Boston – New Jersey 3:2 (kon.) | Buffalo – Tampa 1:2 (0:2 po s.n.) | Florida – Dallas 1:2 (kon.)
NY Rangers – Montreal 1:4 (kon.) | Winnipeg – Colorado 6:1 (kon.) | Ottawa – Columbus 3:2 (kon.)
Washington – Philadelphia 2:1 (po pr.) | Nashville – Chicago 3:5 (kon.) | Edmonton – Detroit 4:3 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 3:4 (kon.) | Calgary – NY Islanders 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:3 (kon.)
New Jersey – Columbus 0:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
New Jersey Devils
Neděle 05.03.2017, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:18 Ryan SPOONER - 3:2
     
    48:18
    Bruins právě vstřelili branku!
    Frank Vatrano předvedl za bránou skvělý forčeking a po zisku kotouče zpoza brány přihrál do levého kruhu pro vhazování Drewovi Staffordovi, který rozdal puk rychle doprava a RYAN SPOONER v blízkosti pravé tyče zametl puk do prázdné brány! Boston vede 3:2! Asistence: Drew Stafford a Frank Vatrano.
    45:51 Kyle PALMIERI - 2:2
     
    45:51
    Devils právě vstřelili branku!
    Taylor Hall na levé straně středního pásma zachytil rozehrávku Bruins a vyrazil do rychlého přečíslení dva na jednoho, které po jeho krásné přihrávce z levého křídla a ostrého úhlu na vzdálenější pravé tyči KYLE PALMIERI z úhlu zakončil střelou po ledě do prázdné brány. Stav utkání je vyrovnaný 2:2! Asistence: Taylor Hall.
    38:25 Brandon CARLO - 2:1
     
    38:25
    Bruins právě vstřelili branku!
    Patrice Bergeron na levé křídle periferně nahrál zády ke hře do volného prostoru směrem k mezikruží a na volný puk si najel ze druhé vlny BRANDON CARLO, který bekhendem z úhlu nahodil kotouč před bránu, kde ho nešťastně tečoval vracející se Joseph Blandisi, od jehož hole se puk nad pravým betonem Coryho Schneidera odrazil k levé tyči! Bruins vedou 2:1! Asistence: Patrice Bergeron a David Backes.
    31:48 Devante SMITH-PELLY - 1:1
     
    31:48
    Devils právě vstřelili branku!
    DEVANTE SMITH-PELLY po pravém křídle zavezl puk do útočného pásma Devils a řítil se do samostatného úniku, který zakončil nádherným bekhendovým blafákem a puk mezi betony Antona Chudobina poslal po ledě do sítě! Asistence: Steven Santini a Ben Lovejoy.
    27:06 Torey KRUG - 1:0
     
    27:06
    Bruins právě vstřelili branku!
    Patrice Bergeron dobře vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Cory Schneider proti jeho střele skvěle zasáhl pravým betonem, proti následně ráně TOREYHO KRUGA ze stejného prostoru už byl ale bezmocný, když po přihrávce Davida Pastrňáka zamířil nad jeho lapačkou do bližšího horního rohu brány! Torey Krug vstřelil svůj první gól během posledních deseti zápasů a v přesilové hře poslal Bruins do vedení 1:0! Asistence: David Pastrňák a Patrice Bergeron.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 28. Krug (Pastrňák, Bergeron), 39. Carlo (Bergeron, Backes), 49. Spooner (Stafford, Vatrano) – 32. Smith-Pelly (Santini, Lovejoy), 46. Palmieri (Hall)


    Boston Bruins: Chudobin (T. Rask) – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, C. Miller, K. Miller – Marchand, Bergeron (A), Backes (A) – Cehlárik, Krejčí, Pastrňák – Vatrano, Spooner, Stafford – Schaller, D. Moore, Riley Nash. Hlavní trenér: John Hynes.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Prout, Lovejoy, Merrill, Santini, J. Moore, Severson – Hall, Zajac (A), Palmieri – Wood, Henrique (C), B. Bennett – Blandisi, Coleman, Noesen – Rooney, Smith-Pelly, Lappin. Hlavní trenér: Bruce Cassidy.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Garrett Rank. Čároví: Michel Cormier, Ryan Galloway

    Diváci: 17565
    bahis siteleri