PZ Kladno – Kobra 5:4 (po pr.) | Letňany – HC Plzeň 5:8 (kon.) | K. Vary – Kladno 7:8 (0:1 po s.n.)
Jihlava – Žďár n/S 4:1 (kon.) | Liberec – Pardubice 6:3 (kon.) | Č. Budějovice – Mountfield HK 5:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 2:4 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 4:2 (kon.)
Zlín – Vítkovice 4:0 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 5:6 (kon.) | Olomouc – Poruba 1:2 (po pr.)
Třinec – Havířov 3:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Čtvrtek 02.03.2017, 15:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Pro dnešek je dobojováno. Jihlavští hokejisté uhasili plamenný žár jménem Žďár a připisují si další výhru na své už tak poměrně tučné bodové konto. Nutno dodat, že byli opravdu lepším týmem. Zápas by se dal rozdělit na etapy. Chvílemi to byla pohodička, kávička, místy málem tekla krev. A v Zadražilově případě nejen málem. Hokej není sport pro slabochy, dnes ale adrenalin koloval v žilách až přespříliš.

    Já se s vámi loučím z promrzlého jihlavského zimního stadionu, který přesto docela vřel. A budu se těšit u dalšího přenosu nejen z hokeje. (17:54:46)
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    No a v poslední sekundě se to ještě slušně semlelo u mantinelu. Čárový rozhodčí, který šel bitku rozehnat, nejspíš dostal pořádnou ránu do hlavy. Nakonec ale rváče rozehnal a zabránil hromadné šarvátce.
     
    59:46
    Současné vyloučení. Potrestáni Čermák a Černohorský.
     
    59:46
    Čtrnáct sekund do konce a ještě se to pořádně mele. Černohorský s Piskačem si po zápase asi nebudou měnit kamarádsky dres.
     
    59:30
    Puczek jel sám na Chaloupka. Zkusil bekhendový blafák. Jenže netrefil. Gólman Dukly se roztáhl jak jeden z tria Dlouhý, Široký a Bystrozraký. O koho jde, si jistě odvodíte sami.
     
    58:05
    Poslední zoufalý plamenný záchvěv žďárských hokejistů. Snaží se, to se jim nedá upřít. Ale Jihlava je prostě objektivně lepší. Naděje Žďáru na zvrat pomalu uhasínají.
     
    56:25
    Tyč! Dukla je teď v roli dobyvatele Jana Žižky. Buší do soupeře jako hluchý do vrat. Žďár se zoufale brání. Ale brání!
     
    55:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ale tentokrát už Novotný čarovat nedokázal. Počtvrté lovil puk ze své sítě, to když ho propálil DANIEL PISKAČ a využívá tak přesilovou hru svého týmu. Asistence: Jakub Krajíček, Tomáš Pigl.
     
    54:57
    Na Menšíka teď zívala prakticky prázdná brána. Novotný ležel a jediné místo, kam ho mohl jihlavský forvard trefit, byla lapačka. Zkuste hádat, kam ho trefil. Správně, máte dva bludišťáky. Do lapačky. Ještě teď se drží za hlavu.
     
    53:36
    Vyloučen je ovšem žďárský Trejbal. U něj to celé začalo.
     
    53:36
    Černohorský s Čermákem teď v bitvě dvou Č společně ulehli na zem. Vše byla reakce na najetí do Novotného a jeho spadlou helmu.
     
    52:29
    A na druhé straně měl Žďár po brejku velkou šanci. Výborně teď Chaloupek položil beton na zem!
     
    52:12
    Menšík zkoušel před Novotným piruetu, za kterou by se nemusel stydět ani Michal Březina. Na pohled pěkné, efekt nula. Gól z toho nebyl.
     
    50:43
    Žďár právě vstřelil branku!
    Se štěstím, ale přece. Dvěma spoluhráčům puk sjel při střele, JIŘÍMU PUCZKOVI už ne a z těsné blízkosti gólmana Chaloupka snižuje na 3:1. Že by to přece jen ještě bylo drama? Asistence: Lukáš Gergel, Daniel Poizl.
     
    50:11
    Také Žďár si zahraje přesilovku. Vyloučen Piskač za podražení.
     
    49:50
    Tomek se snažil dobruslit puk na dlouhou hůl. Kdyby to zvládl, jel by sám. Jenže na kdyby se nehraje.
     
    49:34
    Připadá mi, jako by se oba týmy smířily s tím, že přesně tímhle výsledkem zápas i skončí. Už je to zas takové vlažnější.
     
    48:45
    Krásná akce Dukly, kterou zakončoval Barák. K dokonalosti teď chyběl už jen ten gól.

    Petr Jindra

    Branky a nahrávky: 34. Juda (Chlubna), 37. P. Brož (Juda, Chlubna), 46. Menšík (V. Brož), 56. Piskač (Krajíček, Pigl) – 51. Puczek (Gergel, Poizl)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – Piskač, Winkler, Smolko, Křišta, Brož P., Barák, Rašín, Brož V., Zadražil, Menšík, Chlubna, Krajíček, Juda, Pigl, Čermák, Mihulka
    SKLH Žďár nad Sázavou: Novotný (Nedvěd) – Černohorský, Pachl, Klodner, Poizl, Pytlíková, Čermák, Tomín, Vlk, Tomek, Malenovský, Trejbal, Puczek, Gergel, Hromádka

    Rozhodčí: Antonín – Král, Mikoviny
    bahis siteleri