Technika Brno – Jindř. Hradec 2:4 (kon.)
konec
HC Technika Brno
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Středa 01.03.2017, 18:00 • Hokejové haly dětí a mládeže • 2. liga - O udržení • 1. kolo
Partner:
     
    59:28
    Technika právě vstřelila branku!
    Technika ještě koriguje výsledek. PATRICK BRZOBOHATÝ nahodil kotouč před branku, kde si jej jeden z hostujících obránců srazil do sítě. Bez asistence.
     
    58:35
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Vajgar dává čtvrtou branku dnešního duelu a pravděpodobně rozhoduje dnešní utkání. Švaňhalův pokus se odrazil na hůl DOMINIKA ŠALAMOUNA, jenž od vlastní modré zamířil naprosto přesně. Asistence: Jakub Pípal.
     
    46:25
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Hosté si berou zpět dvoubrankové vedení. Kohút se dostal s kotoučem mezi kruhy, jeho ránu zblokoval Sedláček, ale Kohút stihl vrátit puk před branku na DENISE HELDÁKA, jenž uklidil touš do sítě. Asistence: Aleš Furch, David Kohút.
     
    28:56
    Technika právě vstřelila branku!
    Krásná akce domácích Sov končí brankou! David Vlček podržel kotouč na modré čáře, přihrál jej do rohu na Patricka Brzobohatého, který ještě vylepšil pozici pro MARTINA BIOLKA, jenž zavěsil přesně pod víko! Asistence: Patrick Brzobohatý, David Vlček
     
    22:34
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Hosté proměňují přesilovku a vedou o dvě branky! Jaša zpoza branky našel na modré čáře ADOLFA STRAKU, jenž propálil vše co mu stálo v cestě! Asistence: David Jaša, Dominik Šalamoun.
     
    17:30
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Hosté se ve vlastním oslabení otevírají skóre! DAVID KOHÚT obral jednoho z domácích o kotouč na modré čáře. Tváří v tvář Novákovi zvolil střelu na lapačku a kotouč prošel domácímu brankáři nad lapačkou do sítě! Bez asistence.

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 29. Biolek (Brzobohatý P., Vlček), 60. Brzobohatý P. – 18. Kohút D., 23. Straka (Jaša, Šalamoun), 47. Heldák (Furch, Kohút D.), 59. Šalamoun (Pípal)


    HC Technika Brno: Novák (Holub) – Habrovec, Švaňhal, Sedláček, Vlček, Štancl, Šidák – Látal, Odehnal "A", Benýšek "A", Biolek, Florek, Stehlík "C", Čtvrtníček, Bustin, Medek, Brzobohatý P., Boček
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Formánek (Pírs) – Tržil "A", Kohút T. "A", Růžek, Pípal, Bureš, Straka, Zderadička – Šalamoun, Hrouda, Jaša, Červený, Lazorišák "C", Jindra, Bílek, Beran, Furch, Kohút D., Heldák, Vantuch

    Rozhodčí: Obádal – Goňa, Wesley
    bahis siteleri