Česko – Švýcarsko 3:2 (kon.) | Slovensko – Česko 1:4 (kon.)
konec
Česko
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Švýcarsko
Neděle 12.03.2017, 09:00 • Hokejbalová hala Plzeň • Turnaj reprezentací
     
    43:12
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A rázem je tu drama! RAPHAEL MELLINGER ukázal, že hokejbal není žádná věda, na levé straně, skoro od červené čáry, pouze tvrdě plácl do míčku a ten zaplul přesně do pravého dolního rohu české svatyně. Asistence: Yves Stucki.
     
    34:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká republika navyšuje své vedení v dvojnásobné přesilovce! PETR FILIP se na modré čáře opřel do balonku a a ten s jemnou tečí o tyč skončil za zády Sidlera! Tomáš Jiřík, Dominik Barnošák
     
    16:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko si bere brzy své vedení zpátky! Česká republika vykombinovala obranu Švýcarů až k TOMÁŠI FEJFAROVI, který propálil gólmana Sidlera. Asistence: Tomáš Rejthar, Ondřej Benedikt.
     
    14:20
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři se z ojedinělé akce dočkali srovnání! PATRICK DÖBELI si navedl míček po pravé straně až do prostoru pravého kruhu, odkud nic nevymýšlel a přesným švihem překonal gólmana Heczka. Asistence: Yves Stucki.
     
    02:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká republika je odměněna za aktivitu úvodní brankou! TOMÁŠ WROBEL se od zadního mantinelu dostal před Sidlera, kterého poté po lehkém naznačení překonal střelou nad vyrážečku. Asistence: Martin Špaček, Lukáš Vlasák.

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 3. Wróbel (Špaček, Vlasák), 17. Fejfar (Rejthar, O. Benedikt), 35. Filip (Jiřík, Barnošák) – 15. Döbeli (Stucki), 44. Mellinger (Stucki)


    Česko: Heczko (Kráčina) – Pospíšil, Rejthar, Švanda, O. Benedikt, Kosina, Jiřík, Filip, Kudela, Průcha, Wróbel, Fejfar, Vlasák, Březina, Kubeš, Kohout, Špaček, Štěpáník, Soukup, O. Lux, Barnošák.
    Švýcarsko: Sidler (Pagano) – Aegerter, Däppen, Golay, Hohl, Huber, Mermond, Y. Müller, Stäheli, Blättler, Bohnenblust, Döbeli, Faina, Kummer, Melliger, M. Müller, Panlik, Röthlisberger, Schildknecht, Stucki (C)

    Rozhodčí: Boháček, Černý
    bahis siteleri