K. Vary – Sparta 3:1 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:1 (1:0 po s.n.) | Plzeň – Pardubice 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Třinec 5:1 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 3:1 (kon.)
Mountfield HK – Zlín 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Piráti Chomutov
Úterý 28.02.2017, 17:20 • DRFG Arena • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Zápas se dohrává v útočném pásmu Komety, která si vytváří další a další šance. Vojtěch Němec neprostřelil Laca mezi betony. A ještě další tutovka, Káňa z dorážky míjí bránu.
     
    57:26
    Tohle už vypadá pro Kometu dobře, kontroluje výsledek a ještě chodí do brejků. Hruška nezakončil ideálně. Poré Erat hledal Káňu a ten neprocpal puk do chomutovské svatyně.
     
    56:21
    Erat poslal přihrávku z pravého kruhu na Jana Hrušku a jeho lehká teč končí těsně vedle chomutovské klece.
     
    52:30
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Jozef Kováčik – 2 min., hrubost).
     
    52:30
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dávid Skokan – 2 min., hrubost).
     
    52:13
    Budete se divit, ale v šanci opět dnešní kanonýr Dočekal. Ten si s naprostou lehkostí projel kolem brány, natlačil se před Laca, ke smůle Komety pálil nad bránu.
     
    50:17
    Utkání sleduje 7700 diváků. V Brně je vyprodáno.
     
    50:00
    Dočekal stále nemá dost. Opět se dostal k zakončení a halou to jen zahučelo. Puk letěl těsně vedle. Posléze jel sám na bránu Haščák, ale měl to poměrně těžké, už na něj dotíral obránce. Zakončení nakonec přišlo a Laco puk ukryl ve výstroji.
     
    46:42
    Čiliak chytá ve velké pohodě. Nyní si před něj najel Juraj Valach a zkoušel to dobře nad rameno, jenže slovenský gólman nabírá tolik potřebnou formu.
    44:30 Martin DOČEKAL - 3:1
     
    44:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je den MARTINA DOČEKALA. Od svého parťáka v útoku Zohorny dostal křižný pas od mantinelu před bránu a z podobné pozice jako prvního gólu se trefuje naprosto přesně. No a máme zde hattrick a také velké množství čepic na ledě. Asistence: Hynek Zohorna, Marek Kvapil.
    35:06 Martin DOČEKAL - 2:1
     
    35:06
    Kometa právě vstřelila branku!
    A nebyla. MARTIN DOČEKAL se dnes trefuje podruhé, byť v krkolomné a netypické pozici. Puk trefil ze vzduchu a přesně. Ovšem v souladu s hokejovými řády. Což potvrdil i videorozhodčí. Brněnský střelec se nemohl delší dobu prosadit, ale dnes si připsal již dva góly. A co si budeme povídat, velmi důležité pro Kometu. Asistence: Jan Hruška, Michal Gulaši.
     
    35:06
    Bude se prohlížet video. Martin Dočekal dostal takřka fotbalový centr vzduchem a z voleje jako pálkař uklidil puk do sítě. Teď je jen otázka, zda to nebyla hra vysokou holí.
     
    32:43
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Martin Dočekal – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:22
    Obránce Trška zaváhal na modré čáře, o puk jej obral Sklenář a z levé strany pádil sám na Čiliaka, ale i ten dnes chytá dobré utkání.
     
    29:41
    Teď měli hosté šanci jít podruhé v zápase do vedení. Kämpf nahrával na zadní tyč Skinnerovi a Čiliak skvěle zasáhl ramenem. Poté byla branka posunuta a hra přerušena.
     
    28:09
    Kometa si vytvořila obrovský závar, spršku střel poslala na Laca, ovšem Laco chytá výborně a nikdo z trojice Hruška, Zohorna, Erat na něj nevyzráli.
     
    27:12
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vladimír Růžička – 2 min., podražení).
     
    26:02
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (David Kämpf – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:57
    Tohle už bylo lepší. Vondráček v plné rychlosti vypálil z pravého kruhu a pohotová lapačka Laca musela zakročit.
     
    22:26
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ján Laco – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    18:34
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Rutta – 2 min., držení protihráče).
     
    18:00
    Výkon Komety se po gólu diametrálně změnil, což ocenili i bouřlivě fandící diváci. Další obrovskou šanci měl Dočekal, jeho pokus z otočky skončil těsně vedle.
     
    15:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už je dobrá šance a pozice před bránou zhodnocena. Zároveň je vyrovnáno. Kanadský útočník Mallet vybojoval v těžké situaci kotouč a nahrál najíždějícímu MARTINU DOČEKALOVI, který u pravé tyče prostřelil slovenského gólmana Laca. Asistence: Alexandre Mallet.
    15:58 Martin DOČEKAL - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    11:31
    Největší šance Komety v dosavadním průběhu zápasu. Kvapil nahrál bekhendem na pravý kruh, kde byl připraven Jan Hruška, ale Laca střelou mezi betony nepřekonal. Slovenský gólman si nadvakrát poradil.
    05:48 Jan RUTTA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení. Brněnská obrana nedokázala odpálit kotouč mimo útočné pásmo soupeře, puk dostal na hokejku obránce JAN RUTTA a jeho rána proletěla do sítě Marka Čiliaka, který toho asi mnoho neviděl. Asistence: Ivan Huml.
     
    04:51
    Velmi nebezpečná střela hostujícího hráče. Koblasa napřáhl z mezikruží a Čiliak musel vytáhnout kotouč pravým betonem.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 16. Dočekal (Mallet), 36. Dočekal (Hruška, Gulaši), 45. Dočekal (H. Zohorna, M. Kvapil) – 6. Rutta (Huml)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Bartejs, O. Němec, Gulaši, Kováčik, Šnajnar, Trška, Malec – Mallet, Hruška, M. Erat – M. Kvapil, Nečas, H. Zohorna – Dočekal, Čermák (C), Vincour – J. Káňa, V. Němec, Haščák – Vondráček.
    Piráti Chomutov: J. Laco (Král) – Dlapa, Flemming, Mrázek, Rutta, L. Chalupa, Valach, Skinner, R. Havel – Poletín, Huml, Vondrka (C) – Tomica, V. Růžička, Kaše – Sklenář, Kämpf, Koblasa – Lauko, Račuk, Skokan.

    Rozhodčí: Hradil, Hribik – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 7700 (vyprodáno)
    bahis siteleri