Česko – Švýcarsko 3:2 (kon.) | Slovensko – Česko 1:4 (kon.)
konec
Slovensko
1:4 (1:2, 0:0, 0:2)
Česko
Neděle 12.03.2017, 14:00Turnaj reprezentací
     
    42:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Svěřenci trenéra Kadlece mají k vítězství zas o kousek blíž. Slováci nezvládli důležité vhazování, TOMÁŠ WRÓBEL si uzmul balonek na pravé straně a ze středního pásma trefuje prázdnou klec slovenské branky. Asistence: Luděk Kosina.
     
    34:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají přesilovku a to díky krásné akci. JAN POSPÍŠIL zleva našel Kručka v dobré střelecké pozici ten ale zmátl celou obrannou čtveřici zpětnou přihrávkou a Pospíšil následnou střelou z první vymetl pavučinky z levé šibenice. Tady byl Glevaňák bez šance. Asistence: Martin Kruček, Martin Špaček.
     
    14:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi v poslední sekundě první části využívají první část přesilové hry. DOMINIK BARNOŠÁK se vytočil od pravého mantinelu a vyslal na Glevaňáka rychlou střelu. Ten měl zacloněný výhled a míček tak skončil za jeho zády.
     
    08:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno. Rejthar se dostal k míčku po vyhraném vhazování a poslal jej na slovenskou branku. Ve skrumáži před Glevaňákem se k volnému míčku dostal LUKÁŠ VLASÁK, který jej dostal za brankovou čáru a podtrhuje prozatímní dobrý výkon své formace vyrovnávací brankou. Asistence: Tomáš Rejthar.
     
    01:00
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    To bylo rychlé. Češi propadli ve středním pásmu a dva slovenští forwardi se řítili na osamoceného obránce Benedikta. Škultéty počkal s přihrávkou a našel volného MATÚŠE LIPTÁKA, který na druhé tyči zakončil do odkryté klece. Asistence: Ivan Škultéty, David Zluky.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 1. Lipták (Škultéty, Zluky) – 9. Vlasák (Rejthar), 15. Barnošák (Lux, Fejfar), 35. Pospíšil (Kruček, Špaček), 43. Wróbel (Kosina)


    Slovensko: Glevaňák (Mišovec) – Minarík, Zluky, Titka, Zelenka, Fodrek, Tupý, Doskočil, Salajka – Lipták, Teplický, Pospíšil, Kollár, Fumač, Škultéty, Rímsky, Fillo, Hrivnák, Piják, Božík

    Trenér: Jozef Ďuriš.

    Česko: Kráčina (Heczko) – Kudela, Pospíšil, Rejthar, Benedikt, Jiřík, Filip, Švanda, Kosina – Fejfar, Bacovský, Kruček, Kubeš, Vlasák, Březina, Wróbel, Štěpáník, Kohout, Lux, Barnošák.

    Trenér: Drahomír Kadlec.