařů útok Buldoků a nahodila puk za branku Ilašenka.
     
    21:45
    Na druhé straně zasahoval po nahození také Novák, ten podobně jako Ilašenka puk skryl do lapačky. Po vhazování jsou ve své třetině u puku Buldoci.
     
    20:59
    Po ofsajdu domácích se vhazovalo ve středním pásmu, tam dokázal buly vyhrát Kozlík. Z pravé strany poté nahodil kotouč na Ilašenka Michálek, brankář domácích byl pozorný a kotouč chytl do lapačky.
     
    20:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byl start od hostů jako hrom! Domácí sice vyhráli vhazování, obrana ale nerozehrála ideálně a kotouč ztratila, za brankou se k němu dostal Třetina, který střílel na Ilašenka, od kterého se puk dostal před branku na LUKÁŠE ENDÁLA ten už měl úlohu jednoduchou, jednoduše uklidil puk do prázdné branky, 1:2! Asistence: Miroslav Třetina
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Všichni účastníci utkání jsou na ledě, ještě se čeká na vhození puku od rozhodčího.
     
    Na ledě jsou již oba celky, čeká se ještě na rozhodčí.
     
    Z vhazování se nic nestalo a to znamená, že první třetina končí nerozhodně. Herně se lepe představili rozhodně hosté, ti ale nedokázali proměnit své šance podobně jako Řisuty, po první třetině je tedy stav 1:1. Další třetina začne přibližně v 18:47
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:57
    Po boji o puk v rohu kluziště se puk ztratil mezi Bruslemi a rozhodčí pískl do píšťalky, bude se vhazovat před Novákem.
     
    19:14
    Náprstek se dostal k puku mezi kruhy a střílel, puk tečoval jeden z obránců a dostal se k němu Janeček, ten z první střílel hodně vedle.
     
    18:36
    U pravého mantinelu dokázal Sedláček vybojoval puk, ten ho poté poslal na Krpatu, který střílel z pravého kruhu, znovu ale trefil jen pozorného Nováka.
     
    18:13
    V pásmu Bruslařů se nyní ocitli domácí, kteří měli menší výhodu, Kozlík totiž hrál bez hokejky, od modré čáry ale Vyskočil střílel jen do brankáře.
     
    17:47
    Řisuty se dostaly do protiútoku, Matula hledal před brankou Náprstka, k tomu se ale kotouč nedostal, obrana hostů se k němu dostala a hned ho vyhodila, hra ale zůstane před Novákem, byl to totiž icing.
     
    17:16
    Babický od modré čáry nahodil puk do třetiny hostů, tam si ho ale sebrala obrana Bruslařů. Na druhé straně přihrával z rohu kluziště Třetina, ten našel jen hokejku Ilašenka, který následně kotouč podržel.
     
    16:40
    Ve třetině Buldoků měl puk Ludvík, ten ho poslal za branku na Lacinu, který hledal před brankou Chlubnu, ten si navedl puk z blízkosti branky Ilašenka na střelu, bohužel pro hosty však minul!
     
    15:22
    Obrana Bruslařů skvěle zapracovala a vyhodila puk za branku Ilašenka. Mezi tím se vrátil Vala, hosté jsou v plném počtu.
     
    14:51
    Janeček chtěl najít před brankou Matulu, k tomu se ale puk nedostal, přihrávka byla nepřesná, našel si ho poté ale Náprstek, který dokázal vystřelit, Novák znovu v pozoru chytl do lapačky.
     
    14:30
    Ti se již dostali do pásma hostů, za brankou si kotouč převzal Krpata, který ho poslal na modrou čáru na Sedláčka, ten střílel z první, trefil jen hokejku Nováka, od které se puk odrazil z hrací plochy.
     
    14:02
    I v oslabení se dostali hosté do šance, ta ale nevedla ke střele, Lacina totiž špatně přihrál a u puku jsou ve vlastním pásmu Buldoci.
     
    13:22
    Teď to udělal pěkně Čurilla, ten si ve vlastném pásmu převzal puk a vyvezl ho na pravou stranu kde byl seknut Davidem Valou (HBR), který za to dostal dvě minuty na trestné lavici.
     
    12:53
    Buldoci se po delší době dostali do třetiny Bruslařáů, tam se ale moc dlouho nezdrželi, Janečka o puk připravil Semrád, který puk poslal za branku domácích.
     
