Boston – NY Rangers 1:2 (kon.) | Buffalo – Arizona 6:3 (kon.) | Washington – New Jersey 1:0 (kon.)
Columbus – Minnesota 1:0 (kon.) | Philadelphia – Florida 2:1 (2:1 po s.n.) | Montreal – Nashville 2:1 (kon.)
Ottawa – Colorado 2:1 (kon.) | Dallas – NY Islanders 4:5 (kon.) | Los Angeles – Toronto 3:2 (1:0 po s.n.)
San Jose – Vancouver 3:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:1 (1:1, 2:0, 0:0)
Vancouver Canucks
Pátek 03.03.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    33:49 Logan COUTURE - 3:1
     
    33:49
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Ryan Miller sice skvěle zasáhl proti střele Mikkela Bødkera, který pálil v blízkosti pravé tyče, jenže jeho spoluhráči nedokázali puk vyhodil, čehož využil LOGAN COUTURE a z vnitřního oblouku pravého kruhu napřáhl k nádherné střele zápěstím, která nad lapačkou brankáře Canucks zamířila do bližšího pravého horního rohu brány! Sharks vstřelili tři góly v řadě a rázem vedou 3:1! Fantastickou práci odvedl útočník Patrick Marleau, který neumožnil Canucks vyhození. Asistence: Patrice Marleau a Brent Burns.
    29:28 Marcus SÖRENSEN - 2:1
     
    29:28
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tomáš Hertl před bránou krásně zamíchal s pukem, po pěkné stahovačce mu ale sjel z hole. Nakonec to ovšem vůbec nevadilo, protože v blízkosti levé tyče si ho bruslí přikopl na hůl MARCUS SÖRENSEN a střelou zápěstím po ledě o vyrážečku Ryana Millera položené k ledu zamířil k bližší levé tyči! Marcus Sörensen vstřelil svůj první gól v NHL a San Jose otáčí vývoj dnešního zápasu! Asistence: Tomáš Hertl a Joel Ward.
    15:45 Mikkel BØDKER - 1:1
     
    15:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Paul Martin odvedl na útočné modré čáře skvělou práci, když na levém křídle udržel pro svůj tým pásmo a Logan Couture v těžké pozici v levém kruhu pro vhazování dokázal puk zpracovat a poté ho přenést napříč útočným pasem doprava, kde MIKKEL BØDKER napřáhl v kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím a nad pravým ramenem Ryana Millera zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Nádherný gól, po kterém je skóre vyrovnané 1:1! Asistence: Logan Couture a Paul Martin.
    07:38 Bo HORVAT - 0:1
     
    07:38
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Sven Bärtschi na vrcholu pravého kruhu napřáhl k pěkné táhlé střele, která po ledě mířila ke vzdálenější levé tyči a Aaron Dell ji pravým betonem dobře vyrazil, jenže k odraženému puku se dostal v levém kruhu pro vhazování Ben Hutton, který s ním rychle zamíchal a poslal před bránu přihrávku, do níž BO HORVAT vložil hůl a na přední tyči ji srazil mezi betony bezmocného brankáře Sharks. Vancouver využil přesilovou hru! Asistence: Ben Hutton a Sven Bärtschi.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 16. Bødker (Couture, P. Martin), 30. Sörensen (Hertl, J. Ward), 34. Couture (Marleau, Burns) – 8. Horvat (B. Hutton, Bärtschi)


    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Labanc, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Bødker, Couture (A), Marleau – Sörensen, Hertl, J. Ward – Haley, Tierney, M. Karlsson. Hlavní trenér: Peter DeBoer.
    Vancouver Canucks: R. Miller (Bachman) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev (A), B. Hutton, Larsen – D. Sedin (A), H. Sedin (C), M. Granlund – Bärtschi, Horvat, Eriksson – B. Gaunce, B. Sutter, Megna – Boucher, Chaput, Cramarossa. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Brad Watson, Dan O'Rourke. Čároví: Bryan Pancich, Brandon Gawryletz

    Diváci: 17488
    bahis siteleri