Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 2:4 (kon.) | Martin – Žilina 0:0 (zruš.) | Zvolen – Nitra 2:3 (po pr.)
Trenčín – Košice 3:0 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 4:1 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
4:1 (1:0, 3:1, 0:0)
HK Poprad
sk Pátek 03.03.2017, 18:00 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:17 DUBEC - 4:1
     
    36:17
    HC Nové Zámky dali gól!
    Vyzerá to tak, že Nové Zámky tento zápas zo svojich rúk určite pustiť nechcú. Maier potiahol puk popri mantineli a z rohu klziska skvelo našiel pred bránkoviskom voľného MAREKA DUBCA. Jeho zakončenie z prvej smerovalo pomedzi Šúrekove nohy do bránky!
    Asistencie: Patrik Maier, Dominik Rehák.
    34:35 HVILA - 3:1
     
    34:35
    Poprad dal gól!
    Je znížené! Troliga vyhral vhadzovanie v útočnom pásme. K puku sa dostal LUKÁŠ HVILA, ktorý z ľavého kruhu vyslal dve strely. Tá druhá bola úspešná a prenikla do bránky. Lundström veľa toho naozaj nevidel.
    Asistencia: Tomáš Troliga.
    23:11 CARDWELL - 3:0
     
    23:11
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci pokračujú v skvelej hre a zvyšujú už na 3:0! Kytnárovu strelu Fokin vyrazil pred seba, následne dokázal zneškodniť aj Paulovičovu dorážku. Na tretíkrát to však vyskúšal JAKE CARDWELL a jeho dorážka skončila v bráne!
    Asistencie: Ossi Saarinen, Milan Kytnár.
     
    21:21
    HC Nové Zámky dali gól!
    Zámky zvyšujú svoje vedenie! Domáci vyhrali buly v obrannom pásme, Davydov ho posunul iba po mantineli. Zachytiť sa ho podarilo NICKOVI MCPARLANDOVI, ktorý prudkou strelou z pravého kruhu rozvlnil sieť!
    Asistencia: Jakub Makovský.
    15:27 DRTINA - 1:0
     
    15:27
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci idú do vedenia počas presilovej hry! Paulovič prihral na ľavý kruh Cardwellovi, ktorý nabil krížnou prihrávkou MAREKOVI DRTINOVI a jeho tvrdá delovka skončila vo Fokinovej bránke!
    Asistencie: Jake Cardwell, Matej Paulovič.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 16. Drtina (Cardwell, Paulovič), 22. McParland (Makovský), 24. Cardwell (Saarinen, Kytnár), 37. Dubec (Maier, Rehák) – 35. Hvila (Troliga)


    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström – Drtina, Cardwell, Sandgren, Maier, Makovský, Sucharda, Tábi – Saarinen, Kytnár, Paulovič – Hujsa, Novotný, Kučkin – McParland, Svoboda, Čaládi – Dubec, Rehák, Fábry
    HK Poprad: Fokin (24. Šúrek) – Guliajev, Fabian, Davydov, Ibragimov, Suchý, Dinda, Pokovič, Ježek – Henderson, Zagrapan, Lichanec – Kroták, Bjalončík, Matúš Paločko – Štrauch, Mlynarovič, Svitana – Hvila, Murček, Troliga

    Rozhodčí: Baluška, D. Konc – Výleta, Tvrdoň
    bahis siteleri