Betis Kadaň – HERD Hradiště 1:6 (kon.) | Olympik Mělník – Kladno 3:1 (kon.) | Jerigo Plzeň – Jablonec n/N 8:2 (kon.)
konec
FC Jerigo 1994 Plzeň
8:2 (4:0)
FK GMM Jablonec nad Nisou
Pátek 03.03.2017, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 2. Futsal liga západ • 20. kolo
     
    39:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nejprve si PETR BENDL řekl o míč od Daniela Klečky, následně našel Ondřeje Vitouše na levé straně, ale plzeňský hráč nezakončil, v útočné fázi byl aktivní také Marek Vohrna, ale před brankou Jablonce byl důrazný PETR BENDL a nakonec dostal silou vůle míč do hostující svatyně. 8:2.
     
    36:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    DANIEL KLEČKA se usmívá, to trenér Dubovský nechává projevit své emoce. Brankář Plzně trefuje přes celé hřiště prázdnou branku hostů.
     
    34:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Zase to bylo hodně o Bláhovi, ale situaci v před brankou Plzně ustál ONDŘEJ LENK. Kapitán Jeriga posléze trefil z vlastní poloviny prázdnou branku hostů. 6:2.
     
    33:29
    Rous chtěl, aby sud Cílek odpískal faul na plzeňského hráče. Tím, kdo dle soudu domácího borce fauloval byl Haunold. Následovala žlutá karta právě pro Jana Rouse (JPL) za protesty.
     
    31:20
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Ale nuda prostě dnes v Plzni nebude. Důležitou branku dává po přihrávce křížem v podání Hypiuse JIŘÍ HAUNOLD! Střelec branky zůstal na zadní tyči zcela osamocený! Asistence: Josef Hypius.
     
    30:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle je branka, kterou Plzeň potřebovala, Ondřej Vitouš nastavil tělo před soupeře Hypiuse. Následovaný přímý kop tečoval PETR BENDL!
     
    23:00
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Tohle je přesně to, co může dostat Jablonec zpět do zápasu. Daniel Klečka hrubě podcenil střelu, které neměla razanci. Jejím autorem byl PETR MEČÍŘ. Je to velká minela plzeňského brankáře. Podcenění situace. Branka, která jde jednoznačně za Klečkou!
     
    21:05
    Obrovská minela hostujícího hráče. Vykoukal se zapojil do kombinace hostů, vedle pravé tyči se zdálo, že už nebude, co řešit, ale ono bylo, co řešit! Haunold ve stoprocentní tutovce poslal míč mimo tři tyče.
     
    19:25
    Jan Rous je zatím trnem v oku hostujícím futsalistům a může za to také důraz plzeňské patnáctky v soubojích. Martin Bláha (GJN) o nevydržel a za své nevhodné emoce vyfasoval žlutou kartu z rukou sudího Stádníka.
     
    18:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na plzeňskou kombinační hru se zatím dívá moc hezky a dokumentovala to také čtvrtá branka svěřenců trenéra Pechra. Vitouš ukázal, jak je důležitým hráčem pro své mužstvo, neunáhlil se a ještě vylepšil pozici pro MARTINA TRNKU, který zakončoval z levé strany do prázdné branky! 4:0! Asistence: Ondřej Vitouš.
     
    15:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    No a Plzni stačilo málo na to, aby se dostala ke třetí brance v zápase. V situaci čtyři na tři. Marek Vohrna si k sobě na pravé straně přitáhl soupeře, čímž vznikl prostor pro přihrávku na ONDŘEJE VITOUŠE, který si sice míč nezpracoval ideálně, ale poslal jej i tak nakonec do prázdné branky hostů. 3:0. Asistence: Marek Vohrna.
     
    15:31
    Tak tohle je důležitý moment dnešního zápasu. Bendl vykombinovl obranu hostů, následně jej Pavel Kraus (GJN) fauloval v pozici, kdy mohl soupeř jít sám na brankáře Vykoukala. Sudí Cílek vytáhl červenou kartu bez prvního žlutého varování.
     
    11:16
    Za to teď musel plzeňský futsalista, který je bekem Jeriga hasit útok Plzně a přišel do souboje s Haunoldem pozdě. Hostující hráč šel sám na Šoltyse z polovině hřiště, ale míč poslal nad branku Jeriga.
     
    08:31
    Ondřej Vitouš hraje opět výborně, dobře brání, nyní navíc byl faulovaný při průniku po levé straně. Ondřej Holický (GJN) dostává žlutou kartu.
     
    06:15
    Jeden z hostů uháněl po levé straně, domácí obrana teď zazmatkovala, vše vyřešil faulem, respektive podražením Miloslav Šoltys (JPL). Žlutá karta pro domácího brankáře.
     
    05:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A Plzeň je v laufu! Přidává další branku, v souboji o míč byl úspěšný Bendl, na pravé straně se k míči dostal MAREK VOHRNA. Plzeňský hráč ukázal sílu v nohou. Míč šel k pravé tyči. Trošku šťastná branka pro domácí celek. 2:0. Asistence: Petr Bendl.
     
    05:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Zrovna jsem chtěl říci, že Jablonec dobře brání, dobře zhušťuje prostor, ale vtom se prosadil kapitán domácího mužstva. ONDŘEJ LENK využil své postavy, byl hbitý na hrotu útoku, obtočil se kolem soupeře, důrazem se dostal k tomu, že si položil Vykoukala a následně poslal míč do levého horního rohu branky hostů. 1:0. Bez asistence.
     
    03:26
    Špatná plzeňská rozehrávka vyústila v zisk míče pro Hypiuse, který sám před Šoltysem trefil brankáře Jeriga.
     
    02:49
    Na dva doteky vykombinovali domácí Rous s Bendlem obranu hostů, ale jeden z hostů zasáhl za minutu dvanáct, respektive na brankové čáře.

    Vít Muzikář

    Branky: 6. Lenk, 6. Vohrna (Bendl), 16. Vitouš (Vohrna), 19. Trnka (Vitouš), 31. Bendl, 35. Lenk, 37. Klečka, 40. Bendl – 23. Mečíř, 32. Haunold (Hypius)

    Karty:   7. Šoltys (JPL), 34. Rous (JPL) – 9. Holický (GJN), 20. Bláha (GJN)   16. Kraus (GJN)


    FC Jerigo 1994 Plzeň: Šoltys (21. Klečka) – Lenk (C), Malý, Trnka, Vohrna, Bendl, Kanát, Vitouš, Rous
    FK GMM Jablonec nad Nisou: Vykoukal – Bláha (C), Hypius, Haunold, Mečíř, Holický, Kraus

    Rozhodčí: Cílek, Stádník...delegát: Kudrna
    bahis siteleri