Chomutov – Kladno 4:3 (1:0 po s.n.) | Liberec – Slavia 10:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
10:1 (3:0, 2:0, 5:1)
HC Slavia Praha
Úterý 28.02.2017, 17:00 • Home Credit Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    54:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šelmy stále nemají dost. Jakub Rychlovský si pohrál s hostující obranou, když nejdříve naznačil střelu na kruhu a následně posla křížný pas na LUBOŠE DOSPĚLA, který pohodlně zasunul puk do brány a završil tak svůj hattrick. Asistence: Jakub Rychlovský, Filip Kovář.
     
    50:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je to další branka! V dalším přečíslení poslal Václav Moc puk přesně na hůl JANA CIKHARTA, který nekompromisně zavěsil pod břevno Němečkovy brány. Asistence: Václav Moc.
     
    49:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavisté se nakonec přeci jen prosazují. TOMÁŠ MAREČEK využil husté clony z hráčů před Čajanem a poslal puk od levého mantinelu do sítě.
     
    48:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tohle už je pořádný debakl! MARCEL VIRÁG se dostal do samostatného úniku, ve kterém svou střelou nedal Němečkovi šanci a zvýšil už na 8:0 pro Liberec.
     
    46:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři ujeli dva na jednoho, VOJTĚCH STRNAD v přečíslení poslal puk na Liboše Dospěla, který mu jej následně vrátil a Strnad už pohodlně zakončil do odkryté brány. Asistence: Luboš Dospěl, Jakub Nikolič.
     
    46:01
    Po tvrdém ataku na Kubánka byl na 5 minut plus do konce utkání vyloučen Jakub Žůrek.
     
    45:52
    Brankář Dusil zůstal po obdržené brance ležet na ledě. Nakonec se za pomoci lékařů přeci jen zvedl a odjel na střídačku. Do pražské svatyně se opět staví Němeček.
     
    45:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je to 6:0. Při další tlačenici v hostujícím brankovišti se nejlépe zorientoval WILLIAM PRAY , jenž dotlačil puk za Disilova záda. Asistence: Benjamin Vomáčka, Vojtěch Jiruš.
     
    40:40
    Křenek udělal rychlou kličku do středu a poté vypálil na Čajana, jenž jeho střelu vyrazil. Křenek se následně dostal i k dorážce, kterou sice Čajana překonal, puk se ale odklouzal mimo brankovou konstrukci.
     
    39:57
    Tři vteřiny před koncem třetiny ještě usedá na trestnou lavici Jakub Rychlovský (LIB) za krosček.
     
    38:58
    Michael Drábek nabral v obranném pásmu rychlost a po pravém křídle se prodral až před Dusila. Střela mu ale nesedla a puk zamířil vysoko nad břevno.
     
    35:07
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Hovorka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    LUBOŠ DOSPĚL si sjel mezi kruhy, přibrzdil a poté poslal puk mezi Dusilovy betony do sítě!
     
    34:41
    Uvidíme trestné střílení! Po faulu si svůj samostatný nájezd zopakuje Luboš Dospěl.
     
    33:17
    Drábek vybojoval puk za hostující bránou a poslal jej na najíždějícího Vomáčku, jenž vyprášil Dusilův beton. Nový muž v brance Sešívaných má tak první zákrok.
     
    32:20
    Jakub Žůrek (LIB) obdržel dvě minuty za krosček.
     
    31:10
    Po střele jednoho ze slavistických hráčů zazvonila tyč!
     
    30:51
    Střídání v týmu HC Slavia Praha: ze hřiště odchází Němeček, přichází Dusil.
     
    30:51
    Střídání v týmu Bílí Tygři Liberec: ze hřiště odchází Zajíček, přichází Čajan.
     
    29:12
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Rychlovský – 2 min., hrubost).
     
    28:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je to o čtyři branky. Němeček nejdříve předvedl těžký zákrok, když vyrazil střelu Michaela Drábka. Na dorážku LUBOŠ DOSPĚLA už byl ale krátký. Asistence: Michael Drábek.
     
    27:32
    Pray využil srážky dvou hostujících obránců, zmocnil se kotouče a jel sám na bránu. Zkusil kličku do bekhendu, na poslední chvíli mu ovšem puk sklouzl z hokejky a ani nezakončil.
     
    24:42
    Drábek se prohnal po pravé straně až před Němečka, na kterého si ale bekhendovým pokusem nepřišel. Slávistický brankář si následně poradil i s dorážkou Nikoliče.
     
    22:22
    Sešívaní jeli dva na jednoho! Vojinovič předložil puk Křenkovi, jenž se pokusil Zajíčka překonat střelou do protipohybu. Netrefil ale bránu.
     
    17:30
    Drábek s Nikoličem jeli dva na jednoho. Prvně jmenovaný vybídl Nikoliče ke střele, ten se však ještě rozhodl puk svému spoluhráči vrátit. Ten už ovšem přejel situaci.
     
    17:24
    Václav Moc (LIB) sekl do brankáře Němečka obdržel za to dvě minuty. Bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    16:00
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Kubánek – 2 min., podražení).
     
    15:20
    Teď už ale ano. Po nedorozumění v liberecké rozehrávce se k puku mezi kruhy dostal Petrák, který ovšem netrefil bránu.
     
    12:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je to 3:0 pro domácí. Jakub Žůrek poslal zpoza brány přihrávku na FILIPA JANSU, jenž se skvěle zorientoval v předbrankovém prostoru a poslal puk za Němečkova záda. Asistence: Jakub Žůrek.
     
    04:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí zvyšují! Tygři jeli tři na jednoho, Marcel Virág poslal křížný pas na Williama Preye, jenž puk nasměroval na MICHAELA DRÁBKA, který si mezitím najel k tyči a už mu jen stačilo tečovat puk za brankovou čáru. Asistence: William Pray, Marcel Virág.
     
    02:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši svůj úvodní nápor využili! Jan Hampl nahodil od modré puk na bránu a těsně před Němečkem jej do dítě tečoval JAKUB RYCHLOVSKÝ! Asistence: Jan Hampl.

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 3. Rychlovský (Hampl), 5. Drábek (Pray, Virág), 13. Jansa (Žůrek), 29. Dospěl (Drábek), 35. Dospěl (TS), 46. Pray (Vomáčka, Jiruš), 47. Strnad (Dospěl, Nikolič), 49. Virág, 50. Cikhart (Moc), 55. Dospěl (Rychlovský, Kovář) – 50. Mareček


    Bílí Tygři Liberec: Zajíček (Čajan) – Kovář, Hampl, Žůrek, Moc, Starý – Pray, Rychlovský, Dospěl, Jansa, Nikolič, Liška, Drábek, Cikhart, Jiruš, Vomáčka, Strnad, Virág
    HC Slavia Praha: Němeček (Dusil) – Moravec, Mareček, Hovorka, Čapka, Palát, Vymětal – Kubánek, Švec, Vojinovič, Urych, Křenek, Havrda, Labuzík, Petrák, Rulc, Jágr, Burda

    Rozhodčí: Folk – Kurtin, Beneš
    bahis siteleri