San Jose – Nashville 1:3 (kon.) | Buffalo – Columbus 5:3 (kon.) | Tampa – Florida 3:2 (kon.)
Carolina – Toronto 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Calgary 0:3 (kon.) | Colorado – Ottawa 2:4 (kon.)
St. Louis – NY Islanders 4:3 (kon.) | Arizona – New Jersey 5:4 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 0:3 (kon.)
Los Angeles – Washington 4:2 (kon.) | Chicago – Minnesota 4:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Pittsburgh Penguins
Neděle 12.03.2017, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:45 Conor SHEARY - 0:3
     
    58:45
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    CONOR SHEARY nevymýšlel nic složitého a na pravé straně středního pásma v blízkosti útočné modré čáry krásnou střelou zápěstím zamířil pod horní tyč odkryté brány! V Rogers Areně je hotovo! Další skvělá akce dvou mladíků. Asistence: Jake Guentzel a Sidney Crosby.
     
    58:04
    Ryan Miller udělal, co mohl, opustil bránu a nyní je to na jeho spoluhráčích! Vancouver hraje bez brankáře v šesti.
     
    57:29
    Phil Kessel dobře vypálil z vrcholu mezikruží, Ryan Miller ale puk ukryl ve své lapačce! Další krásný zákrok!
    56:54 Jake GUENTZEL - 0:2
     
    56:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Conor Sheary se na levém křídle nádherně protáhl podél hrazení kolem jednoho z hráčů Vancouveru a krásnou zpětnou přihrávkou poslal puk zpoza brány k levé tyči, kam si najel JAKE GUENTZEL a v rychlosti zamířil bez přípravy pod horní tyč! Nádherná akce dvou mladíků Penguins, po které Pittsburgh vede 2:0! Asistence: Conor Sheary a Sidney Crosby.
     
    55:10
    Conor Sheary mohl rozhodnout, když se řítil sám na bránu a po bekhendovém blafáku v rychlosti zasouval puk mezi betony Ryana Millera, brankář Vancouveru je ale dokázal včas sklapnout a předvedl další parádní zákrok!
     
    53:39
    Jevgenij Malkin našel v pravém kruhu pro vhazování Chrise Kunitze, který bez přípravy mířil nad lapačku Ryana Millera, brankář Vancouveru ale puk dokázal senzačně vyrazit!
     
    52:57
    Sidney Crosby se společně s Conorem Shearym řítil do přečíslení dva na jednoho, které v levém kruhu pro vhazování po rychlém úniku sám zakončil střelou mířící do bližšího horního rohu brány, Ryan Miller ale puk vyrážečkou vyrazil za bránu a vzápětí si poradil i s jeho dorážkou!
     
    50:19
    Sidney Crosby v pravém kruhu pro vhazování pálil po zpětné přihrávce spoluhráče zpoza brány bez přípravy po ledě, jeho pokus sice mezi tři tyče nezamířil, vzápětí se ale na vzdálenější levé tyči odrážel od hole jednoho z domácích hráčů mezi betony Ryana Millera, který je včas dokázal sevřít!
     
    49:57
    Nikita Trjamkin za vlastní bránou narazil jednoho z hráčů Pittsburghu na hrazení a dostal dvouminutový trest. Pennguins si zahrají třetí přesilovou hru.
     
    48:20
    Conor Sheary v mezikruží rychle zamíchal s pukem a nádhernou střelou zápěstím mířil těsně nad ledem k levé tyči, jenže Ryan Miller předvedl skvělý zákrok a pravým betonem puk vyrazil!
     
    47:29
    Nikita Trjamkin napřáhl v blízkosti vrcholu mezikruží k nádherné střele zápěstím, která prošla mezi nohama jednoho z hráčů Penguins a mířila přesně do pravého horního rohu brány, Matt Murray ale předvedl parádní semafor a puk ukryl v lapačce!
     
    45:22
    Na opačné straně mohli udeřit Penguins, jejichž střela zápěstím z levého kruhu pro vhazování mířila do bližšího levého horního rohu brány, Ryan Miller ji ale lapačkou vyrazil!
     
