Sparta – Mountfield HK 5:1 (kon.) | HC Plzeň – Č. Budějovice 8:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:1 (3:0, 2:1, 0:0) Stav série: 1:0
Mountfield HK
Středa 15.03.2017, 15:30Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu sk. "A" • Semifinále
Partner:
     
    41:21
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Morong – 2 min., hákování).
     
    39:50
    Další obrovská tutovka sparťanů, kteří jeli dva na nikoho! Prymula si počkal na pohyb brankáře, vzápětí přihrál Obadalovi, který trestuhodně minul úplně prázdnou hostující svatyni!
     
    37:10
    Vzápětí mohli sparťané nasadit bleskovou odpověď! Úplně před prázdnou brankou zaváhal Pšenička, který nastřelil jen tyčku královéhradecké svatyně!
     
    36:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nakonec však Hradečtí dokázali odčarovat kouzlo brankáře Škorpíka. Rychlý puk obdržel na modrou čáru SZYMON BIENIEK, který nekompromisně propálil Škorpíka pod víko – 5:1! Asistence: Petr Poppel a Vojtěch Síla.
     
    35:34
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Slavíček – 2 min., držení protihráče).
     
    35:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hradec měl v této pasáži hry navrch, avšak gól střílejí sparťané. Výbornou práci opět odvedla formace Erika Čermáka, po které střílí pověstného "bůra" MARCEL BARINKA – 5:0! Asistence: Ondřej Pšenička a Erik Čermák.
     
    29:05
    Morong vybruslil zpoza mantinelu do mezikruží! Střelu hostujícího útočníka zastavila Škorpíkova lapačka.
     
    28:11
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Vitouch – 2 min., podražení).
     
    23:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Neskutečné, co nyní předvedli domácí! Čermák najel do pásma středem kluziště až na levý kruh, odkud poslal puk až úplně na druhou stranu ONDŘEJI PŠENIČKOVI a ten se ze své pozice nemýlil – 4:0! Asistence: Erik Čermák a Marcel Barinka.
     
    20:24
    Bieniek napřáhl na modré čáře, Škorpík nastavil svoji lapačku a zlikvidoval tuto šanci!
     
    19:00
    Přesně minutu před koncem mají Východočeši šanci na snížení skóre. Erik Čermák (SPA) putuje na trestnou lavici na dvě minuty za sekání.
     
    15:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tu další gól v síti Hradeckých! Čermák poslal přesnou přihrávku před branku do samostatného nájezdu na MARCELA BARINKU, který udělal rychlou kličku do bekhendu, a gólman Vacek byl tak bezmocný – 3:0! Asistence: Patrik Prymula a Ondřej Pšenička.
     
    14:11
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Bieniek – 2 min., faul loktem).
     
    13:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je to 2:0! Sparťané opět nedali svému sokovi sebemenší šanci, gólman Vacek byl už zcela mimo svoji pozici, a tak MICHAL KLIMO už měl jednoduchou práci v podobě střely do prázdné branky – 2:0! Asistence: David Vitouch a Václav Rubeš.
     
    12:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je tu první branka tohoto zápasu a celé série! Sparťané se zabydleli v útočném pásmu, na modrou čáru dostal nabito Slavíček, Vacek si výborně vyjel a střelu zneškodnil. Avšak na následnou dorážku MATĚJE KURACINY už byl královéhradecký gólman krátký – 1:0! Asistence: Josef Slavíček a Patrik Prymula.
     
    06:24
    Pelda se na modré čáře opřel do puku a zkoušel nahodit na teč svým spoluhráčům! Škorpík výborně nastavil svoji lapačku a šanci zlikvidoval.
     
    05:47
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Pšenička – 2 min., podražení).

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 13. Kuracina (Slavíček, Prymula), 14. Klimo (Vitouch, Rubeš), 16. Barinka (Prymula, Pšenička), 24. Pšenička (Čermák, Barinka), 36. Barinka (Pšenička, Čermák) – 37. Bieniek (Poppel, Síla)


    HC Sparta Praha: Škorpík (Švehlák) – Bureš, Truhlář, Haš, Vandirek, J. Najman, Zemchenkov, Kumpošt – Prymula, Pšenička, Klimo, Čermák, Barinka, Šubert, Rubeš, Slavíček, Obadal, Vitouch, M. Najman, Gluzman, Kuracina. Trenér: Jaroslav Nedvěd.
    Mountfield HK: Vacek (Sajdl) – Pelda, Řehák, Naar, Janoušek, Perička, Helingr, Bieniek – Šedivý, Hynek, Soukup, Kašpar, Síla, Müller, Jušta, Záliš, M. Janda, Morong, Popel. Trenér: Petr Luštinec.

    Rozhodčí: Wagner – Grundler, Kettner
    Sparta 2 0 Mountfield HK
    #1 Středa 15.03.2017 • 15:30
    Sparta - Mountfield HK 5:1
    #2 Pátek 17.03.2017 • 16:30
    Mountfield HK - Sparta 4:6
    bahis siteleri