Arnhem – Sparta Rotterdam 5:0 (kon.)
konec
SBV Vitesse Arnhem
5:0 (4:0)
Sparta Rotterdam
Pátek 10.03.2017, 20:00 • GelreDome, Arnhem • Nizozemská Eredivisie • 26. kolo
Předzápasové kurzy
    61. Guram KAŠIA - 5:0
     
    61
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Pátá právě teď odbila! Van Wolfswinkel hlavičkou nepatrně prodloužil letící centr od rohového praporku, k míči se následně dostal GURAM KAŠIA, jenž pohotově usměrňuje balón mezi tři tyče.
    45. Marvelous NAKAMBA - 4:0
     
    45
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Tak tohle je opravdu krutá sprcha pro hosty! Defenziva Sparty teď přestala absolutně hrát, MARVELOUS NAKAMBA si rychle přiťuknul míč s Nathanem a rázem se ocitl sám před gólmanem Kortsmitem, který byl překonán tentokrát efektivní parádičkou.
    40. Arnold KRUISWIJK - 3:0
     
    40
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Kanonáda pokračuje! Při Foorově prvotním centru Van Wolfswinkel balón pouze naprázdno promáchl, ale posléze se míče zmocnil Rashica, který centrem našel připraveného ARNOLDA KRUISWIJKA, jenž přesnou hlavičkou k pravé tyči přidává další branku.
    34. NATHAN - 2:0
     
    34
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Černý den pro Dumfriese! Obránce Sparty propadl u postranní čáry v souboji s Foorem, jenž následně mohl vyslat do šestnáctky kolmici. Balón v pokutovém území propadl na NATHANA, který pohotově uklidil balón do sítě.
    23. Ricky van Wolfswinkel - 1:0
     
    23
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Tak tohle se jen tak nevidí! Rashica z pravé strany nacentroval míč do brány, přičemž Kortsmit míč vyboxoval. Po zblokovaném odkopu se míč odrazil na hlavičku k obránci Denzelu Dumfriesovi, jenž nepochopitelně hlavičkoval zpět do pokutového území, kde byl ještě pozapomenutý RICKY VAN WOLFSWINKEL, který se pak už nemýlil.

    Petr Hluchý

    Branky: 23. van Wolfswinkel, 34. Nathan, 40. Kruiswijk, 45. Nakamba, 61. Kašia

    Karty:   43. Goodwin (SPR)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:11.
    SBV Vitesse Arnhem: Room – Diks, Kašia (C), Miazga, Kruiswijk (83. Büttner) – L. Baker, Nathan (65. van Bergen), Nakamba – Rashica, van Wolfswinkel, Foor (71. Ali).
    Náhradníci: Törnes, Houwen – Leerdam, Ali, Zhang, van Bergen, Büttner, Korjan.

    Sparta Rotterdam: Kortsmit – Dumfries (46. Saksela), Breuer (C), van Drongelen, Floranus, Goodwin (65. R. Bergkamp) – Dougall, Dijkstra, van Moorsel – Cabral, M. Pogba (46. Pušić).
    Náhradníci: Verrips, Kieboom – Brogno, El Azzouzi, Spierings, Calero, Pinteaux, Saksela, Pušić, Verhaar, Ketting, R. Bergkamp.
    bahis siteleri