NY Rangers – Columbus 2:5 (kon.) | Nashville – Edmonton 5:4 (kon.) | Florida – Ottawa 1:2 (kon.)
Chicago – St. Louis 4:2 (kon.) | Arizona – Buffalo 3:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:0 (1:0, 0:0, 1:0) Stav série: 2:0
HC Frýdek-Místek
Pondělí 27.02.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Jihlavští dávají kotouč ven z pásma, následuje ofsajd Frýdku-Místku. Je rozhodnuto, Daneček se vrací do branky.
     
    59:04
    Lukáš Daneček už je venku z branky, hosté zkouší štěstí v šesti hráčích v poli.
     
    58:18
    Adam Zeman se tlačil před brankou k puku, který na chvíli dostal na hůl, ale nedokázal jej poslat v tísni za čáru.
     
    55:37
    David Klimša projel po pravé straně až před branku, kde dával kotouč do ohně. Ten se od betonu Škarka odrazil na jeho levou tyč a odtud šel za branku.
    51:34 Radek HUBÁČEK - 2:0
     
    51:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava dělá krok k druhému vítězství tím, že odskakuje soupeři na dvě branky. Kajínek po přihrávce Důrase vypálil z první od modré a RADEK HUBÁČEK zaznamenává úspěšnou tečí svůj první gól po návratu do Dukly. Nyní už Daneček zasáhnout prakticky nemohl, puk mu šel přesně pod horní tyč. Asistence: David Kajínek, Michal Důras.
     
    50:47
    Ke Kalábovi se dostal kotouč na vrcholu levého kruhu. Obránce Dukly si počkal na kotouč a poté tvrdě vystřelil, nicméně kotouč i s přispěním Danečka prošel vedle levé tyče.
     
    49:40
    Důras ukázal šikovné ruce a proháčkoval se až před branku, kde si na Danečka nepřišel. Gólman Frýdku-Místku udržel svůj tým na nejtěsnějším rozdílu, dokázal zasáhnout betonem nebo hokejkou.
     
    49:12
    A znovu Ondřej Kovařčík. Na pravém kruhu přistrčil puk na modrou pro Jana Bartka, který mířil znovu na vzdálenější tyč na vyrážečku Škarka, který touto částí výstroje zneškodnil jeho střelu.
     
    48:33
    Hned po buly pálil od modré Michal Roman. Jihlavský muž v masce měl opět stížený výhled, ale také dokázal puk dostat do lapačky.
     
    47:57
    Dundáček si kousek před modrou našel odražený kotouč a popojel si blíže ke středu pásma, kde tvrdě vystřelil pod horní tyč. Lapačka Danečka zasáhla úspěšně.
     
    44:51
    Frýdek-Místek zvyšuje obrátky. Bartkova rána od modré byla pro Škarka nepříjemná, protože šla těsně nad ledem a gólman Dukly na ní příliš neviděl. Stačil jí ale zabránit v cestě do sítě svými betony.
     
    44:11
    A šance i na druhé straně. Z pravého kruhu pálil zcela volný David Stránský na vzdálenější tyčku, kde jeho nebezpečnou střelu vytěsnil Škarek svojí vyrážečkou. To byla obrovská šance.
     
    43:59
    Důras dával střílenou přihrávku podél brankoviště, která prošla kolem nastavené hole Hubáčka i Danišovského.
     
    41:57
    Kalábova střela prošla kolem levého betonu Danečka a projela u levé tyče mimo branku.
     
    38:31
    Chmielewského nahození z levého kruhu před Škarkem hodně nepříjemně skočilo, čehož chtěl využít Pechanec, jenž operoval před brankou. Z celé situace vyšel opět vítězně domácí muž v masce, jenž pokryl dorážku centra první lajny hostí z předbrankového prostoru.
     
    38:07
    Nepříjemná střela Davida Klimši hned po buly z levého kruhu. Tohle byla asi největší šance hostí, kterou zlikvidoval pohotovým a dobrým zákrokem Jakub Škarek. Puk šel kousek nad ledem k bližší tyči.
     
    37:07
    Kajínek udržel na modré puk a prostrčil jej mezi kruhy na Diviše. Tomu jej sice vypíchl Kania, nicméně jen k Tomáši Jiránkovi, jehož ránu na bližší tyč vytěsnil ramenem výborný Daneček.
     
