Boston – Arizona 4:1 (kon.) | Buffalo – Nashville 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Washington 1:4 (kon.)
Philadelphia – Colorado 4:0 (kon.) | Montreal – Columbus 1:0 (po pr.) | Florida – Carolina 3:2 (2:0 po s.n.)
St. Louis – Edmonton 1:2 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 5:6 (kon.) | Dallas – Pittsburgh 3:2 (kon.)
Calgary – Los Angeles 2:1 (po pr.) | Vancouver – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Toronto 3:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:0 (3:0, 1:0, 0:0)
Colorado Avalanche
Středa 01.03.2017, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    27:16 Jordan WEAL - 4:0
     
    27:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    4:0 pro Letce! Nahození Radka Gudase krásně tečoval do protipohybu Smithe JORDAN WEAL, který se raduje ze svého premiérového zásahu v NHL. Asistence: Radko Gudas a Mark Streit.
    10:35 Jakub VORÁČEK - 3:0
     
    10:35
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že Wayne Simmonds bude mít na kontě hattrick, ale nakonec je vše trochu jinak! Jakub Voráček nejprve minul poloodkrytou branku, ale vzápětí vše napravil pasem na zadní tyčku, kde byl připraven právě Simmonds. Na led nalétaly čepice, ale opakované závěry ukázaly, že si kotouč srazil již podruhé do vlastní branky Francois Beauchemin. Za autora téhle trefy je tedy nakonec označen JAKUB VORÁČEK – 3:0. Asistence: Brayden Schenn a Claude Giroux.
    08:07 Wayne SIMMONDS - 2:0
     
    08:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku bleskově využívají a vedou 2:0! Střelu Gostisbehera tečoval před brankou clonící WAYNE SIMMONDS a puk propadl Smithovi mezi betony za brankovou čáru. Asistence: Shayne Gostisbehere a Claude Giroux.
    04:04 Wayne SIMMONDS - 1:0
     
    04:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí skórují ve vlastním oslabení! V početní nevýhodě vyrazili dopředu hned tři hráči Philadelphie. Obránce Andrew MacDonald nahrál na pravou stranu WAYNEMU SIMMONDSOVI, jenž chtěl ještě nabídnout puk na zadní tyčku Couturierovi. Kotouč však, při snaze v pádu zblokovat přihrávku, srazil mezi betony vlastního brankáře obránce Beauchemin. Asistence: Andrew MacDonald.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. Simmonds (MacDonald), 9. Simmonds (Gostisbehere, Giroux), 11. Voráček (B. Schenn, Giroux), 28. Weal (Gudas, Streit)


    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – MacDonald, Provorov, Streit (A), Gostisbehere, Gudas, Del Zotto – Simmonds (A), Giroux (C), Weal – Voráček, B. Schenn, Cousins – Weise, Couturier, Raffl – Read, Bellemare, VandeVelde.
    Colorado Avalanche: J. Smith (Pickard) – Barrie, Ťutin, E. Johnson, Wiercioch, Barberio, Beauchemin (A) – Comeau, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Nieto, Duchene, Rantanen – Iginla, J. Mitchell, Colborne – R. Bourque, Grigorenko, Martinsen.

    Rozhodčí: Hebert, St. Pierre – Sericolo, Cherrey

    Diváci: 19564
    bahis siteleri