Motor ČB – Letňany 5:3 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 2:0 (kon.) | Sparta – Liberec 3:1 (kon.)
HC Litvínov – Mountfield HK 4:7 (kon.)
konec
HC Litvínov
4:7 (1:1, 2:3, 1:3) Stav série: 0:1
Mountfield HK
Středa 08.03.2017, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu sk. "A" • Čtvrtfinále
Partner:
     
    59:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je konce! Síla na modré uvolnil MARTINA JANDU, který poslal puk bezpečně do prázdné brány. Asistence: Vojtěch Síla, Tomáš Janoušek.
     
    58:00
    Klika míří na střídačku a uvidíme závěrečnou power-play domácího týmu!
     
    55:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí si ve vlastní přesilové hře zřejmě podřezali větev. Jeden z obránců Litvínova ztratil jako poslední kotouč na modré čáře a MATĚJ MORONG jel sám na Kliku. Puk si ze strany natáhl za Klikův beton a poslal ho bezpečně do sítě. Bez asistence.
     
    54:38
    Domácí si zahrají přesilovou hru! Denis Vacek vyjel proti Myšákovi a vyhodil kotouč do ochranné sítě. Trest za svého brankáře odpyká Petr Poppel.
     
    47:01
    Hosté se radovali z šesté branky, ovšem předčasně. Bieniek nahodil kotouč zhruba metr za modrou na Klikovu bránu, tam ho ještě nešťastně tečoval jeden z domácích obránců a puk skončil v síti. Bieniek se už nahlas radoval, rozhodčí ovšem pískají ofsajd!
     
    45:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Obrovský závar před Vackem končí čtvrtou brankou domácího Litvínova! DAN BARTOŠ našel jako první kotouč v blízkosti Vacka a se štěstím ho procpal za brankovou čáru. Domácí jsou opět v euforii, uvidíme, jestli se jim podaří vyrovnat. Asistence: Lukáše Stehlík.
     
    42:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Slabší chvilka dosud jistého Kliky a hosté jdou opět do dvoubrankového vedení! MATĚJ MORONG poslal přes obránce od modré puk na bránu, kde k překvapení všech došel nad Klikovým betonem až do sítě. Bez asistence.
     
    39:26
    Josef Kitzberger sekl jednoho z protihráčů a míří na trestnou lavici!
     
    35:05
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Fantastická akce domácího útočníka a fanoušci spolu s domácím celkem jsou opět na nohou! DAVID JINDRA se krásnou kličkou uvolnil u pravého mantinelu, udělal dva rychlé kroky do středu a parádní ránou do horní části brány snižuje na rozdíl jediného gólu! Bez asistence.
     
    34:20
    Nejproduktivnější hráče hostů Matěj Morong míří na trestnou lavici za podražení!
     
    34:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Že by domácí vykřesali jiskru naděje? Uvidíme! Marek Berka u pravé tyče našel LUKÁŠE STEHLÍKA, který poslal chladnokrevně kotouč za záda přesouvajícího se Vacka! Asistence: Marek Berka.
     
    31:49
    Polovina přesilové hry za námi a už je u konce. Dan Bartoš zasáhl svého protihráče vysokou holí a odpyká si dvě minuty na trestné lavici.
     
    30:37
    Domácí se mohli alespoň trochu dostat zpět do utkání. Vojtěch Kysela v samostatném nájezdu neuspěl, když Vacek předvedl pěkný zákrok betonem. V následné akci obránce Szymon Bieniek ovšem držel svého protihráče a domácí se pokusí o snížení ve své druhé přesilové hře utkání.
     
    30:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle je hodně tvrdá rána pro domácí, kterým protéká utkání doslova mezi prsty! Morong žabkou vyslal do brejku MARTINA SOUKUPA, který tahákem mezi tělo a ruku Lukáše Kliky zasadil domácím další tvrdou ránu! Asistence: Matěj Morong, Jakub Naar.
     
