Bayern – Frankfurt 3:0 (kon.) | Hertha – Dortmund 2:1 (kon.) | Darmstadt – Mohuč 2:1 (kon.)
Freiburg – Hoffenheim 1:1 (kon.) | RB Lipsko – Wolfsburg 0:1 (kon.) | Ingolstadt – Kolín nad Rýnem 2:2 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
3:0 (2:0)
Eintracht Frankfurt
Sobota 11.03.2017, 15:30 • Allianz Arena, München • Německá Bundesliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Eintracht Frankfurt v sobotu odpoledne čeká zápas v Allianz Areně, kde se proti Bayernu Mnichov bude snažit ukončit sérii čtyř ligových porážek v řadě a potvrdit své vysoké ambice. Frankfurt v letošní sezóně Bundesligy usiluje o příčky zajišťující účast v předkolech evropských pohárů. Z Bayernu před sobotním utkáním přišla velice důležitá zpráva, když záložník Xabi Alonso oznámil, že po skončení sezóny 2016/17 pověsí kopačky na hřebík a ukončí svou hráčkou kariéru.
    FOTO: Xabi Alonso dává na Twitteru výstižně sbohem fotbalu.

     
    BAYERN MNICHOV

    Bayern neprohrál v lize bezprostředně po utkání UEFA Champions League od sezóny 2014/15 ani jednou a skvělou bilanci se bude v sobotu snažit po postupu do čtvrtfinále nejprestižnější klubové soutěže prodloužit proti Eintrachtu Frankfurt, se kterým v posledním utkání remizoval venku v pohledném zápase 2:2.

    Hráči ve formě

    V sestavě nechybí kanonýr Robert Lewandowski, který během posledních čtyř ligových zápasů vstřelil šest gólů a naprázdno vyšel až proti Kolínu, před kterým skóroval ve třech zápasech v řadě. Polský útočník je s 19 góly druhým nejlepším střelcem ligy.

    Týmové novinky

    Kapitán Bayernu Philipp Lahm se může pochlubit v Bundeslize rekordním počtem dotyků s míčem, když ho od hranice 300000 dělí pouhých šestnáct dotyků. Neuvěřitelná bilance, kterou určitě jen tak někdo nepřekoná. Druhým nejlepším aktivním hráčem je v této statistice Rafinha, který zaznamenal 22283 dotyků s míčem. Philipp Lahm nechybí v základní sestavě, zatímco Rafinha je připraven na střídačce. V útoku se představí kanonýr Robert Lewandowski.
    FOTO: Hráči Bayernu míří po rozcvičení před výkopem do kabin.

     
    EINTRACHT FRANFURT

    Frankurt prohrál v Allianz Areně sedmkrát v řadě a během posledních čtyř návštěv navíc nedokázal vstřelit ani jeden gól. Frankfurt prohrál čtyři zápasy v řadě a rád by špatnou sérii výsledků ukončil. Povzbuzením může být poslední utkání proti Bayernu, se kterým doma remizoval 2:2 a rád by výsledek zopakoval.

    Novinky z týmu

    Frankurt prohrál proti Bayernu 8 z posledních 11 ligových zápasů a pouze ve třech dokázal získat bod. Eintracht naposledy porazil Bayern 20. března 2010, když se v závěru utkání prosadili Juvhel Tsoumou a Martin Fenin. Dokáže 7 let starý úspěch zopakovat?
     
    15.10.16 Frankfurt – Bayern Mnichov 2:2
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Bayern Mnichov: Neuer – Lahm (C), Javi Martínez, Hummels, Alaba – Th. Alcântara, Arturo Vidal – Robben, T. Müller, Costa – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Rafinha, J. Boateng, Ribéry, Kimmich, Sanches, Coman.

    Eintracht Frankfurt: Hradecky – Chandler, M. Hector, Hasebe, D. Abraham (C), Tawatha – Mascarell, Gaćinović, Rebić – Blum, Hrgota.
    Náhradníci: Lindner – Russ, Knothe, Fabián, Besuschkow, Barkok, M. Wolf.

    Rozhodčí: Markus Schmidt.
    FOTO: V Allianz Aréně panuje skvělá atmosféra. Vše připraveno!

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Markus Schmidt dal právě pokyn k zahájení zápasu, jehož výkop obstaral hostující Eintracht Frankurt.
     
