Třinec – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 3:2 (2:0 po s.n.)
Zlín – K. Vary 3:2 (1:0 po s.n.) | Pardubice – Litvínov 4:3 (po pr.) | Sparta – Plzeň 2:3 (0:1 po s.n.)
Chomutov – Mountfield HK 1:3 (kon.)
konec
HC Děčín
1:2 (1:1, 0:0, 0:1) Stav série: 2:2
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Pátek 03.03.2017, 18:00 • HC Děčín • Play-off 2. ligy, skupina Sever • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:29:14)
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec v samotném závěru třetí periody strhli vedení na svou stranu a vrací tak Děčinu prohru z jejich ledu. Série je tedy srovnána na 2:2 a opět se tak začíná znovu od začátku. V neděli tak čeká na oba celky další tuhý boj, tentokráte opět v Moravských Budějovicích.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Oddechový čas si bere domácí lavička.
     
    59:23
    Až nyní. Lavinger je na střídačce a Medvědi hrají se šesti bruslaři v poli.
     
    59:04
    Hosté zatím hrají takticky velmi dobře a nepouštějí Medvědy do powerplay.
     
    58:01
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté se dočkali. Dotírali před domácí brankou, až se podařilo PETRU KRUTIŠOVI z pravé strany prostrčit kotouč za Lavingerova záda – 1:2. Žihadla tak strhávají znovu vedení na svou stranu. Asistence: Filip Matějka a Martin Sobotka.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:39
    Hosté se nadechli k závěrečnému náporu a snaží se strhnout vedení na svoji stranu. Ale obrana Děčína v čele s Lukášem Lavingerem jsou proti.
     
    56:26
    Na druhé straně vytasil další zákrok Lavinger, který zlikvidoval jedovku Hačeckého!
     
    55:13
    Medvědi se drží dlouho v útočném pásmu a na Dusíka letěly další dvě střely. S oběma si ale hostující brankář poradil.
     
    54:39
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    54:32
    Václav Racek sklepával kotouč nad lapačku Dusíka, ale ten zázračně znovu vytáhl pohotový zákrok a zase podržel hosty ve hře!
     
    54:03
    A další vyhození puku až před Lavingera a početní výhoda domácích hráčů se tak už hodně krátí.
     
    53:21
    Hosté se dokázali vymanit z děčínského tlaku a vyhazují kotouč do bezpečí. Následně odcházejí střídat.
     
    52:39
    Mikeš nyní zbytečně oslabuje svůj tým, když se dopustil hákování a už sedí na trestné lavici.
     
    51:50
    Filip Rubeš se dostal do samostatného úniku před hostující branku, proti jeho střele ale vytasil přesný zákrok Lukáš Dusík a opět mu mohou jeho spoluhráči děkovat!
     
    51:06
    Hašek je na ledě a Medvědi jsou kompletní.
     
    50:22
    A další vyhození puku do bezpečí. Hosté se zatím také v přesilové hře trápí a před brankou Medvědů tak zatím nevyslali žádnou střelu.
     
    49:45
    Před dotírajícími hosty se v brankovišti Děčína dostal ke kotouči Daniel Volráb, jenž ho okamžitě posílá až před Lukáše Dusíka. Osvobozuje tak svůj tým.
     
    49:06
    Jaroslav Hašek inkasuje dvě minuty za hákování a hosté mají šanci jít do vedení v přesilové hře.
     
    47:58
    Tlak Medvědů sílí. Filip Rubeš nahrál před branku Radimu Vackovi, před kterým zívala úplně prázdná pravá část hostující branky, ale děčínský útočník svou střelu poslal vysoko nad!
     
    46:59
    Od modré čáry vyslal jedovku Jan Kaltenböck a po teči Václava Racka si tak další veledůležitý zákrok připsal Lukáš Dusík. Ten je v posledních chvílích v plné permanenci.
     
    46:22
    Jaroslav Hašek se snažil nadvakrát prostřelit Lukáše Dusíka, ale ten byl proti. Proti jeho druhé dorážce sklapl své betony a opět podržel Žihadla dalším přesným zákrokem!
     
    45:10
    Skrumáž před Dusíkem. Nikdo z Medvědů se ale nedokázal zorientovat a kotouč tak má ve své moci brankář hostů. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    44:57
    Rytnauer skáče na ledovou plochu a Žihadla jsou v plném počtu.
     
