Zlín – Vyškov 3:5 (kon.) | Atraps-Hombres Brno – Ž. Vlci Brno 4:2 (kon.) | Nasan Brno – Hodonín B 5:8 (kon.)
Baník Ostrava – Gamaspol Jeseník 0:0 (kon.)
konec
Nasan Okruh Brno
5:8 (3:6)
Tango Hodonín B
Pátek 03.03.2017, 20:00 • Sportovní hala Brno-Bohunice • 2. Futsal liga východ • 18. kolo
     
    37:58
    Nasan Brno právě vstřelil branku!
    LUBOMÍR KOCOUREK zaznamenává hattrick poté, co zastavil nepovedenou rozehrávku Hodonína po pravém křídle a přesvědčivě trefil opuštěnou klec.
     
    32:47
    Nasan Brno právě vstřelil branku!
    Se štěstím, ale přece. LUBOMÍR KOCOUREK sice netrefil balon úplně podle představ, ani to však neznamenalo nezdar akce, která vyústila trefou do horní poloviny brány. Asistence: Martin Hoffmann.
     
    31:29
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Kolem TOMÁŠE JANULÍKA se stáhli dva domácí obránci, nicméně ve vynikajícím střeleckém pokusu z otočky mu nezabránili. Míč tak zaplul ke vzdálenější tyčce a Janulík dnes skóroval už počtvrté.
     
    23:27
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Hodonín prostrčil míč na tyč, od níž se odrazil před brankáře Brna. Protože se jednalo o bleskový a nečekaný vývoj akce, doklepl snadnou střelu za nesladěnou defenzivu TOMÁŠ JANULÍK.
     
    18:59
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Autorem trefy je TOMÁŠ JANULÍK, který udělal několik rychlých kroků na brněnské části hřiště a po úprku již měl ideální pozici k navýšení hodonínského náskoku.
     
    18:48
    Hodonín právě vstřelil branku!
    MICHAL JAKUBÍČEK dostal příliš mnoho prostoru napravo od branky Nasanu, kde se zvládl prosadit zásluhou úspěšné dělovky kolem gólmanovy ruky.
     
    17:57
    Nasan Brno právě vstřelil branku!
    Velký nápor po volném kopu Nasanu nakonec Hodonín neustál. LUBOMÍR KOCOUREK poslal druhou dorážku po ráně Luboše Buriana přesně pod horní část brankové konstrukce.
     
    16:24
    Nasan Brno právě vstřelil branku!
    Po střele MARTINA HOFFMANNA propadl balon Parobkovi kolem rukou do sítě, což znamená, že Brňané opět snížili a postupně dramatizují vývoj duelu.
     
    13:40
    Nasan Brno právě vstřelil branku!
    Po faulu v těsné blízkosti hodonínské branky dostal Nasan výhodu desetimetrového kopu, kterou s klidem proměnil LUBOMÍR ŠTEFL. Ten zvolil střelu do pravé části klece.
     
    11:17
    Hodonín právě vstřelil branku!
    MARTIN BREZINA šel do překvapivého výběhu s míčem u nohy a položil si Černého. Následně už nic nebránilo, aby kapitán hostů nasměroval ránu do poloprázdné klece.
     
    06:59
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo uplatnilo vynikající týmovou souhru na pravé straně, kde si ze vzduchu stáhl přihrávku TOMÁŠ JANULÍK. Ten našel volné místo mezi nohama brankáře a zvýraznil vedení Tanga.
     
    03:50
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Situace se z pohledu domácích dramaticky komplikuje. Tango se opět prezentovalo snadným průnikem před Černého, kde dostatku volného prostoru gólově využil ČENEK CENEK. Asistence: Patrik Levčík.
     
    00:36
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Úvodní minuta vyšla jako z říše snů Hodonínu! Až do pokutového území se bez vážnějších problémů prokličkoval BOHUMÍR DOUBRAVSKÝ, jenž stejně snadno také zakončil. Asistence: Patrik Levčík.

    Tadeáš Mima

    Branky: 14. Štefl (10 m kop), 17. Hoffmann, 18. Kocourek, 33. Kocourek (Hoffmann), 38. Kocourek – 1. Doubravský (Levčík), 4. Cenek (Levčík), 7. Janulík, 12. Brezina, 19. Jakubíček, 19. Janulík, 24. Janulík, 32. Janulík

    Karty:   16. Rampula (NBR), 17. Burian (NBR)   17. Doubravský (HOB)


    Nasan Okruh Brno: Černý – Rampula, Burian, Kocourek, Hoffmann, Jaša, Janeček, Štefl
    Tango Hodonín B: Parobek – Vanda, Jakubíček, Kučí, Cenek, Bohun, Buršík, Doubravský, Brezina, Janulík, Levčík

    Rozhodčí: Vodrážka, Vaněk T.
    bahis siteleri