    1
    Danny Blum si na pravé straně v blízkosti šestnáctky nabíhal na dlouhý diagonální pas, jenže na něj nedosáhl.
     
    2
    Eintracht z pravého křídla nádhernou přihrávkou přes šířku hřiště přenesl hru na levou stranu šestnáctky, kde se v první slibné příležitosti ocitl Ante Rebić, ze druhé vlny ale pálil bez přípravy o pořádný kus vedle levého horního rohu brány.
     
    3
    Arjen Robben se v blízkosti šestnáctky dobře otáčel s míčem a mohl pálit, jenže se ke střele levačkou ani pravačkou neodhodlal a následná kombinace Bayernu vedla do záhuby.
     
    4
    Thomas Müller posílal z pravého křídla do šestnáctky nebezpečný přízemní centr, který letěl těsně nad zemí, a Mijat Gaćinović ho dokázal uprostřed šestnáctky odvrátit.
     
    5
    Fotbalisté Bayernu mohli na pravé straně hřiště vhazovat a opět centrovat do šestnáctky, tentokrát se jim ale následný centr vůbec nepovedl a Lukas Hradecky odkopával od brány.
     
    6
    Bayern podnikl další útočnou akci po levém křídle, jenže jeho kolmá přihrávka postrádala přesnost a Timothy Chandler mohl v blízkosti středové čáry v klidu vhazovat. Bayern se sice dostal k rychle zpět k míči, ale na pravé straně fauloval Arjen Robben.
     
    7
    Douglas Costa se před pár okamžiky dobře rozeběhl podél levé postranní čáry směrem vpřed, jeho kolmá přihrávka ale postrádala přesnost a Lukas Hradecky míč odkopl do bezpečí.
     
    8
    Mats Hummels posílal před pár okamžiky směrem do šestnáctky dlouhý kolmý pas, jenže jeho míč vzduchem zamířil do území nikoho a Lukas Hradecky nyní v klidu rozehrál.
     
    9
    Robert Lewandowski se snažil na levé straně šestnáctky poslat míč z nulového úhlu před bránu, jenže přes Makota Hasebeho se neprosadil. Rohový kop pro Bayern Mnichov.
     
    10
    Arjen Robben rozehrál před pár okamžiky na levé straně hřiště rohový kop a po jeho odvráceném centru posílal do šestnáctky kolmý pas Douglas Costa, jeho centr z pravého křídla ale zamířil do území nikoho a Lukas Hradecky odkopával od brány.
     
    11
    Arjen Robben nádherně odcentroval z levého křídla a na vzdálenější pravé tyči se dostal k hlavičce Arturo Vidal, který míč vracel před bránu a na opačné levé tyče nebyl nikdo ze spoluhráčů.
     
    12
    Robert Lewandowski se po skvělé práci Davida Alaby, který v blízkosti šestnáctky udržel míč vleže pro Bayern, ocitl uprostřed pokutového území v obrovské šanci a přízemní střelou těsně minul levou tyč. Střela ovšem byla kvůli ofsajdu zbytečná.
     
    13
    Robert Lewandowski po levé straně zatáhl míč do šestnáctky a po jeho zastavení si ho házel z pravačky na levačku a zpět, jenže vzápětí se ocitl proti dvojnásobné přesile a přišel o něj.
    FOTO: Hráči obou týmů bezprostředně po nástupu na hřiště.

     
    14
    Makoto Hasebe byl před pár okamžiky v blízkosti pravého rohového praporku faulován Robertem Lewandowskim, který se marně snažil získat ztracený míč, a na opačné straně hřiště vzápětí rozehrával z ostrého úhlu standardní situaci, jeho následný centr z pravé strany byl ale na přední tyči odvrácen.
     
    15
    Arjen Robben se rozebíhal podél pravé postranní čáry, jenže na přihrávku svého spoluhráče nedosáhl. Odkop od brány.
     
    16
    Danny Blum si navedl míč na levačku a zpoza šestnáctky napřáhl na pravé straně hřiště k přízemní střele, která byla slabá, a Manuel Neuer byl na přední tyči včas na zemi. První střela na bránu!
     
    17
    Fotbalisté Bayernu ve středovém kruhu zbytečně ztratili míč, vzápětí ale svou chybu Javi Martínez rychle napravil.
     