    44:20
    Děčínu se zatím početní výhoda nedaří a hosté toho využívají k dalšímu osvobození.
     
    43:20
    Hosté se po vhazování v jejich pásmu ujali kotouče a vyhazují ho až před Lukáše Lavingera. Medvědi tak musí zakládat svou přesilovkovou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    42:57
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Dusík – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Rytnauer.
     
    42:20
    Václav Racek se proháčkoval podél pravého mantinelu do blízkosti Lukáše Dusíka, ale jeho střela švihem skončila jen v jeho připravené lapačce.
     
    41:37
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    41:16
    Hosté se osvobozují a zkracují další vteřiny svého oslabení. Medvědům se zatím nedaří projít do teritoria Žihadel a ke střele před Dusíkem se tak ještě nedostali.
     
    40:30
    Petr Krutiš ujel sám ve vlastním oslabení a střelou z pravé strany provětral lapačku Lukáše Lavingera!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I druhá třetina je za námi. V ní jsme branku neviděli, hra měla volný spád, ale poté se začala kouskovat častým vylučováním na obou stranách. Hosté měli chvílemi drtivý tlak, ale Lukáš Lavinger Medvědy svými jistými zákroky drží. Před třetí třetinou je tak stále stav 1:1 a zápas pro oba týmy otevřený. Třetí dějství začne přibližně v 19:45.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Hosté se dokázali osvobodit a kotouč letí až před Lavingera. I druhá třetina pomalu, ale jistě spěje do svého konce.
     
    39:37
    Za vysokou hůl putuje na trestnou lavici Ondřej Šťáva, který dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny a zároveň jsou Medvědi kompletní.
     
    38:37
    Až nyní se Medvědi vymanili z žihadlího tlaku a vyhazují puk až před Lukáše Dusíka. Další vteřiny pošetřili ze svého oslabení.
     
    38:18
    Žihadla mají obrovský tlak před děčínskou brankou, Krutiš tvrdou ránou znovu zaměstnal Lukáše Lavingera, který musel ukázat svůj um. Hosté útočné pásmo udrželi i nadále.
     
    37:54
    A znovu se zaskvěl domácí brankář, který je nyní v plné permanenci střel. Před dotírajícím Lukášem Nováčkem raději přikryl puk pod svojí lapačku a hru přerušil.
     
    37:24
    Hosté jsou v plném počtu, Medvědi ve čtyřech.
     
    37:22
    Hosté se uhnízdili v pásmu Děčína, kde střílel zpoza obrany Lukáš Havel a Lavinger si připsal další přesný zákrok, kterým podržel Medvědy.
     
    37:00
    Hašek dostává dvě minuty za sekání a hosté si zahrají přesilovku čtyři na tři.
     
    36:36
    Hra se uklidnila a na obou stranách byly k vidění další dvě šance. Oba gólmani ale své týmy drží a drží i nerozhodný stav.
     
    35:50
    Hraje se ve čtyřech hráčích na obou stranách. Hosté se dostali do velké šance ale Lavinger znovu vytasil pohotový zákrok a zachránil tak svůj tým!
     
    35:24
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Oliverius – 2 min., držení protihráče).
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Matějka – 2 min., sekání).
     
    34:53
    Po dalším zákroku Lukáše Lavingera ho zezadu napadl Kliment a putuje na trestnou lavici za napadení. To se samozřejmě neobešlo bez odezvy a tento zákrok šli domácí potrestat. Molnár dvě plus dvě minuty hrubost a za stejný prohřešek i Horký.
     
    34:01
    Jaroslav Hašek se prodral přes celé kluziště až na pravou stranu v útočném pásmu, poté na Dusíka vyslal prudkou střelu, kterou brankář Žihadel likviduje svoji holí.
     
    33:25
    Lukáš Havel se napřáhl z pravého kruhu a Lukáš Lavinger opět drží svůj tým. Včas sklapl své betony a kotouč za svá záda nepustil.
     
    33:22
    Michal Oliverius se snažil dojet nahozený puk do útočného pásma, ale to se mu nepodařilo a je z toho další zakázané uvolnění Medvědů.
     