    12:10
    Ze středního pásma se s pukem dostal mezi kruhy Michálek, který dokázal vystřelit, trefil ale jen prostředek branky, ten měl Ilašenko pokrytý.
     
    11:54
    Za brankou Ilašenka držel puk Kulich, který ho posunul vedle sebe na Sedláčka a odjel střídat.
     
    11:28
    Hned po vhazování vystřelil Třetina, ten ale mířil mimo. Puk se k němu ale o chvíli později dostal znovu a opět vystřelil, bylo to jen mimo branku.
     
    10:44
    Buldoci jsou nyní delší dobu pod tlakem a nedaří se jim dostat se z vlastní třetiny, zatím ale tlak ustávají. Poté, co se puk dostal do ochranné sítě se bude vhazovat po pravici Ilašenka.
     
    10:13
    Následovalo vhazování, které vyhrál Ludvík, ten hned poslal puk do rohu hřiště, odkud se dostal na modrou čáru na hokejku Laciny.
     
    09:43
    Špatné rozehrání Buldoků znamená, že se do útočné třetiny znovu dostali Bruslaři. Nyní je s pukem u pravého mantinelu Kozlík.
     
    08:54
    Sedláček zachytil puk v útočném pásmu a poslal ho za branku na Borovanského, ten ještě našel mezi kruhy volného Hegenbarta, který střílel z první jen do Nováka. Následuje vhazování.
     
    08:35
    Za brankou Nováka nedokázal Borovanský puk udržet a zmocnil se ho Kříž, ten puk vyhodil jen do středního pásma na hokejku Kosa.
     
    07:47
    Bruslaři se snažili rozehrát ze své třetiny, avšak po špatné přihrávce Kříže která šla do zámezí je odpískán icing.
     
    07:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Za brankou vybojoval kotouč Michálek, který ho poslal před branku na DAVIDA KOZLÍKA, který si ho dokázal zpracovat a prostřelil Ilašenka mezi betony! Asistence: David Michálek a Luboš Voříšek.
     
    06:58
    Kozlík vyhrál vhazování nad Janečkem, poté ale nedokázal obehrát Matulu. O střelu se poté pokoušel Duben, ten ale neuspěl po zákroku brankáře lapačkou.
     
    06:43
    Znovu byla úspěšnější obrana Buldoků a ve středním pásmu poté vybojoval kotouč Kos. Ten si ho navedl na střed hřiště a střelou zápěstím chtěl prostřelit Nováka, to se mu ale nepovedlo, brankáře Bruslařů trefil do výstroje.
     
    06:23
    Vhazování ve středním pásmu vyhrál Třetina a nyní se bojuje o puk v rohu kluziště u branky Ilašenka.
     
    05:57
    U levého mantinelu dokázal zachytit přihrávku hostů Havlůj, k brance Nováka se dostal Ondřej Krpata, který tvrdou ranou minul branku.
     
    05:28
    Obránci Řisut odvedli svoji práci a obrali hosty o puk, Matula poté ale nepřihrál ideálně a vrátil kotouč na hokejky Bruslařů.
     
    04:45
    Za brankou hostů bojoval o puk Vyskočil s Lacinou, úspěšnější byl Lacina.
     
    04:03
    Hosté se ubránili jen za cenu zakázaného uvolnění, hra se stěhuje před Nováka.
     
    03:55
    Z levé strany přihrával před branku na Kosa Borovanský, domácí kapitán rychle vystřelil, trefil ale jen branku branky hostů!
     
    03:19
    Bruslaři chtěli rychle odpovědět, to se jim však nepovedlo a obrana domácích dokázala útok odvrátit.
     
    02:44
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci se ujali vedení i ve druhém zápase série! Tobiáš Slavíček si zpracoval puk na modré čáře a přihrál ho na DAVIDA FORTELKU, který ho z prvního dotyku poslal za záda Nováka! Asistence: Tobiáš Slavíček
     
    02:36
    Semrád obdržel puk ve středním pásmu a chtěl najít najíždějícího se spoluhráče, ten si ho ale nedokázal zpracovat. Bruslaři ale u puku zůstali a právě Semrád střílel od modré, branku ale přestřelil.
     
