N.Novgorod – Dynamo Moskva 2:3 (po pr.) | Minsk – Jaroslavl 4:2 (kon.) | Jokerit – CSKA Moskva 0:1 (po pr.)
Viťaz – Petrohrad 1:7 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:7 (0:3, 0:3, 1:1) Stav série: 0:4
SKA Petrohrad
Pondělí 27.02.2017, 17:30 • Viťaz Ice Palace, Podolsk • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:30 Jevgenij DADONOV - 1:7
     
    59:30
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak ani poslední třetinu domácí nevyhrají, protože Petrohrad před koncem zápasu ještě dává branku – na Gusevův pas zpoza branky si najel připravený JEVGENIJ DADONOV, jenž svoji tvrdou ranou mimo dosah gólmana Säteriho přidal svou druhou dnešní branku! Asistence: Nikita Gusev a Vadim Šipačov.
    46:58 Alexej MAKEJEV - 1:6
     
    46:58
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak z ničeho nic je přeci jen sníženo a domácí se dočkávají čestného zásahu! Po Horákově nahození před branku SKA vznikla v brankovišti Koskinena velká mela, ve které nakonec puk jako jediný pořádně zasáhl ALEXEJ MAKEJEV, jenž ho dokázal propasírovat za natahujícího se gólmana petrohradských! Asistence: Roman Horák a Maxim Afinogenov.
    39:59 Jevgenij DADONOV - 0:6
     
    39:59
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí tak inkasují vteřinu před sirénou další branku! Ke střele se dostal v útočném pásmu Kovalčuk, jeho střelu pak tečoval jak padající obránce, tak spoluhráč JEVGENIJ DADONOV a na to nebyl schopen zoufalý gólman Säteri reagovat! Asistence: Ilja Kovalčuk.
    31:45 Nikolaj PROCHORKIN - 0:5
     
    31:45
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to už je debakl a hosté si tento duel vyloženě užívají! Po parádním pasu od Plotnikova jel zcela sám na branku soupeře NIKOLAJ PROCHORKIN, jenž položil Säteriho na led povedeným blafákem, po kterém dokázal puk propasírovat do branky i přes beton svého ležícího soupeře v gólmanské masce! Asistence: Sergej Plotnikov a Jegor Jakovlev.
    26:07 Jarno KOSKIRANTA - 0:4
     
    26:07
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je tu další branka v domácí síti a je tak už skoro jasné, že Podolsk dnes hraje poslední duel sezóny. JARNO KOSKIRANTA se dostal i s pukem do mezikruží, odkud dokázal ukrytou střelou procedit puk skrz beka i mezi nohama Säteriho – ten tak loví puk ze své sítě počtvrté. Asistence: Alexandr Chochlačjov.
    08:53 Sergej ŠIROKOV - 0:3
     
    08:53
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak něco mi říká, že už je skoro hotovo, když hosté jdou do vedení už o tři branky! Ketov poslal z pravého kruhu puk po ledě před branku – tam na něj sice Dacjuk nedosáhl, tečoval ho ale přesně k na zadní tyči zcela volnému SERGEJI ŠIROKOVOVI, jenž neměl problém kotouč uklidit k tyči! Asistence: Jevgenij Ketov a Pavel Dacjuk.
     
    04:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A tohle je pro domácí hodně kruté – sám na Koskinena v jednu chvíli jel Nikulin, hostující gólman si ale poradil a následně se hnal na druhou stranu kontr. Ten táhl Gusev, jenž na konci celé akce přihrál na hůl VADIMA ŠIPAČOVA, který pohotovou střelou propálil domácího strážce svatyně v krátkém sledu podruhé. Asistence: Nikita Gusev.
    03:46 Jarno KOSKIRANTA - 0:1
     
    03:46
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Konec série je zase o něco blíže, protože do vedení jde právě hostující SKA! Dacjuk nabil na modrou JARNO KOSKIRANTOVI, jenž napřáhl a tvrdou bombou prostřelil Säteriho, jenž měl poněkud zakrytý výhled a mohl reagovat jen velice těžko. Asistence: Pavel Dacjuk a Patrik Hersley.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 47. Makejev (Horák, Afinogenov) – 4. Koskiranta (Dacjuk, Hersley), 5. Šipačov (N. Gusev), 9. Širokov (Dacjuk, Ketov), 27. Koskiranta (Chochlačjov), 32. Prochorkin (S. Plotnikov, J. Jakovlev), 40. Dadonov (Kovalčuk), 60. Dadonov (N. Gusev, Šipačov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri (Todykov) – Katičev, Jeřábek, Golovkov, A. Semjonov (C), Gimajev, P. Lukin, Voronkov – Kopejkin (A), M. Aaltonen, Kempe – Afinogenov (A), A. Nikulin, Makejev – A. Černov, Horák, Vyglazov – Švec-Rogovoj, Jacenko, Pankov – Džiošvili.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – A. Bělov, J. Jakovlev, Hersley, Chafizullin, Zubarev, Zub, Rykov – Ketov, Dacjuk (C), Kovalčuk (A) – Šipačov, Dadonov, N. Gusev – S. Plotnikov, Prochorkin, Širokov – Chochlačjov (A), Koskiranta, Nekolenko – Barabanov.

    Rozhodčí: Ravodin, Buturlin – Černyšjov, Novikov
    Viťaz 0 4 Petrohrad
    #1 Úterý 21.02.2017 • 17:30
    Petrohrad - Viťaz 3:1
    #2 Čtvrtek 23.02.2017 • 15:00
    Petrohrad - Viťaz 7:2
    #3 Sobota 25.02.2017 • 15:00
    Viťaz - Petrohrad 2:6
    #4 Pondělí 27.02.2017 • 17:30
    Viťaz - Petrohrad 1:7
    bahis siteleri