    32:46
    Proti tečované střele Jevgenije Kondratěva se dobře postavil Lukáš Lavinger a opět má kotouč ve své moci. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    31:26
    Nováček se nyní dobře uvolnil před děčínskou brankou, ale jeho následná střela skončila jen vedle ní. Žihadla ale stále bojují před Lavingerem a snaží se strhnout vedení na svou stranu.
     
    30:52
    Nahozený kotouč z velké dálky si na svoji hůl chtěl sklepnout Lukáš Zika, ale nakonec na něho nedosáhl a je z toho zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po levici Lukáše Lavingera.
     
    29:29
    Akce střídá akci, nejprve zahrozili Medvědi před Dusíkem, ale ten jejich střelu chytil. Na opačné straně si pak stejně počínal také Lukáš Lavinger a skóre se tak znovu nemění.
     
    28:32
    Lukáš Lavinger se nyní znovu zaskvěl dalším pozorným zákrokem, kterým zastavil střelu Lukáše Havla. Medvědi tak po vhazování ve vlastním pásmu míří do toho útočného.
     
    28:10
    Děčínští nyní chybovali ve středním pásmu a Peroutka se dostal na pravý kruh, jeho následná střela švihem končí znovu v lapačce Lukáše Lavingera. Ten raději přerušil hru.
     
    27:21
    Pěkná souhra po ose Oliverius – Zika – Faigl. Posledně jmenovaný pak střílel z prostoru mezi kruhy a jeho jedovatou střelu ukryl Lukáš Dusík ve své náruči. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    26:35
    Dnešnímu utkání přihlíží 1 123 diváků! Děkujeme.
     
    26:03
    Hosté se do Medvědů opřeli a znovu se dostali do blízkosti Lavingera, jenž tak musel likvidovat další střelu z holí Žihadel. Ti udrželi útočné pásmo a vhazovat se bude po levici Lavingera.
     
    25:27
    Jevgenij Kondratěv se dostal na levý kruh a odtud pálil na Lavingera, který jeho projektil ukrývá znovu ve své lapačce. Hru ale nechal plynout a posílá puk mezi své spoluhráče, kteří už míří do útočného pásma.
     
    24:28
    Filip Rubeš se dostal sám až před Lukáše Dusíka, ale jeho přízemní střela skončila na jeho pravém betonu. Hosté se pak ujali kotouče a už míří na druhou stranu.
     
    24:04
    Před děčínskou brankou se strhla mela, vše se ale obešlo v rámci pravidel a sudí tak vylučovat nikoho nebude.
     
    23:51
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    23:22
    Medvědi se sami vykázali z útočného pásma a to je voda na mlýn hostů, kteří tak znovu ukrojili pomyslný kus koláče z početní nevýhody.
     
    22:15
    Pokračuje se pět na čtyři a Medvědi mají tlak před hostující brankou. Žihadla se ale dokázala osvobodit a ušetřila tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    21:57
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Faigl – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Hačecký – 2 min., hrubost).
     
    21:51
    Hosté jdou do čtyř. Šťáva inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a přesilovku si zahrají domácí.
     
    21:29
    Tomáš Faigl skáče na ledovou plochu a Medvědi jsou v plném počtu. Hned se ke střele z pravého kruhu dostal Jaroslav Hašek, ale Dusík včas nastavil svoji lapačku a podržel svůj tým.
     
    21:05
    Hosté se uhnízdili v pásmu Děčína, ale po nepřesné střele Petra Krutiše se Medvědi znovu osvobozují.
     
    20:20
    Hosté dohrávají svou přesilovou hru, po střele Ladislava Rytnauera připravil svůj příložník Lukáš Lavinger, ale tento tah se mu nepovedl, následně pak si převzal kotouč a poslal ho sám do bezpečí.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je minulostí. V ní se do vedení dostali hosté, kteří už v šesté minutě zásluhou Filipa Matějky vsítili úvodní branku. Medvědi ale dokázali najít odpověď v desáté minutě, když srovnal nenápadnou střelou Radim Vacek. Zápas je tedy zatím vyrovnaný. Nutno podotknout, že hosté hrají velmi dobře a tentokráte se zbytečně nenechávají vylučovat. Uvidíme, co nám přinese další třetina, která začne přibližně v 18:50.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:47
    Medvědi se osvobozují a kotouč letí až před Dusíka. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení a navíc se už nic nestane. První dějství tak spěje do svého konce.
     
