Příbram – Liberec 4:1 (kon.) | Jihlava – Teplice 1:4 (kon.) | Plzeň – Slavia 0:0 (kon.)
Brno – Třinec 8:1 (kon.)
konec
FK Příbram
4:1 (3:1)
FC Slovan Liberec
Pondělí 06.03.2017, 11:00 • Na Litavce - UMT, Příbram • Juniorská liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
    57. PILÍK - 4:1
     
    57
    Příbram právě vstřelila branku!
    Domácí vedou znovu o tři branky! Rychlý brejk táhl na pravé straně Holý, který se dostal až na hranici vápna, kde míč poslal doleva na PAVLA PILÍKA, jenž se odhodlal k dalekonosné ráně a ta zapadla naprosto přesně k pravé tyči branky marně se natahujícího Koláře – 4:1!
    44. BARAC - 3:1
     
    44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nyní už se jim to ale daří a je sníženo! Na levé straně ustál souboj s obráncem Šulc, který jej obelstil a dostal se až na hranici šestnáctky, kde z jejího levého okraje prudce odcentroval a na zadní tyči nabíhající JAKUB BARAC z bezprostřední blízkosti zakončil do prázdné branky – 3:1!
    27. TRAPP - 3:0
     
    27
    Příbram právě vstřelila branku!
    Další branka domácího celku je na světě! Příbram zahrávala volný přímý kop z pravé strany a na dlouhý centr na zadní tyč si naběhl naprosto neobsazený PETR TRAPP, jenž hlavou prudce trkl míč za záda brankář Koláře potřetí – 3:0!
    24. JANUŠKA - 2:0
     
    24
    Příbram právě vstřelila branku!
    A Středočeši vedou již o dvě trefy! Po zcela jednoduché akci na levé straně přišel centr do šestnáctky na JIŘÍHO JANUŠKU, který hlavou protečoval balón přesně k levé tyči. Brankář Kolář zůstal přikovaný na brankové čáře – 2:0!
    5. PILÍK - 1:0
     
    5
    Příbram právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Hosté míč odvrátili jen na polovinu hřiště, Příbramští se však rychle dostali do kombinace. Jeden z hráčů sklepl míč pro PAVLA PILÍKA, který se do balónu opřel na hranici vápna a jeho krásná rána zamířila přesně do vzdálenější šibenice branky Liberce – 1:0!

    Daniel Kinc


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 5. Pilík, 24. Januška, 27. Trapp, 57. Pilík – 44. Barac


    FK Příbram: Kočí – Břížďala, Trapp, Mareš, Pilík (90. Pazderník), Kvída, Květ (61. Pecháček), Januška, Holý (C), Macek (77. Šrain), Makoš.
    Náhradníci: Beran – Pazderník, Šrain, Pecháček.

    FC Slovan Liberec: Kolář – Heppner, Šustr (C), Chlumecký, Sixta (71. Šustek), Šulc, Barac, Micovčák (61. Kazda), Da Silva, Prokš (83. Čuřík), Kubyškin.
    Náhradníci: Franc – Šustek, Dvořák, Kazda, Čuřík.

    Rozhodčí: Rejžek – Kotalík, Urban
    bahis siteleri