    45:05
    Bo Horvat na pravém křídle dobře vypálil od modré čáry, Matt Murray ale dokázal jeho pokus pravým betonem vyrazit!
    43:19 Murray a jeho spektakulární zákrok proti H. Sedinovi!

     
    43:19
    Luca Sbisa krásně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování v rychlosti zápěstím a po zákroku Matta Murrayho levým betonem se před bránou ocitl v obrovské šanci Henrik Sedin, který bez přípravy těsně nad ledem mířil k pravé tyči, brankář Penguins ale předvedl spektakulární zákrok, po kterém puk ukryl ve své lapačce!
    40:58 Brandon Sutter na začátku třetí třetiny orazítkoval tyč!

     
    40:58
    Brandon Sutter v blízkosti levé tyče orazítkoval horní tyč a Sven Bärtschi z dorážky sklepl puk do brány, jenže měl hůl příliš vysoko, tedy nad úrovní horní tyče. Gól neplatil!
     
    39:57
    Ian Cole dostal menší trest za hrubost, zajímavé ale je, že rozhodčí předtím nepostřehli, že Canucks hráli v šesti.
     
    39:43
    Jake Guentzel na pravém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho a nádhernou diagonální žabičkou našel na vzdálenější levé tyči najíždějícího Conora Shearyho, který bez přípravy usměrňoval puk k levé tyči, Ryan Miller ale před úžasný zákrok, když pravým betonem puk vyrazil! Spektakulární zákrok brankáře!
     
    38:03
    Penguins napřáhli na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke krásné střele, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Ryan Miller ji ale vyrážečkou vyrazil!
    36:24 Ian COLE - 0:1
     
    36:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    IAN COLE si srovnal puk na hůl a od modré čáry napřáhl ve středu útočného pásma k nádherné střele zápěstím, která nad pravým ramenem Ryana Millera, jenž měl zacloněný výhled a absolutně nic neviděl, zamířila do levého horního rohu brány. Penguins si vytvořili velký tlak a konečně protrhli střelecké "trápení" – 1:0! Asistence: Tom Kühnhackl a Scott Wilson.
     
    35:28
    Penguins se v blízkosti pravé tyče dostali v rychlém sledu ke dvěma střelám z téměř nulového úhlu, Ryan Miller ale obě dvě úspěšně vyrazil levým betonem!
     
    34:03
    Ryan Miller předvedl v blízkosti své levé tyče nepřesvědčivý zákrok a puk mu propadl po střele Penguins z pravého kruhu kruhu pro vhazování! Phil Kessel toho ale v blízkosti levé tyče nevyužil, protože brankář Vancouveru se roztáhl podél brankové čáry a nataženou pravou rukou puk zastavil!
     
    33:26
    Luca Sbisa v dnešním zápase brání velice dobře, nyní ale dostal dvě minuty za hákování.
     
    33:24
    Justin Schultz v blízkosti levé tyče po krásné diagonální přihrávce z pravého křídla vypálil bez přípravy a po fantastickém zákroku Ryana Millera se dostal k dorážce Conor Sheary, z téměř nulového úhlu ale na opačné vzdálenější pravé tyči brankáře Vancouveru nepřekonal!
     
    32:40
    Matt Murray rychle vystartoval na střídačku a Penguins to při poskytnuté výhodě zkoušejí v šesti proti pěti!
     
    29:17
    Sidney Crosby v pravém kruhu pro vhazován napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která bez přípravy mířila k přední tyči, Ryan Miller ji ale hrudí vyrazil!
     
    29:03
    Sven Bärtschi v neutrální zóny nedovoleně zastavil Jevgenije Malkina a dostal dvě minuty za hákování.
     
    26:23
    Carter Rowney byl zřejmě hráčem, který na levém křídle vypálil do hrazení a jeho střela těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Ryan Miller ji ale levým betonem vyrazil!
     