    19:29
    Za faul loktem putuje na trestnou lavici Tomáš Faigl a přesilovku si tak zahrají také hosté.
     
    19:18
    Ránu Jana Kaltenböcka od modré čáry tečoval před brankou hostů Lukáš Zika, ale Dusík byl na svém místě.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:02
    Roman Mikeš měl na holi vedoucí branku. Těsně před Lavingerem z pravé strany vystřelil a jen díky brankáři Děčína, který se stihl včas vrátit a kotouč chytit do lapačky, se skóre nemění.
     
    17:12
    Filip Rubeš si drze najel před hostující branku, ale jeho přízemní střela pak skončila jen na levém betonu Lukáše Dusíka. Na druhé straně pak musel do své Lapačky ukrýt střelu Polívky domácí brankář.
     
    16:45
    Hraje se z obou stran hodně útočný hokej, který se musí divákům líbit. V hledišti je i početná skupinka fanoušků hostů, která přijela Žihadla podpořit.
     
    16:32
    Peroutka dostal namazáno na modrou čáru, bez přípravy vyslal hodně prudkou a nebezpečnou střelu, kterou Lavinger chytá efektním semaforem!
     
    16:06
    Medvědi se natlačili před branku Žihadel, na Dusíka vyslal jedovatý projektil Jaroslav Hašek, který orazítkoval břevno Dusíkovy Svatyně.
     
    15:22
    Kliment nyní sebral domácím hráčům kotouč v útočném pásmu a poslal své spoluhráče do útoku. Stejně si počínali také domácí, kteří po zisku kotouče míří do útočného pásma.
     
    15:03
    Střela Václava Racka z levého kruhu byla sražena do ochranné sítě a vhazovat se tak za malou chvilku bude po pravici Lukáše Dusíka.
     
    14:42
    Na druhé straně měli před sebou slibnou akci hosté, jenže Nováček byl v pásmu dříve než puk a je z toho postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    14:12
    Dusík nyní raději ukryl puk pod svojí lapačku a přerušil hru po tom, co na něho dotíral Lukáš Zika, který je i dnes hodně vidět a neustále se tlačí před branku Žihadel.
     
    13:16
    Na druhé straně se zrodila další velká šance Děčína. Pavel Zajan dostal namazáno před pravou tyčku Dusíkovy klece, ale jeho střela jen prosvištěla brankovištěm a skončila tak mimo tři tyče.
     
    13:02
    Ondřej Šťáva vystřelil od modré čáry a jeho vzdušnou střelu ukrývá do své lapačky Lukáš Lavinger.
     
    12:13
    U kotouče jsou nyní hosté z Moravských Budějovic a zavážejí ho směr domácí branka. Jenže znovu zapracovala obrana Medvědů na jedničku a sebrala Žihadlům puk ještě ve středním pásmu.
     
    11:19
    Lukáš Zika ztratil svoji hokejku v útočném pásmu, ale nakonec vybojoval kotouč v rohu kluziště i bez ní a stačil ještě nohou přihrát puk před branku. Oliverius ale poslal střelu jen vedle hostující branky.
     
    10:38
    Medvědi se znovu dostávali do slibné šance, ale jejich snahu zastavilo postavení mimo hru, která se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    09:46
    Děčín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Po nepřesné střele hostů se ke kotouči dostali domácí a z následné bleskové akce skórují. RADIM VACEK se dostal do mezikruží, odkud vyslal nepříliš prudkou střelu, kotouč ale propadl za záda nic netušícího Dusíka, který neměl čas zareagovat a začíná se znovu od začátku – 1:1. Asistence: Václav Racek.
     
    09:07
    A nyní jsou už Moravské Budějovice v plném počtu.
     
    08:21
    Jan Kaltenböck se napřáhl od modré čáry, kotouč pak před Dusíkem tečoval Tomáš Faigl, ale brankář Žihadel byl opět na svém místě. Následně pak se hosté znovu osvobozují.
     
    07:30
    Žihadla se po delším pobytu Děčína v pásmu hostů dostala ke kotouči, který vyhazují do bezpečí, tedy až před branku Lukáše Lavingera.
     
    07:07
    Stejný hráč se pak dopustil faulu kolenem na svého soupeře a už sedí na trestné lavici. Jako první si přesilovou hru dnes zahrají Medvědi.
     
