New Jersey – Montreal 3:4 (po pr.) | Tampa – Ottawa 5:1 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 5:4 (po pr.)
po prodl.
New Jersey Devils
3:4 (1:0, 0:0, 2:3 - 0:1)
Montreal Canadiens
Úterý 28.02.2017, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:54 Alex GALCHENYUK - 3:4
     
    62:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    Na střelu ALEXE GALCHENYUKA už ale neměl. Ten se před modrou opřel do kotouče a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Shea Weber, Alexander Radulov.
     
    62:04
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Damon Severson – 2 min., podražení).
     
    61:06
    Radulov se z ničeho nic ocitl před Schneiderem, podařilo se mu i zakončit, ale brankář Devils byl úspěšnější a pokryl kotouč.
     
    59:44
    Gallagher se ocitl sám před brankářem domácích, ale tváří v tvář Schneiderovi selhal. Nás tak čeká prodloužení.
    59:08 Max PACIORETTY - 3:3
     
    59:08
    Montreal právě vstřelil branku!
    Podařilo! MAX PACIORETTY se stává hrdinou a v poslední minutě vyrovnává. Schneiderovi vypadl puk a z výstroje a těsně přešel brankovou čáru. V New Jersey se bude pravděpodobně prodlužovat. Asistence: Shea Weber, Alexander Radulov.
     
    58:12
    Montreal se usadil ve třetině, Montoya opouští svou bránu.
     
    57:00
    Cammalleri vybídl náramnou přihrávkou do samostatného nájezdu svého spoluhráče, ale ten tváří v tvář brankáři selhal. Noesen tak ukrývá tvář ve svých rukou a může zpytovat svědomí.
     
    49:09
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Miles Wood – 2 min., držení protihráče).
    48:37 Max PACIORETTY - 3:2
     
    48:37
    Montreal právě vstřelil branku!
    Neskutečně! MAX PACIORETTY se hned z následného útoku prosazuje. Cory Schneider špatně vyhodnotil nahození od modré, které pouze vyrazil přímo na hůl útočníka Canadiens a ten se nemýlil. Montreal je opět ve hře. Asistence: Nathan Beaulieu, Alexander Radulov
    47:54 Travis ZAJAC - 3:1
     
    47:54
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to byla rychlost! Wood před bránou šikovně tečoval střelu od modré, k dorážce se dostal TRAVIS ZAJAC a dorážkou zvyšuje náskok New Jersey. S góly se nám tak ve třetí třetině roztrhl pytel. Asistence: Miles Wood, Kyle Palmieri
     
    47:48
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Phillip Danault – 2 min., hákování).
     
    46:29
    Palmierova první střela byla zblokována, ale pak se dostal ke dvěma dorážkám, které ale úspěšné nebyly.
     
    44:39
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (David Desharnais – 2 min., hákování).

    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Damon Severson – 2 min., filmování)
    42:49 Alexandr RADULOV - 2:1
     
    42:49
    Montreal právě vstřelil branku!
    ALEXANDER RADULOV přispěchal s hodně rychlou odpovědí. Devils pravděpodobně ještě v euforii špatně bránili a nechali ruského útočníka proháčkovat se obranou a přesnou ranou pokořit Schneidera. Asistence: Alexej Jemelin, Jeff Petry.
    42:38 John MOORE - 2:0
     
    42:38
    Devils právě vstřelili branku!
    JOHN MOORE dostal nabito na modrou čáru a skvělou ranou zvyšuje náskok domácích. Al Montoya měl před sebou asi tři hráče a neměl tak moc šancí k tomu, aby dokázal zareagovat. Asistence: Joseph Blandisi, Damon Severson
     
    31:51
    Hall se dostal do úniku, ale rozhodl se nic nevymýšlet a střelil přímo do výstroje brankáře. Ten si sice nebyl jistý, zdali puk chytil, ale povedlo se mu to.
     
    25:17
    Bennett hledal přihrávkou úplně volného Cammalleriho, ale jeho zakončení do prázdné brány zabránil skvělým obranným zákrokem Byron.
     
    24:02
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Alexej Jemelin – 2 min., podražení).
     
    22:57
    Palmieri v protiútoku dva na jednoho hledal hokejku Wooda, ale to se mu nakonec nepodařilo. Jeho přihrávka mu mířila na paty.
     
    21:06
    Velká šance Canadiens. Ti se dostali do rychlého protiútoku, Shaw dostal zpoza brány dobrou přihrávku, ale puk netrefil dobře a ten skončil pouze na betonu Schneidera.
    19:41 Kyle PALMIERI - 1:0
     
    19:41
    Devils právě vstřelili branku!
    První šance a hned je z toho gól. Weber špatně rozehrál, k puku se dostal Zajac, jenž našel před brankou KYLEA PALMIERIHO a ten sice kostrbatě, ale dostal puk za brankáře soupeře. Asistence: Travis Zajac.

    Michal Janoštík

    Branky a nahrávky: 20. Palmieri (Zajac), 43. J. Moore (Blandisi, Severson), 48. Zajac (Palmieri, A. Greene) – 43. Radulov (Jemelin, Petry), 49. Pacioretty (Beaulieu, Radulov), 60. Pacioretty (S. Weber, Radulov), 63. Galchenyuk (S. Weber, Radulov)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Lovejoy, Merrill, Santini, J. Moore, Severson – Hall, Zajac, Palmieri – Blandisi, Henrique, B. Bennett – Cammalleri, Josefson, Noesen – Wood, Coleman, Smith-Pelly.
    Montreal Canadiens: Montoya (Price) – Markov, S. Weber, Jemelin, Petry, Beaulieu, Nestěrov – Pacioretty, Danault, Radulov – Lehkonen, Galchenyuk, Gallagher – Byron, Plekanec, A. Shaw – Andrighetto, Desharnais, T. Mitchell.

    Rozhodčí: Rehman, Lee – Mills, Devorski
    bahis siteleri