    36:05
    Gólman soupeře byl znovu úspěšný. Nejprve totiž u své levé tyče vyrazil střelu Zemana z bezprostřední blízkosti. Když si puk mezi kruhy našel Tomáš Kaláb, zakročil gólman Frýdku-Místku i proti jeho táhlé střele.
     
    31:45
    Po vyhraném buly Tomáš Jiránek opět ukázal, že má rychlé nohy a tah na branku. Jako vítr prosvištěl po pravé straně a namířil si to přes obránce až k Danečkovi, nicméně ani nyní jej nepřekonal. Ale akce to tedy byla pohledná.
     
    24:16
    David Kajínek si na modré dělal místo na střelu, nicméně trefil napadajícího Ondřeje Kovařčíka. Puk mu tak ujel do středního pásma, kde domácí zadák lehce podrazil útočníka hostí a paže sudího hned jde nahoru. Frýdek-Místek si tak zahraje přesilovou hru.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    18:04
    Kajínkova rána od modré šla sice vedle pravé tyče, ale od zadního mantinelu se puk odrazil přímo k tyči. Tam už zakončoval do volné části branky Čachotský, ovšem obránce Michal Roman byl o něco rychlejší a nastavil svojí hůl, čímž puk srazil ven.
     
    14:59
    Tomáš Kaláb si nečekaně sjel mezi kruhy, kde dostal přihrávku a vypálil po ledě z první. To je pro gólmana vždy nepříjemná střela, nicméně Daneček jí dokázal betony vyrazit a poté se hosté osvobozují.
     
    14:13
    Bývalý obránce Jihlavy Miha Štebih je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    14:11
    Jiránek po přihrávce od Diviše projel na levý kruh, kde stahovačkou oklamal soupeře a vystřelil, byl totiž volný před Danečkem. Jeho pokus gólman hostí vyrazil a poté vznikl před brankou hostí pořádný závar, po kterém se bude vylučovat na straně Frýdku-Místku.
     
    10:44
    První vyloučení přichází – na rozdíl od včerejšího zápasu – na straně Dukly. Aleš Jergl ve středním pásmu zahrál vysokou holí a dostává za to dvě minuty.

    Na vyloučení: 1-0.
    07:26 Patrik DANIŠOVSKÝ - 1:0
     
    07:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté se ujímají – stejně jako včera – vedení. Důras nahodil kotouč před branku, kde si jej našel Hubáček. Domácí bojovník si nenechal zády k brance sebrat puk, naopak se s ním otočil a vystřelil. Daneček sice stačil vyrazit puk, ale jen před branku na najíždějícího PATRIKA DANIŠOVSKÉHO, jenž trefil prázdnou klec. Asistence: Radek Hubáček, Michal Důras.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Danišovský (Hubáček, Důras), 52. Hubáček (Kajínek, Důras)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Kajínek, J. Říha, Dundáček, Bilčík, Kaláb (A), Šidlík, Půža – Diviš, J. Skořepa, Jiránek – Danišovský, Hubáček, Důras (A) – Jergl, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, Jícha, Březina.
    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Šimboch) – Adámek, Kania, Michal Roman, Štebih (A), Bartko, D. Stránský, Haman – Miloš Roman, Pechanec, Chmielewski – O. Kovařčík, Klimša (C), M. Kovařčík – Franek, Jaroš, Samiec – Lacka.

    Rozhodčí: Přikryl, Kika – Bryška, Novák

    Diváci: 2110
    Jihlava 4 1 Frýdek-M.
    #1 Neděle 26.02.2017 • 17:30
    Jihlava - Frýdek-M. 4:3 po prodl.
    #2 Pondělí 27.02.2017 • 17:30
    Jihlava - Frýdek-M. 2:0
    #3 Čtvrtek 02.03.2017 • 18:00
    Frýdek-M. - Jihlava 1:6
    #4 Pátek 03.03.2017 • 18:00
    Frýdek-M. - Jihlava 3:2
    #5 Pondělí 06.03.2017 • 17:30
    Jihlava - Frýdek-M. 8:2
    bahis siteleri