    06:29
    Tomáš Pelikán nebezpečně vystřelil z levého kruhu a byla z toho další pěkná akce hostů. Lukáš Lavinger se tak v posledních chvílích ve svém brankovišti nenudí.
     
    05:54
    K menší skrumáži došlo nyní před Dusíkem, ale ten za pomoci vlastní obrany celou situaci dokázal zvládnout. Nicméně útočné pásmo domácí udrželi, bude se vhazovat po pravici hostujícího brankáře.
     
    05:12
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté se ujímají vedení. Po vhazování v obranném pásmu Děčína se za pravým kruhem napřáhl FILIP MATĚJKA a letící kotouč si nakonec našel místo za Lavingerovými zády – 0:1. Úvodní tlak tak hosté přetavili také v první branku tohoto zápasu. Asistence: Ladislav Rytnauer a Tomáš Pelikán.
     
    04:44
    Jevgenij Kondratěv to nyní udělal velmi dobře, v obranném pásmu se zbavil domácího hráče a proháčkoval se až těsně před Lavingera, jeho následná přízemní střela ale skončila na jeho levém betonu.
     
    03:40
    Žihadla zvyšují svou aktivitu a nyní se znovu prodrala do teritoria Medvědů. Tam poslal další střelu Lukáš Havel, ale opět na brankáře domácího celku nevyzrál.
     
    03:14
    Filip Matějka střelou švihem z vrcholu pravého kruhu pálil na Lukáše Lavingera, ten vyrazil kotouč před sebe, ale dorážku Polívky už má ve své moci. Hru raději přerušuje a vhazovat se tak bude po jeho pravé ruce.
     
    02:19
    Michal Oliverius našel zpoza branky Dusíka svou přihrávkou Lukáše Ziku, ale ten na něho nedosáhl a toho využili obránci hostů, kteří kotouč posílají znovu do bezpečí.
     
    01:50
    Filip Rubeš číhal u branky hostů, klepal si o přihrávku, ale té se nakonec nedočkal. Kotouč tak ze strany hostů míří do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    00:54
    Až nyní se jim to povedlo a byla z toho hned velká šance Žihadel. Lukáš Havel si nabruslil na levý kruh, odkud vypálil na Lavingera, který jeho nebezpečnou střelu kryje do své lapačky!
     
    00:21
    Po nepřesné střele Lukáše Ziky se znovu Žihadla prodrala na opačnou stranu, ovšem opět se do útočného teritoria nedostali.
     
    00:05
    Po buly se k puku dostali hosté, kteří ho okamžitě zavážejí do útočného pásma. Jenže následně pak jim ho sebrala obrana Medvědů a naopak ti míří před Dusíka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Nyní už je vše připraveno a za malý okamžik bude vhozeno úvodní buly.
     
    Hráči obou celků se už řadí na modrých čárách.
     
    Úvod utkání se o malinko opozdí. Na ledové ploše převezmou cenu tři zástupci našich malých hokejistů, kteří bojovali za Ústecký kraj na turnaji v kanadském Quebecku, kde obsadili nádherné druhé místo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Dlouhý) – Hříbal, Molnár, Vaněk, Vegner, Chmel, Hucek, Kaltenböck – Racek, Hašek, Volráb – Zajan, Faigl, Oliverius – Zika, Vacek, Kopta – Rubeš F.

    HC Moravské Budějovice 2005: Dusík (Dudáček) – Šťáva, Kovář, Sobotka, Peroutka, Salát, Pelikán, Polívka – Havel, Mikeš, Nováček – Rytnauer, Krutiš, Horký – Matějka, Hačecký, Kondratěv

    Rozhodčí: Hodač – Marek, Ovsík.
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
    Lukáš Zika se stal hrdinou třetího utkání v Moravských Budějovicích, rozhodujícím nájezdem dal Medvědům vedení v sérii 2:1.
     
