Louny – Mělník 4:9 (kon.) | Č. Krumlov – Letňany 5:4 (kon.)
konec
HC Slovan Louny
4:9 (1:2, 2:1, 1:6)
HC Junior Mělník
Středa 15.03.2017, 18:00 • Městský zimní stadion, Louny • Kvalifikace o 2. ligu
Partner:
     
    58:24
    Mělník právě vstřelil branku!
    Definitivní návrat Jindřicha Růžka do hry a rozšíření střelecké bilance na devět branek je dílem TOMÁŠE HAVLA, ten rovněž střílí svůj hattrick. Asistence: David Kratochvíl.
     
    57:32
    Mělník právě vstřelil branku!
    Třetí využitá přesilovka hostujícího týmu, který rovněž po dlouhém snažení vstřílí svou osmou branku. Šťastným střelcem se stal ONDŘEJ NOVOTNÝ. Asistence: David Šubrt, Martin Příhoda.
     
    54:39
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí ale nenechávají nic náhodě a i oni ukazují, že umí vstřílet branky. Puk se rychle z vhazování dostal k MICHALU KOUSKOVI, který napočtvrté prostřelil hostujícího gólmana. Asistence: Petr Hloucha.
     
    53:44
    Mělník právě vstřelil branku!
    Střelecké hody hostujícího týmu pokračují. Desátou branku dnešního utkání vstřelil po narážečce s Janem Vernekem DAVID KRATOCHVÍL. Asistence: Jan Vernek.
     
    51:47
    Mělník právě vstřelil branku!
    Junior velmi rychle využil dvojnásobnou přesilovku. Šestou branku svého týmu zajistil TOMÁŠ HAVEL. Asistence: Jan Vernek, Martin Příhoda.
     
    50:06
    Mělník právě vstřelil branku!
    Krátce po vyrovnání sil na ledové ploše navyšuje Junior své vedení. O branku se po rychlém kontru postaral JINDŘICH HERAN. Asistence: David Havel, Petr Litera.
     
    42:35
    Mělník právě vstřelil branku!
    Junior využívá svou přesilovku. Po dlouhé kombinaci v útočném pásmu se rozhodujícího úderu chopil MARTIN PŘÍHODA a posílá svůj tým znovu do vedení. Asistence: David Šubrt, Miroslav Šícha.
     
    33:16
    Slovan právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilovka lounského týmu. O vyrovnání se postaral JINDŘICH RŮŽEK po rychlém brejku hned z vhazování. Asistence: Jakub Vavrica.
     
    27:38
    Mělník právě vstřelil branku!
    Hosté ale dokázali velmi rychle zareagovat. Euforie Slovanu využil DAVID HAVEL, který velmi rychle posílá svůj tým opět do vedení. Asistence: Miroslav Šícha
     
    27:13
    Slovan právě vstřelil branku!
    Co se nepovedlo před minutou, vydařilo se nyní. Do brankové příležitosti se rychle vydal VLASTIMIL SALAČ, který umazal i jednobrankový náskok Junioru. Asistence: Daniel Dittrich, Michal Kousek
     
    16:34
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí velmi rychle využívají svou přesilovku. Po vhazování se chopil puku DOMINIK PROKEŠ, který neomylně vyslal puk z první za záda Kamila Fialy, čímž vrátil svůj tým do hry. Bez asistence.
     
    12:39
    Mělník právě vstřelil branku!
    Nahození z rohu od Jakuba Nesládka ke střelci branky MARTINU PŘÍHODOVI vedlo ke zmatení domácího gólmana, který ve snaze zabránění gólu předvedl skok obloukem přes celou šířku branky, za který by se ani výškoví skokané nemuseli stydět. Asistence: Jakub Nesládek, Petr Litera.
     
    09:28
    Mělník právě vstřelil branku!
    První branka utkání. Rychlého výpadu a chyby domácí obrany využil MIROSLAV ŠÍCHA, který poslal puk přesně za záda domácího gólmana. Asistence: David Chvátal.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 17. Prokeš, 28. Salač (Dittrich, Kousek), 34. Růžek (Vavrica), 55. Kousek (Hloucha) – 10. Šícha (Chvátal), 13. Příhoda (Nesládek, Litera), 28. Havel (Šícha), 43. Příhoda (Šubrt, Šícha), 51. Heran (Havel, Litera), 52. Havel (Vernek, Příhoda), 54. Kratochvíl (Vernek), 58. Novotný (Šubrt, Příhoda), 59. Havel (Kratochvíl)


    HC Slovan Louny: Charvát (Dorn) – Hloucha, Gebel, Prokeš, Kolčava, Szakal – Šedivý, Růžek, Veselák – Kousek, Salač, Vavrica – Derfler, Csonka, Červíček – Dittrich. Trenér: Václav Šedivý
    HC Junior Mělník: Vokurka (Fiala) – Prejza, Cicvárek, Chvátal, Kotek, Kubica, Nesládek, Pokorný – Havel T., Havel D., Příhoda – Šubrt, Litera, Šícha – Vernek, Kratochvíl, Novotný – Heran. Trenér: Jan Boháček

    Rozhodčí: Vokřál – Schopf, Ovsík
    bahis siteleri