    25:43
    Ryan Miller se vydal za bránu, jenže nedokázal úplně dobře rozehrát a Brian Dumoulin na levém křídle napřáhl od modré čáry k táhlé střele, kterou brankář Vancouveru s problémy dokázal vyrazit, když včas sevřel betony!
     
    21:04
    Chris Kunitz před bránou zřejmě tečoval střelu Jevgenije Malkina od modré čáry, protože Ryan Miller reagoval na poslední chvíli, pravým ramenem puk ale vyrazil!
     
    18:41
    Scott Wilson napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování k jedovaté střele s příklepem, která mířila k přední tyči, Ryan Miller ji ale skvěle vykopl levým betonem!
     
    18:07
    Sidney Crosby a jeho spoluhráči vytvořili před bránou Vancouveru obrovský závar, Ryan Miller si ale se všemi jejich střelami dokázal poradit a vyrazil je!
    15:42 Joseph Cramarossa a jeho nádherná individuální akce!

     
    15:42
    Joseph Cramarossa si z levého křídla po nádherné stahovačce z ostrého úhlu vybruslil před bránu, kde se snažil bekhendem zamířit k levé tyči, Matt Murray ale předvedl vleže úžasný zákrok, když jeho pokus pravým betonem vyrazil!
     
    14:13
    Nick Bonino si najel před bránu na volný a neposedně skákající puk, který v blízkosti pravé tyče dokázal zasáhnout bekhendem, Ryan Miller byl ale připraven a puk sevřel v náručí!
     
    10:07
    Joseph LaBate vypálil na pravém křídle od modré áčry a těsně před bránou jeho pokus tečoval Michael Chaput, Matt Murray ale skvěle puk vyrazil hrudí a vzápětí si poradil i s dorážkou druhého jmenovaného hráče, kterou ukryl v náručí.
     
    09:25
    Sidney Crosby v pravém kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele zápěstím, která mířila do bližšího horního rohu brány, Ryan Miller ji ale lapačkou úžasně vyrazil! Skvělý zákrok.
     
    07:35
    Henrik Sedin z pravého kruhu krásnou diagonální přihrávkou přenesl hru na Daniela Sedina, který na levém křídle dlouho neváhal a okamžitě z ostrého úhlu nahodil puk před bránu, kde se od najíždějícího Michaela Chaputa, konkrétně jeho levé brusle, odrazil mezi betony Matta Murrayho! Hlavní trenér Mike Sullivan si vzal Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře a gól nebyl uznán!
     
    07:09
    Ben Hutton si najel na krásnou diagonální z pravého křídla a na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele zápěstím, kterou Matt Murray pravým ramenem vyrazil do ochranné sítě! Úžasný zákrok!
     
    04:53
    Daniel Sedin na levém křídle nepříjemně vypálil od mantinelu a Matt Murray měl co dělat, aby puk pravým betonem na poslední chvíli vyrazil poté, co měl zacloněný výhled!
     
    01:17
    Sven Bärtschi krásně vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování zápěstím a připravený Matt Murray si připsal první úspěšný zákrok, když puk po skvělém semaforu lapil do lapačky!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 37. Cole (Kühnhackl, S. Wilson), 57. Guentzel (Sheary, Crosby), 59. Sheary (Guentzel, Crosby)


    Vancouver Canucks: R. Miller (Bachman) – Biega, Edler, Stecher, Sbisa, Larsen, B. Hutton, Trjamkin – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Grenier – Bärtschi, Horvat, Boucher – Cramarossa, B. Sutter (A), Megna – LaBate, Chaput. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – Dumoulin, J. Schultz, Streit, Hainsey, Cole, Ruhwedel, C. Gaunce – Guentzel, Crosby (C), Sheary – Kunitz (A), Malkin (A), Kessel – Kühnhackl, Bonino, S. Wilson – Sundqvist, Rowney. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Francois StLaurent, Brad Meier. Čároví: Vaughan Rody, Brian Mach

    Diváci: 18865
    bahis siteleri