    18
    Arjen Robben se v blízkosti pravého rohu šestnáctky krásnou a tradiční zasekávačkou do středu hřiště zbavil stínícího Taleba Tawathy a do šestnáctky poslal prudkou diagonální přihrávku, jenže Robert Lewandowski na ni nedosáhl.
     
    19
    Branimir Hrgota se řítil z ničeho nic po nádherné kolmé přihrávce sám na bránu a skvělou kličkou se zbavil vybíhajícího Manuela Neuera, zbývalo míč poslat do prázdné brány, jenže Mats Hummels předvedl spektakulární skluz, kterým míč odvrátil těsně vedle pravé tyče na rohový kop! Neskutečný obranný zákrok!
    19. Mats Hummels úžasným skluzem ukradl gól Hrgotovi!
     
    20
    Makoto Hasebe na pravém křídle rozehrál rohový kop, který Bayern na přední tyči bez problému odvrátil hlavou.
     
    21
    Bayern se vrhl po pravém křídle na steč a chtěl se pokusit o rychlou odpověď, následná kombinace však k ničemu nevedla.
     
    22
    Domácí fotbalisté vstoupili do utkání poměrně pomalu a zatím se nedostali do žádné slibné brankové příležitosti.
     
    23
    Ante Rebić po úniku na levém křídle, kde si míč příliš předkopl, zezadu přistrčil Philippa Lahma a za následné protesty viděl žlutou kartu. Markusovi Schmidtovi došla trpělivost.
     
    24
    Bayern tahá většinu svých akcí po pravém křídle, Arjen Robben se ale prezentoval dlouhou kolmou přihrávkou, která skončila pouze na noze brankáře Lukase Hradeckého, který ji lapil do náruče.
     
    25
    Frankfurt skvěle vyplňuje volné prostory a nechává volné prostory pouze na křídlech, kde se Bayern prezentuje nepřesnými přihrávkami. Domácí mají obrovské držení míče.
     
    26
    David Alaba dokázal na levém křídle doběhnout prudkou kolmou přihrávku a do šestnáctky poslal z brankové čáry levačkou nádherný zpětný centr, po kterém Douglas Costa pohotově vypálil a jeho pokus těsně minul pravý horní roh brány!
    26. Krásný volej Douglase Costy těsně minul pravý horní roh!
     
    27
    Bayern Mnichov se dostal do první slibné brankové příležitosti, Lukas Hradecky po ní ale nemusel zasahovat.
     
    28
    David Alaba si na levém křídle v rychlém sledu podruhé v řadě naběhl na prudkou kolmou přihrávku, tentokrát se mu ale v blízkosti brankové čáry nepodařilo odcentrovat. Míč skončil za bránou. Lukas Hradecky v klidu odkopával od své brány.
     
    29
    Danny Blum si na levé straně šestnáctky naběhl na krátkou přihrávku a pohotově vypálil bez přípravy na přední tyč, míč sice mířil do horního rohu brány, Manuel Neuer u ní byl ale včas a jeho střelu levačkou bez problému zalepil v rukavicích.
     
    30
    Thomas Müller musel po zbytečné ztrátě Bayernu ve středu obranného poloviny svého týmu faulovat. David Abraham to pořádně odnesl a zůstává ležet na hřišti.
     
    31
    Danny Blum rozehrál na levé straně hřiště standardní situaci a do šestnáctky poslal velmi nebezpečný centr, po kterém se pohotově vrhl Ante Rebić, míč se od něho ale odrazil vedle vzdálenější levé tyče.
     
    32
    Frankfurt se prezentuje nádherným přímočarým fotbalem a jakmile má šanci, tak zahrozí. Hodně aktivní je Danny Blum.
     
    33
    Douglas Costa krásně odcentroval z levého křídla a na hranici šestnáctky se chystal vystřelit Robert Lewandowski, jenže o míč přišel a ke střele pravačkou se nakonec nedostal.
     
    34
    Robert Lewandowski se po defenzivním zákroku Mijata Gaćinoviće dožadoval odpískání ruky. Marně.
     
    35
    Ante Rebić z pravého křídla poslal do šestnáctky nepříjemný střílený centr, po kterém se málem dostal jeden z jeho spoluhráčů do zakončení, prudký míč ale promáchl.
     