    28:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové poprvé v utkání utíká domácím do dvoubrankového trháku! MARTIN JANDA předvedl krásnou individuální akci, když se z rohu kluziště probojoval až před Kliku, kde chytře mezi betony domácího brankáře poslal puk za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    26:40
    Tohle mohl být tvrdý direkt pro domácí, kteří měli ovšem velké štěstí! Vojtěch Síla z ničeho nic upaloval sám na Kliku. Jeho svižná rána pod lapačku ovšem skončila pouze na tyči domácí brány!
     
    25:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se ihned po skončení oslabení dostává do vedení! Po Sílově nahození kotouč zůstal na brankovišti, tam ho jako první našel navrátilec z trestné lavice VOJTĚCH ZÁLIŠ, který jej do sítě! Asistence: Vojtěch Síla, Matěj Morong.
     
    23:39
    Přesilovou hru si vyzkouší také domácí Chemici! Vojtěch Záliš si počínal nedovoleně a odpyká si dvě minuty na trestné lavici za sekání.
     
    19:59
    Zbytečný faul domácích ve středním pásmu vteřinu před sirénou. Dan Bartoš míří na trestnou lavici, kde si odpyká dvě minuty za napadení.
     
    18:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Velká euforie na ZS Ivana Hlinky, protože domácí necelé dvě minuty před koncem první třetině vyrovnávají stav utkání! Lukáš Stehlík mezi obránci vysunul MARKA BERKU, který forhendovým blafákem poslal kotouč za záda Vacka! Asistence: Lukáš Stehlík, Dan Bartoš.
     
    10:43
    Další komplikace pro domácí celek. Ihned po vhazování podrazil svého protihráče Vojtěch Kysela a míří na dvě minuty na trestnou lavici. Šance pro Hradec jít do dvoubrankového trháku!
     
    10:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nádherná akce útočníků Hradce končí prvním gólem této čtvrtfinálové série! Martin Janda našel od levého mantinelu mezi obránci najetého JAROSLAVA KAŠPARA, který krásným forhendovým blafákem překonal domácího brankáře Lukáš Kliku! Asistence: Martin Janda.
     
    04:19
    Snad trojnásobná, obrovská šance Hradce! Klika vyrazil tečovaný kotouč pouze před sebe, kde byli útočníci Hradce. Šedivý spolu se Soukupem se nadvakrát snažili dostat kotouč za záda ležícího Kliky, ovšem ani jednomu z nich se to nepodařilo. Trocha štěstí pro domácí celek hned zkraje utkání!

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 19. Berka (Stehlík, Bartoš), 35. Stehlík (Berka), 36. Jindra, 46. Bartoš (Stehlík) – 11. Kašpar (Janda), 26. Záliš (Síla, Morong), 29. Janda, 31. Soukup (Morong, Naar), 43. Morong, 56. Morong, 59. Janda (Síla, Janoušek)


    HC Litvínov: Klika (Kmínek) – Jonák, Šubrt, Kroupa, Baláž, Kitzberger, Háva, Najman, Žítek – Fišer, Bartoš, Jindra, Limanovský, Stehlík, Berka, Jouza, Nikl, Beran, Kysela, Šarlinger, Myšák.
    Mountfield HK: Vacek (Sajdl) – Pelda, Řehák, Junek, Naar, Janoušek, Perička, Heligr, Bieniek – Šedivý, Hynek, Soukup, Kašpar, Síla, Müller, Jušta, Záliš, Janda, Morong, Poppel.

    Rozhodčí: Malota – Malý, Šimán.
    HC Litvínov 1 2 Mountfield HK
    #1 Středa 08.03.2017 • 17:30
    HC Litvínov - Mountfield HK 4:7
    #2 Pátek 10.03.2017 • 15:00
    Mountfield HK - HC Litvínov 0:2
    #3 Neděle 12.03.2017 • 13:30
    HC Litvínov - Mountfield HK 1:2 po prodl.
    bahis siteleri