    01:49
    Následoval další útok Bruslařů, který znovu skončil zásahem obrany a do útoku se dostali Buldoci. Poté střílel Náprstek, Novák měl ale připravenou lapačku do které puk lapil.
     
    01:19
    Obrana Řisut se ubránila, s pukem se ale domácí dostali jen do středního pásma, kde o něj hned přišli.
     
    00:52
    Endál se dostal podél pravého mantinelu do rohu kluziště a poslal kotouč za branku kde si ho přebral Patrik Přidal.
     
    00:36
    Utkání začalo! První vhazování vyhrál Matěj Kos, ten poté ale špatně přihrál a k první střele zápasu se dostal Třetina, ten ale mířil mimo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Z kabin se dostali na led i hosté, utkání za chvíli začne!
     
    Domácí již jsou na ledě, ještě se čeká na Bruslaře.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Řisuty: Ilašenko, (Chabr) – Babický "A", Sedláček – Matula, Kolařík – Keller, Bílek – Kulich – Krpata, Kos "C", Borovanský – Záleský, Čurilla, Hegenbart "A" – Slavíček, Janeček, Havlůj – Náprstek, Fortelka, Vyskočil

    BK Havlíčkův Brod: Novák, (Panec) – Kříž, Kulhánek – Duben "A", Lacina – Bušek, Semrád – Vala – Přidal, Třetina "C", Michálek – Kuchta, Voříšek, Kozlík – Chlubna, Ludvík, Beneš – Křížek, Navrátil, Endál "A"

    Rozhodčí: Jechoutek – Doležal, Klouček.
     
    Již v prvním zápase této série jsme se dočkali překvapení, Řisuty, které byly po základní části na osmé pozici skupiny Západ porazily favorizovaný Havlíčkův Brod, který vyhrál skupinu Střed.
     
    První zápas série, stav 1:0
    BK Havlíčkův Brod – HC Řisuty 2:4 (0:0, 0:3. 2:1)

    Branky a nahrávky: 46. Lacina (Endál, Třetina), 50. Voříšek (Kozlík, Michálek) – 27. Hegenbart, 37. Borovanský (Krpata), 38. Náprstek, 54. Kolařík (Janeček)

    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – Vala, Kulhánek, Duben "A", Lacina, Kříž, M. Semrád, Bušek – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Michálek, Voříšek, Kuchta – Chlubna, Ludvík, Beneš – Křížek, Kozlík, Navrátil

    HC Řisuty: Ilašenko (Chabr) – Babický "A", Sedláček, Kolařík, Matula, Keller, Bílek, Kulich – Krpata, Kos "C", Borovanský, Hegenbart "A", Čurilla, Záleský, Náprstek, Janeček, Vyskočil, Slavíček, Havlůj, Fortelka
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 3. Fortelka (Slavíček), 48. Kolařík (Janeček, Hegenbart) – 8. Kozlík (Michálek, Voříšek), 21. Endál (Třetina), 32. Třetina, 42. Michálek, 45. Voříšek (Přidal, Endál)


    HC Řisuty: Ilašenko, (Chabr) – Babický "A", Sedláček – Matula, Kolařík – Keller, Bílek – Kulich – Krpata, Kos "C", Borovanský – Záleský, Čurilla, Hegenbart "A" – Slavíček, Janeček, Havlůj – Náprstek, Fortelka, Vyskočil
    BK Havlíčkův Brod: Novák, (Panec) – Kříž, Kulhánek – Duben "A", Lacina – Bušek, Semrád – Vala – Přidal, Třetina "C", Michálek – Kuchta, Voříšek, Kozlík – Chlubna, Ludvík, Beneš – Křížek, Navrátil, Endál "A"

    Rozhodčí: Jechoutek – Doležal, Klouček
    Řisuty 1 4 Havlíčkův Brod
    #1 Sobota 25.02.2017 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Řisuty 2:4
    #2 Pondělí 27.02.2017 • 18:00
    Řisuty - Havlíčkův Brod 2:5
    #3 Středa 01.03.2017 • 18:00
    Havlíčkův Brod - Řisuty 7:2
    #4 Pátek 03.03.2017 • 18:00
    Řisuty - Havlíčkův Brod 3:4 po s.n. (0:1)
    #5 Neděle 05.03.2017 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Řisuty 3:1
    bahis siteleri