    36
    Branimir Hrgota se ocital na levé straně šestnáctky ve slibné šanci, jenže Javi Martínez ho čistým obranným zákrokem o míč připravil. Hostující hráč sice skončil na trávníku, penalta se ale nepískala. Nejednalo se ovšem o zrovna čistý zákrok.
     
    36
    Omar Mascarell se před střídačkami pustil do tvrdého souboje s Arturo Vidalem a oba hráči vyfasovali žlutou kartu.
     
    37
    Blíží se závěr prvního poločasu a hra Bayernu stagnuje. Domácí hráči se sice snaží útočník, jenže bezzubě.
     
    38
    Bayern právě vstřelil branku!
    ROBERT LEWANDOWSKI v blízkosti šestnáctky hlavou nebo možná hrudí v těžké pozici zpracoval dlouhý kolmý pas za obranu od Matse Hummelse pro nabíhajícího Thomase Müllera, který mu přihrávku oplatil a polský útočník z blízkosti dorazil míč do prázdné brány. Bayern vede z ničeho nic 1:0! Asistence: Thomas Müller.
    38. Robert LEWANDOWSKI - 1:0
     
    39
    Nejlepší týmy dokáží uvařit gól téměř z ničeho a bavorský velkoklub to nyní dokonale ukázal.
     
    40
    Branimir Hrgota si nabíhal na vzdálenější pravé tyči na nádherný diagonální pas z levého křídla, jenže míč těsně minul. Nechybělo mnoho a mohlo být rychle vyrovnáno!
     
    41
    Bayern právě vstřelil branku!
    David Alaba z levé strany šestnáctky poslal na značku pokutového kopu z ostrého úhlu krásnou zpětnou přihrávku, po které DOUGLAS COSTA levačkou zamířil nad brankářem Lukasem Hradeckém pod břevno! Bayern vede krátce před přestávkou 2:0! Asistence: David Alaba.
    41. Douglas COSTA - 2:0
     
    42
    Robert Lewandowski vstřelil svůj dvacátý gól v letošní sezóně Bundesligy a krátce na to skóre Bayernu navýšil Douglas Costa, který uprostřed týdne skóroval do sítě Arsenalu.
     
    43
    Frankfurt nevyužil několik chyb Bayernu Mnichov a krátce na to byl za neproměněné šance dvakrát potrestán.
     
    44
    Bayern se snažil na pravé straně hřiště zrychlit hru kolmou přihrávkou za obranu, míč ale skončil u Lukase Hradeckého.
     
    45
    Arjen Robben na pravém křídle rozehrál standardní situaci a levačkou točil míč před bránu, jeho centr byl ale odvrácen.
     
    45+1
    Nad rámec prvního poločasu byly nastaveny 2 minuty.
     
    45+2
    Thomas Müller se po levé straně hřiště nebezpečně řítil do šestnáctky a Makoto Hasebe ho těsně před ní ostrým skluzem poslal k zemi. Jasná žlutá karta, možná mohla být červená.
     
    45+3
    Volný přímý kop pro Bayern Mnichov těsně před přestávkou. Dokáží domácí fotbalisté vstřelit třetí gól?
     
    45+4
    Robert Lewandowski napřáhl z volného přímého kopu k překvapivé střele po zemi, zeď ale neprostřelil.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Mats Hummels úžasným obranným skluzem ukradl gól ve stoprocentní šanci Branimirovi Hrgotovi a na opačné straně přišel trest, a to hned dvojitý, když se v závěru prvního poločasu během tří minut trefili Robert Lewandowski a Douglas Costa. Skóre po prvním poločase: Bayern Mnichov 2 Eintracht Frankfurt 0.
    FOTO: Douglas Costa oslavil druhý gól parádním saltem!

     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:34.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Bayern Mnichov rozehrál druhý poločas, do kterého vstupuje s dvoubrankovým vedením, a pokud vyhraje, bude zase o něco blíže k zisku pátého titulu v řadě.
     
    47
    Klíčovým momentem utkání byl zatím úžasný obranný zákrok Matse Hummelse, který skluzem ukradl gól Branimirovi Hrgotovi, když mohl skórovat do prázdné brány, jenže ve stoprocentní šanci neskóroval.
     
    48
    Thiago Alcântara předvedl na pravém křídle skvělý sprint a po zasekávačce na brankové čáře pod tlakem poslal do šestnáctky krásný centr, žádný z jeho spoluhráčů se ale ke střele nedostal.
     
