Boston – Detroit 6:1 (kon.) | Winnipeg – Pittsburgh 4:7 (kon.) | Dallas – Ottawa 2:5 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
4:7 (3:2, 0:4, 1:1)
Pittsburgh Penguins
Čtvrtek 09.03.2017, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:45 Marko DAŇO - 4:7
     
    58:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nakonec se dočkali snížení také domácí hokejisté. Winnipeg se prosazuje v předposlední minutě hry. Andrew Copp vypálil, a pak jeho pokus na hranici brankoviště dokázal za brankovou čáru usměrnit MARKO DAŇO. Asistence: Andrew Copp a Paul Postma.
    56:02 Jake GUENTZEL - 3:7
     
    56:02
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Sedmou branku přidávají hostující hokejisté, Char Ruhwedel vypálil od modré čáry a jeho ránu výborně mimo dosah brankáře tečoval holí JAKE GUENTZEL. Asistence: Chad Ruhwedel a Conor Sheary.
    38:21 Nick BONINO - 3:6
     
    38:21
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové, máme tu hattrick, třetí branku v dnešním zápase dává aktivně hrající NICK BONINO. Tentokrát dostal výbornou přihrávku od Chada Ruhwedela. Celou akci začal Mark Streit, který byl mozkem této přesilovkové akce. Asistence: Chad Ruhwedel a Mark Streit.
    30:06 Jevgenij MALKIN - 3:5
     
    30:06
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hostující celek nyní dominuje. Jevgenij Malkin vyhrál buly, puk dostal Chad Ruhwedel. Ten jej poslal na Hagelina, který prodloužil na zcela volného JEVGENIJE MALKINA. Zkušený hostující hráč měl dostatek prostoru pro zakončení. Tři góly Penguins během 57 sekund. Asistence: Carl Hagelin a Chad Ruhwedel.
    29:29 Nick BONINO - 3:4
     
    29:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté využívají také klasickou následnou přesilovou hru, a tak se dostávají do vedení. Akci začal v obranném pásmu Mark Streit. Jeho přihrávku prodloužil Conor Sheary do míst, kde byl NICK BONINO. Ten si nejprve puk zpracoval, a tak jej poslal mezi betony domácího brankáře. Connor Hellebuyck si nepokryl mezeru mezi betony, a tak se Pittsburgh dostává do vedení. Asistence: Conor Sheary a Mark Streit.
    29:09 Justin SCHULTZ - 3:3
     
    29:09
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno, hosté se prosazují ve dvojnásobní přesilovce. Ránou od modré čáry překonal domácího brankáře po pěkné a rychlé kombinaci JUSTIN SCHULTZ. Asistence: Sidney Crosby a Jevgenij Malkin.
    16:10 Dustin BYFUGLIEN - 3:2
     
    16:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí si berou vedení zpět na svou stranu. Mark Scheifele vystřelil, brankář Matt Murray kotouč vyrazil před sebe, do míst, kde byl DUSTIN BYFUGLIEN. Jeho první pokus ještě přesný nebyl, dorážka už ano. Jets se dostávají do vedení. Asistence: Mark Scheifele, Ben Chiarot.
    11:27 Jevgenij MALKIN - 2:2
     
    11:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A je znovu vyrovnáno. Tentokrát Phil Kessel předvedl výborné čtení hry. Dlouhým pasem poslal do brejku JEVGENIJE MALKINA, která si počkal na první pohyb brankáře, a pak poslal puk do odkryté části branky. Penguins vyrovnává po rychlé akci, Malkin právě zaznamenal třicátou branku v sezóně. Asistence: Phil Kessel, Brian Dumoulin.
    09:00 Nikolaj EHLERS - 2:1
     
    09:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tentokrát už domácí hokejisté podle pravidel zcela v pořádku dopravili kotouč za brankovou čáru. Jacob Trouba našel zcela volného NIKOLAJE EHLERSE, jehož tvrdá rána zápěstím končí pod horní tyčkou branky. Jets se dostávají do vedení. Asistence: Jacob Trouba.
    04:43 Nick BONINO - 1:1
     
    04:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hostující celek odpovídá poměrně rychle. Krásnou ránou z kruhu posílá kotouč pod horní tyčku zkušený NICK BONINO. Penguins vyrovnává, protože obrana Jets nezafungovala dobře. Bez asistence.
    04:18 Shawn MATTHIAS - 1:0
     
    04:18
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se krátce po začátku zápasu dostávají do vedení. Akci začal Ben Chiarot. Následně Adam Lowry našel výbornou zpětnou přihrávkou SHAWNA MATTHIASE, který mě dostatek prostoru pro zakončení. Udělal kličku brankáři a zakončoval do odkryté části branky. Asistence: Adam Lowry a Ben Chiarot.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 5. Matthias (Lowry, Chiarot), 9. Ehlers (Trouba), 17. Byfuglien (Scheifele, Chiarot), 59. Daňo (Copp, Postma) – 5. Bonino, 12. Malkin (Kessel, Dumoulin), 30. J. Schultz (Crosby, Malkin), 30. Bonino (Sheary, Streit), 31. Malkin (Hagelin, Ruhwedel), 39. Bonino (Ruhwedel, Streit), 57. Guentzel (Ruhwedel, Sheary)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (31. Hutchinson) – Enström, Byfuglien, Morrissey, Trouba, Chiarot, Postma – Ehlers, Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Laine – Matthias, Lowry, Armia – Daňo, Copp, Thorburn.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – Dumoulin, J. Schultz, Streit, Hainsey, Cole, Ruhwedel – Kunitz, Crosby, Sheary – Hagelin, Malkin, Kessel – S. Wilson, Bonino, Guentzel – Tom Sestito, Cullen, Kühnhackl.

    Rozhodčí: McCauley, Meier – Shewchyk, Nowak

    Diváci: 15 294
    bahis siteleri