Washington – Minnesota 4:2 (kon.) | Carolina – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Montreal – Chicago 2:4 (kon.)
Ottawa – Tampa 1:2 (po pr.) | Florida – Toronto 7:2 (kon.) | Edmonton – Dallas 7:1 (kon.)
Los Angeles – Arizona 2:3 (1:2 po s.n.) | San Jose – Buffalo 4:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
7:2 (3:1, 3:1, 1:0)
Toronto Maple Leafs
Středa 15.03.2017, 00:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:17 Keith YANDLE - 7:2
     
    42:17
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácím náskok evidentně nestačí a tak navyšují stav utkání! Útočnou akci Vincenta Trochecka nejprve zastavili obránci Maple Leafs, ale k puku se dostal na pravém kruhu Thomas Vanek, jenž přesnou a velmi pohlednou žabičkou našel čepel přijíždějícího KEITHA YANDLA, která z první trefuje přesně mezeru mezi betony McElhinneyho! Asistence: Thomas Vanek a Vincent Trocheck.
    39:34 Jussi JOKINEN - 6:2
     
    39:34
    Florida právě vstřelila branku!
    Opět okamžitá odpověď domácích! Thomas Vanek přidává třetí asistenci! Tentokrát se ocitl mezi kruhy a svou aktivitou na sebe upoutal pozornost tří hráčů Maple Leafs, což dalo prostor JUSSI JOKINENOVI na spodní části levého kruhu, odkud trefuje přesně levou část odkryté branky McElhinneye. Asistence: Thomas Vanek a Vincent Trocheck.
    38:24 Nikita SOŠNIKOV - 5:2
     
    38:19
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hostům se daří snížit čtyřbrankové manko! Brian Boyle od levého mantinelu vystřelil na Reimera, před kterým tvrdě operoval Matt Martin, od kterého se odrazil kotouč k volnému NIKITĚ SOŠNIKOVOVI, kterému se podařilo procedit kotouč k pravé tyči. Reimer se ještě stihl přesunout, ale přece jen byl na dorážku krátký. Asistence: Matt Martin a Brian Boyle.
    36:22 Reilly SMITH - 5:1
     
    36:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají další branku a pro Toronto se stává situace kritickou. Špatné střídání potrestal
    REILLY SMITH, který dostal velmi dlouhý pas od vlastní branky. Podél levého mantinelu se řítil směrem brance a dvojice bránících hráčů v panice skočila do cesty. Smith si ale počkal až ležící hráči dojedou za branku a stahovačkou si připravil ke střele, kterou McElhinney vyrazil levým betonem, ale než se stihli položení hráči zvednout, Smith si zpracoval vyražený kotouč a zápěstím zavěsil do odkryté sítě. Asistence: Keith Yandle.
    24:38 Jonathan MARCHESSAULT - 4:1
     
    24:38
    Florida právě vstřelila branku!
    Perfektní kombinační hra domácího celku! Nejprve dostal od modré čáry přihrávku na levý kruh Aleksander Barkov, který už měl napřaženo ke střele, ale nakonec se rozhodl pro přihrávku mezi kruhy, kde byl připravený ke střele Thomas Vanek. Ale ani ten se nerozhodl pro střelu a ještě prodloužil celou akci skvělou přihrávkou do brankového prostoru na hokejku JONATHANA MARCHESSAULTA, který doklepl kotouč do odkryté sítě rozebrané obrany hostů a připisuje si tak svůj druhý zásah v dnešním zápase. Asistence: Aleksander Barkov a Thomas Vanek.
    14:21 Jonathan MARCHESSAULT - 3:1
     
    14:21
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí celek nalézá rychlou odpověď a během necelé minuty si bere dvoubrankové vedení zpět na svou stranu. Thomas Vanek vybojoval na levém hrazení v úrovni levého kruhu pro vhazování kotouč a nikým nenapadaný se dostal až na střed útočného pásma, kde přenechal kotouč na modré čáře JONATHANU MARCHESSAULTOVI, který napřáhl k tvrdé střele, kterou čistým průstřelem nasměroval do sítě Toronta. Asistence: Thomas Vanek.
    13:36 Leo KOMAROV - 2:1
     
    13:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Rychle využitá přesilová hra po vyloučení Jágra a Maple Leafs jsou v kontaktu! Jeden z domácích hráčů v důležitém momentu, kdy mohl vyhodit zlomil svou hůl a puku se tak zmocnil William Nylander. Ten před sebou měl pouze bezmocného Reimera a ze spodní části levého kruhu naznačil kličku, čím vytáhl domácího gólmana k levé tyči a vzápětí poslal přihrávku na pravou tyč na zcela volného LEA KOMAROVA, který z první trefuje přesnou část odkryté branky! Reimer se ještě snažil přesunout, ale na tuto kombinaci byl příliš krátký. Asistence: William Nylander.
    10:33 Colton SCEVIOUR - 2:0
     
    10:33
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers zasahují ve vlastním oslabení a získávají dvoubrankový náskok! Chyba nebo nešťastná chvilka pro Zajceva, který klopýtl na útočné modré čáře zrovna v momentu, kdy v držení byli domácí, kteří následně vyhodili po levé straně kluziště. COLTON SCEVIOUR využil Zajcevova pádu a nabral obrovskou rychlost, na kterou Zajcev už nemohl reagovat a Před brankou Sceviour prostřelil zápěstím Andersena mezi levým betonem a lapačkou k pravé tyči. Asistence: Derek MacKenzie a Michael Matheson.
    00:18 Aleksander BARKOV - 1:0
     
    00:18
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to je start! Po vyhraném buly se dostal s kotoučem do pravého kruhu Jonathan Huberdeau, který chvíli čekal na příjezd ALEKSANDERA BARKOVA do brankoviště a přesnou trefou našel jeho čepel. Barkov jen upravil trasu puku za záda Anersena. Rychlá branka! Asistence: Jonathan Huberdeau.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 1. Barkov (Huberdeau), 11. Sceviour (MacKenzie, Matheson), 15. Marchessault (Vanek), 25. Marchessault (Barkov, Vanek), 37. R. Smith (Yandle), 40. J. Jokinen (Vanek, Trocheck), 43. Yandle (Vanek, Trocheck) – 14. Komarov (W. Nylander), 39. Sošnikov (M. Martin, Boyle)


    Florida Panthers: Reimer (Berra) – Yandle, Demers, Matheson, Petrovic, Kindl, Pysyk – Huberdeau, Barkov, Jágr – J. Jokinen, Trocheck, R. Smith – Vanek, Bjugstad, Marchessault – S. Thornton, MacKenzie, Sceviour.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (21. McElhinney) – Rielly, N. Zajcev, Gardiner, Marinčin, Hunwick, R. Polák – Hyman, Matthews, Co. Brown – Komarov, Kadri, W. Nylander – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – M. Martin, Boyle, Sošnikov.

    Rozhodčí: Kozari, Walsh – Sericolo, Shewchyk
    bahis siteleri