    48
    Thiago Alcântara dlouhým kolmým pasem hledal v blízkosti šestnáctky Arjena Robbena, míč z jeho kopačky byl ale příliš prudký a Lukas Hradecky ho odkopl po výběhu z brány na hranici pokutového území do bezpečí.
     
    49
    Thomas Müller parádně přesprintoval Makota Hasebeho a nádherným lobem překonal vybíhajícího Lukase Hradeckého. Míč poté mířil k levé tyči, jenže hostující hráč svou chybu napravil a na brankové čáře míč pravačkou vykopl! Fantastický a obětavý zákrok, po kterém pravým kolem tvrdě narazil do tyče!
    49. Hasebe napravil chybu a lob Müllera odvrátil na čáře!
     
    50
    Makoto Hasebe musel být ošetřován, nyní už je ale zpět na nohou a zřejmě bude moci v utkání pokračovat.
     
    51
    Manuel Neuer už byl překonaný, jenže hosté nedokázali na levé straně šestnáctky zamířit mezi tři tyče. Hra pokračovala a po dalším útoku se ocitl u levé tyče ve slibné šanci Danny Blum, jehož prudká rána minula bližší horní roh brány!
     
    52
    Druhý poločas nabídl několik dramatických okamžiků a brankových příležitostí, na třetí gól zápasu ale stále čekáme.
     
    53
    Philipp Lahm krásně odcentroval z pravého křídla, jeho centr byl ale uprostřed šestnáctky odvrácen.
     
    54
    Ante Rebić se z levého křídla pokoušel proniknout do šestnáctky, Javi Martínez ale předvedl ostrý a čistý skluz.
     
    55
    Hostující útočník zůstal ležet na hrací ploše a musí být ošetřován. Javi Martínez se mu sportovně omluvil.
     
    55
    Bayern právě vstřelil branku!
    Arjen Robben na pravé straně šestnáctky krásně zasekl míč a poté na vzdálenější levé tyči našel krásným centrem polského kanonýra ROBERTA LEWANDOWSKIHO, který si míč fantasticky zpracoval a přízemní střelou ho poslal k levé tyči! Dočkáme se dnes v Allianz Areně jeho hattricku? Asistence: Arjen Robben.
    55. Robert LEWANDOWSKI - 3:0
     
    56
    David Alaba fauloval u levé postranní čáry na polovině hřiště a za svůj ostrý zákrok viděl žlutou kartu.
     
    57
    Eintracht prohrává v Allianz Areně o tři branky, pokud na něco doplatil, tak jsou to zahozené šance.
     
    58
    Douglas Costa na levé straně šestnáctky napřáhl k přízemní střele, která sice mířila k přední tyči, jenže byla příliš slabá a Lukas Hradecky si připsal po pádu na zem snadný zákrok, kterých v dnešním zápase příliš nebylo.
     
    59
    Lukas Hradecky podklouzl při odkopu od brány, což fanoušci Bayernu v Allianz Areně odměnili posměškem.
     
    60
    Eintracht na levém křídle zrychlil hru kolmou přihrávkou za obranu, která skončila pouze u Lukase Hradeckého.
     
    61
    Douglas Costa z levého křídla poslal do šestnáctky nádherný centr a Thomas Müller na něj na přední tyči hlavou těsně nedosáhl. Tlak domácího Bayernu pokračovat, centr Philippa Lahma z pravého křídla byl ale příliš dlouhý.
     
    62
    Eintracht před pár okamžiky vyrazil do rychlého protiútoku, fantastickým obranným skluzem ho ale zastavil Javi Martínez.
     
    63
    Robert Lewandowski z hranice šestnáctky roztáhl hru doleva a David Alaba od brankové čáry posílal na přední tyč zpětnou přihrávku, která skončila pouze u obránce Eintrachtu. Vzápětí se v blízkosti pravé tyče dostal ke střele Thomas Müller, z ostrého úhlu ale Lukase Hradeckého nepřekonal. Nejistý, ale úspěšný zákrok.
     
    64
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Makoto Hasebe, přichází Marco Russ.
     
    65
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Javi Martínez, přichází Jérôme Boateng.
     
    66
    Tribuny Allianz Areny hlasitým potleskem přivítaly střídajícího Jérômea Boatenga, který dnes nastupuje v dresu Bayernu Mnichov k prvnímu zápasu od listopadu.
     