    Třetí zápas série

    Mor. Budějovice – Děčín 5:6sn (2:2, 2:0, 1:3 – 0:0)
    Branky a nahrávky: 12. Šťáva (Mikeš, Nováček), 14. Peroutka (Rytnauer, Krutiš), 30. Šťáva (Mikeš), 39. Krutiš (Peroutka), 46. Kliment (Matějka, Rytnauer) – 3. Oliverius (Navarra), 9. Zika (Oliverius), 42. Volráb (Macek), 58. Faigl (Kaltenböck, Oliverius), 60. Volráb (Kaltenböck), rozh. náj. Zika
     
    Série se nyní znovu stěhuje na medvědí led

    Podruhé se tak série stěhuje znovu na děčínský led, tentokráte ale s vedením v sérii. Hokejisté Děčína tak mají velkou šanci před vlastním publikem získat mečbol. Favorit z Moravských Budějovic tak je najednou v pozici, že musí dohánět svou ztrátu. Jejich daleká cesta do Děčína a cíl znějí jasně. Srovnat v medvědím teritoriu sérii na 2:2. Pokud by totiž Žihadla znovu prohrála, musela by pak zvítězit dvakrát za sebou a vynutit si tak rozhodující, sedmý zápas, který by se hrál na jejich ledě. A to hosté rozhodně nechtějí dopustit. Čeká nás tak znovu velice zajímavý zápas, který nabídne zase skvělou hokejovou podívanou.
     
    2:1 na zápasy

    Medvědi úvodní duel v Moravských Budějovicích těsně prohráli 3:4, a před druhým zápasem na domácím ledě měli tedy v zádech jednobodové manko. Jenže to před svými diváky dokázali smazat, Žihadla porazili 5:2 a sérii tak srovnali na 1:1 na zápasy. Hosté doplatili především na svoji nedisciplinovanost, když z přesilových her inkasovali celkem třikrát. O to více se dalo očekávat, že v dalším utkání ve svém teritoriu budou chtít jít v sérii znovu do vedení. Jenže domácí výhra Medvědy nakopla a brzy v Moravských Budějovicích vedli 2:0. Ovšem domácí ještě v téže třetině srovnali a ve druhém dějství pak otočili zápas na svou stranu. Vedli tedy 4:2 před třetí třetinou. A ještě dvě minuty před koncem pak měli dvoubrankový náskok 5:3, který byl ale po minutě a půl smazán. Úderem osmapadesáté minuty dal kontaktní branku z přesilové hry TOMÁŠ FAIGL a v čase 59:26 smazal děčínské manko DANIEL VOLRÁB, jenž sklepl do domácí branky střelu od modré čáry. Zápas tak došel do prodloužení, které gól nepřineslo. V samostatných nájezdech pak dal rozhodující branku LUKÁŠ ZIKA a na ledě tak propukla obrovská radost. Děčín se v sérii ujal vedení 2:1 na zápasy!
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Play-off druhé hokejové ligy má programu už čtvrté zápasy. Hokejisté HC Děčín tak přivítají podruhé na svém ledě svého soupeře z osmifinálové série, a sice HC Moravské Budějovice 2005.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Vacek (Racek) – 6. Matějka (Rytnauer, Pelikán), 59. Krutiš (Matějka, Sobotka)


    HC Děčín: Lavinger (Dlouhý) – Hříbal, Molnár, Vaněk, Vegner, Chmel, Hucek, Kaltenböck – Racek, Hašek, Volráb – Zajan, Faigl, Oliverius – Zika, Vacek, Kopta – Rubeš F.
    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Dusík (Dudáček) – Šťáva, Kovář, Sobotka, Peroutka, Salát, Pelikán, Polívka – Havel, Mikeš, Nováček – Rytnauer, Krutiš, Horký – Matějka, Hačecký, Kondratěv

    Rozhodčí: Hodač – Marek, Ovsík

    Diváci: 1 123
    Děčín 3 4 Mor. Budějovice
    #1 Sobota 25.02.2017 • 17:00
    Mor. Budějovice - Děčín 4:3
    #2 Pondělí 27.02.2017 • 18:00
    Děčín - Mor. Budějovice 5:2
    #3 Středa 01.03.2017 • 18:00
    Mor. Budějovice - Děčín 5:6 po s.n. (2:3)
    #4 Pátek 03.03.2017 • 18:00
    Děčín - Mor. Budějovice 1:2
    #5 Neděle 05.03.2017 • 17:00
    Mor. Budějovice - Děčín 6:3
    #6 Úterý 07.03.2017 • 18:00
    Děčín - Mor. Budějovice 3:2 po s.n. (2:1)
    #7 Čtvrtek 09.03.2017 • 18:00
    Mor. Budějovice - Děčín 4:1
    bahis siteleri