    66
    Danny Blum z pravé strany šestnáctky propálil přízemní střelou míč mezi nohama jednoho z hráčů Bayernu a jeho pokus mířil ke vzdálenější levé tyči, Manuel Neuer ale vytáhl skvělý zákrok, když na zemi konečky prstů pravý ruky vytáhl míč mimo!
     
    67
    Následoval rohový kop, po kterém se Bayern bez problému na přední tyči ubránil a odhlavičkoval míč do bezpečí. Domácí fotbalisté nadále drží čisté konto.
     
    67
    Arjen Robben nádherným kolmým pasem našel za obranou nabíhajícího Roberta Lewandowskiho, který se řítil sám na bránu, jeho přízemní střela ale těsně minula pravou tyč! Polský útočník se zatím hattricku nedočkal.
    67. Lewandowski mohl vsítit hattrick, bránu těsně minul!
     
    68
    Robert Lewandowski vzápětí mohl udeřit v blízkosti levé tyče, jenže se u ní ocitl pod tlakem a nezakončil.
     
    69
    Ante Rebić předvedl v blízkosti levého rohového praporku pěkné zasekávačky, jenže vzápětí se ocitl proti dvojnásobné přesile a jeho centr byl zablokován.
     
    70
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Danny Blum, přichází Aymen Barkok.
     
    71
    Do konce utkání zbývá odehrát dvacet minut a Bayern Mnichov snadno kontroluje své tříbrankové vedení.
     
    72
    Eintracht Frankfurt naposledy vyhrál v Allianz Areně 20. března 2010, tedy před necelými sedmi lety.
     
    73
    Arjen Robben se snažil prosadit v blízkosti pravého rohu pokutového území, skvěle ho však pokryl jeden z hráčů Eintrachtu, který vzápětí přesně rozehrál.
     
    74
    Domácí fotbalisté kontrolují hru a za obranu posílali dobrý diagonální pas, Arjen Robben se po něm ale v blízkosti šestnáctky ocitl v ofsajdu.
     
    75
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Robert Lewandowski, přichází Kingsley Coman.
    FOTO: Coman vyběhl na trávník místo Lewandowskiho.

     
    76
    „Applaus bitte,“ zaznělo z úst tamního hlasatele a ze hřiště odešel Robert Lewandowski, který odehrál další skvělé utkání a ačkoliv na hattrick nedosáhl, vstřelil dva důležité góly.
     
    77
    Thiago Alcântara nosí hlavu nahoře jako čáp poté, co zpoza šestnáctky přízemní střelou minul o metr pravou tyč.
     
    78
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Arturo Vidal, přichází Renato Sanches.
    FOTO: Arturo Vidal přepouští místo na hřišti Sanchesovi.

     
    78
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Branimir Hrgota, přichází Marco Fabián.
     
    79
    Marco Fabián měl dlouho problém se zády a kvůli zranění se nemohl do hry zapojit. Nyní už je ale v pořádku a proti Bayernu nastupuje v sezóně 2016/17 k prvnímu zápasu.
     
    80
    Manuel Neuer byl daleko z brány a pokoušel se táhlou střelou přehodit Lukase Hradeckého, ten se ale nenechal nachytat!
     
    81
    Kdyby snad široký kádr Bayernu zužovala zranění a neměl dostatek hráčů do pole, Manuel Neuer by určitě pomohl.
     
    82
    Pokud Bayern dnešní utkání dotáhne do vítězného konce, na čele Bundesligy bude mít před Lipskem náskok 10 bodů.
     
    83
    Bayern míří za dalším titulem, kdo by ale před sezónou čekal, že těsně za ním bude nováček z Lipska? Nikdo.
     
    84
    Douglas Costa před pár okamžiky dobře zkusil vypálit zpoza šestnáctky a jeho střela pravačkou minula pravý horní roh brány. Dobrý pokus, leč nepřesný.
     
    85
    David Alaba se snažil u levé postranní čáry doběhnout prudkou kolmou přihrávku, jenže na ni nedosáhl. Autové vhazování hostí. Bayern Mnichov stále vede 3:0.
     
    86
    Douglas Costa poslal do šestnáctky z levého křídla po zpětné přihrávce Arjena Robbena pěkný centr, Aymen Barkok ho ale uprostřed šestnáctky dobře odvrátil.
     
    86
    Kingsley Coman zkusil na pravé straně hřiště v blízkosti šestnáctky a brankové čáry z ostrého úhlu odcentrovat a Aymen Barkok jeho centr odvrátil ve skluzu na rohový kop.
     
    86
    Thiago Alcântara na pravé straně rozehrál rohový kop a po odvrácení jeho centru zkusil ze střední vzdálenosti pohotově vypálit po zemi Douglas Costa, jeho pokus ale zamířil pouze doprostřed brány, kde byl Lukas Hradecky.
     
    87
    Arjen Robben na pravé straně šestnáctky předvedl tradiční zasekávačku, jeho následná technická střela levačkou mu ale vůbec nesedla. Míč o pořádný kus minul vzdálenější levý horní roh brány a obrovský kámen spadl ze srdce hostujícího brankáře Eintrachtu Lukase Hradeckého.
     
    88
    Arjen Robben by si mohl svou zasekávačku do středu hřiště nechat patentovat. Předvádí ji téměř pokaždé, přesto z ní dokáže stále střílet nepřeberné množství gólů.
     
    89
    Kingsley Coman v blízkosti pravého rohového praporku předvedl několik přešlapovaček a poté se ocitl v kleštích.
     
    90
    Dvojice hráčů Eintrachtu faulovala a Bayern bude na pravém křídle z ostrého úhlu rozehrávat standardní situaci.
     
    90
    Thiago Alcântara nádherně nacentroval a na vzdálenější levé tyči hlavičkoval nikým neatakovaný Renato Sanches, jehož hlavička skončila těsně vedle levé tyče!
     
    90+1
    Nad rámec utkání byly nastaveny 2 minuty.
     
    90+2
    Ante Rebić dnes odehrál dobrý zápas a nyní využil volného prostoru k prudké střele zpoza šestnáctky, jeho pokus ale nabral opačnou faleš a o pořádný kus minul vzdálenější pravý horní roh brány. Hosté by si zasloužili gól, jenže se ho nedočkají!
     
    90+2
    Konec zápasu.
    FOTO: Douglas Costa převrátil obranu Eintrachtu na ruby a společně s Robertem Lewandowskim dovedl Bayern k vítězství!

     
    Bayern Mnichov potvrdil fantastickou formu a udělal další významný krok k zisku titulu, když v domácí Allianz Areně ke spokojenosti fanoušků porazil zásluhou dvou branek Roberta Lewandowskiho a jednoho z kopačky Douglase Costy hosty z Frankfurtu rozdílem třídy. Hosté byli v prvním poločase překvapivě lepší a mohli skórovat, jenže Mats Hummels v momentě utkání spektakulárním skluzem připravil o gól Branimira Hrgotu a poté se sesypali, když krátce před přestávkou inkasovali během tří minut dva góly. Bayern má na čele tabulky desetibodový náskok před Lipskem. Konečný výsledek: Bayern Mnichov 3 Eintracht Frankfurt 0. (17:26:18)
    STATISTIKY: Bayern skóroval v Allianz Areně ve 46 zápasech v řadě, což je jeho nejdelší série od sezóny 1979/82 (77 zápasů).

    Tomáš Reiner

    Branky: 38. Lewandowski (T. Müller), 41. Costa (Alaba), 55. Lewandowski (Robben)

    Karty:   36. Arturo Vidal (BAY), 56. Alaba (BAY) – 23. Rebić (FRN), 36. Mascarell (FRN), 45+2. Hasebe (FRN)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 8:6. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 11:8.
    Bayern Mnichov: Neuer – Lahm (C), Javi Martínez (65. J. Boateng), Hummels, Alaba – Th. Alcântara, Arturo Vidal (78. Sanches) – Robben, T. Müller, Costa – Lewandowski (75. Coman).
    Náhradníci: Ulreich – Rafinha, J. Boateng, Ribéry, Kimmich, Sanches, Coman.

    Eintracht Frankfurt: Hradecky – Chandler, M. Hector, Hasebe (64. Russ), D. Abraham (C), Tawatha – Mascarell, Gaćinović, Rebić – Blum (70. Barkok), Hrgota (78. Fabián).
    Náhradníci: Lindner – Russ, Knothe, Fabián, Besuschkow, Barkok, M. Wolf.

    Rozhodčí: Markus Schmidt

    Diváci: 75000
    bahis siteleri