Philadelphia – Pittsburgh 4:0 (kon.) | Calgary – Boston 2:5 (kon.) | Colorado – Detroit 3:1 (kon.)
Anaheim – St. Louis 2:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Pittsburgh Penguins
Čtvrtek 16.03.2017, 00:30 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:13 Dale WEISE - 4:0
     
    59:13
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Další velká chyba v rozehrávce Pittsburghu. Nejprve Schenn nastřelil břevno, poté ještě jednou dorážel, ale puk se dostal za brankovou čáru až od odrazu DALEA WEISE. Asistence: Brayden Schenn, Sean Couturier.
    55:44 Claude GIROUX - 3:0
     
    55:44
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto. Bellemare využil obrovské chyby obrany Pittsburghu, když zachytil rozehrávku a poté zpětnou přihrávkou přihrál na střed, kam si najel CLAUDE GIROUX, jenž přesnou ránou z první nedal Murraymu šanci. Asistence: Pierre-Edouard Bellemare.
     
    53:13
    Bonino si položil Masona, který měl mezírku mezi tyčkou a betonem, ovšem hostující útočník byl příliš rychlý a nedokázal puk dostat za brankovou čáru.
     
    51:40
    Do přečíslení dva na jednoho se hnal Filppula, který vyzval ke skórování Bellemara, jenomže ten z první těsně minul levou tyčku Murrayho poloodkryté branky!
     
    50:02
    Bonino v oslabení našel Sundqvista, který byl před Masonem úplně sám, ale ani tentokrát domácí brankář neinkasoval a dokázal udržet čisté konto!
     
    48:47
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Chris Kunitz – 2 min., hákování).
     
    45:40
    Opět to byl Konecny, kdo vytvořil skvělou příležitost. Tentokrát našel mezi kruhy úplně volného Voráčka, který z první tvrdou ránou minul branku Murrayho.
     
    44:58
    Konecny uvolnil přihrávkou za obranu Filppulu, který zkoušel najít mezírku mezi betony Murrayho, ale ten zaklapl a nenechal puk projít!
     
    38:03
    Couturier se objevil v jeho několikáté dnešní šanci, když se puk mezi bruslemi obránců Pens najednou objevil na jeho hokejce, ale domácího útočníka vychytal ze skvělé pozice Murray.
     
    34:20
    Rychlý brejk Pens zakončoval po přihrávce Crosbyho opět Guentzel, ale ten před brankovištěm nedokázal překonat Masona ani tentokrát!
     
    30:33
    Mezi kruhy se odrazil puk a zrovna tam číhal Crosby, který ale z první netrefil branku ve vyložené šanci!
     
    28:41
    Rychlý brejk založil Cullen, po jehož střele z dobré pozice ještě dorážel Sundqvist, ale ten už přestřelil. Cullenova rána z mezikruží ale měla dobré parametry.
    26:20 Wayne SIMMONDS - 2:0
     
    26:20
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Porovnání této přesilové hry a početní výhody Pens je dnes jako noc a den. Gostisbeherovu ránu od pravého kruhu vyrazil Murray betonem jen před sebe a tam číhal připravený WAYNE SIMMONDS, který pohotově dorazil za záda hostujícího brankáře. Asistence: Shayne Gostisbehere, Ivan Provorov.
     
    25:59
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Ian Cole – 2 min., vražení na hrazení).
     
    22:39
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Pierre-Édouard Bellemare – 2 min., podražení).
    21:00 Sean COUTURIER - 1:0
     
    21:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak se domácí konečně dočkali. Nahození z rohu hřiště před branku Murrayho pohotově dorazil za bezmocného hostujícího brankáře SEAN COUTURIER. Asistence: Dale Weise, Brayden Schenn.
     
    19:33
    A další tutovka Flyers! Voráček zavezl puk do pásma, předal na Filppulu, který našel přihrávkou u vzdálenější tyče Schenna, jenomže Murray se bleskurychle přesunul a fantastickým zákrokem udržel prozatím čisté konto!
     
    17:45
    Naopak Couturier zakončoval před Murraym úplně sám a Simmonds doloval puk v brankovišti a málem zakončoval do odkryté klece. To byla velká šance pro Flyers v oslabení!
     
    16:48
    Přesilovou hru si zahrají i hosté. Schenn míří na trestnou lavici za sekání.
     
    14:59
    U pravého kruhu pálil z první Gostisbehere a vyprášil Murraymu levý beton. Puk se odrazil zpět na hokejku domácího obránce, který hned z první dorážel, ale brankář Pittsburghu byl pozorný.
     
    13:27
    Justin Schultz nechal pod bruslemi domácího útočníka hůl a za podražení míří na trestnou lavici.
     
    12:12
    Teď Mason domácí zachránil, protože přihrávku před brankoviště dostal Malkin, který na brankáře Flyers nevyzrál ani s dorážkou.
     
    06:38
    Za aplausu domácích fanoušků usedá na trestnou lavici Sidney Crosby. Pobude tam dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    05:33
    Flyers nedokázali vyhodit kotouč z pásma a ten se dostal ke Crosbymu, který našel zpětnou přihrávkou na modré Schultze, jenž si v rychlosti nabruslil až před Masona, kde hledal mezírku mezi betony, ale domácí brankář si ji pohlídal.
     
    03:01
    Na druhé straně dostal mezi kruhy nabito Wayne Simmonds, který z první střílel ke vzdálenější tyči a minul jenom o kousíček roh hostující branky!

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 21. Couturier (Weise, B. Schenn), 27. Simmonds (Gostisbehere, Provorov), 56. Giroux (Bellemare), 60. Weise (B. Schenn, Couturier)


    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, N. Schultz, Gostisbehere, Del Zotto, Gudas – B. Schenn, Giroux, Simmonds – Konecny, Filppula, Voráček – Weise, Couturier, Read – VandeVelde, Bellemare, Ljubimov.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – J. Schultz, Cole, Streit, Ruhwedel, Erixon, Hainsey, Dumoulin – Guentzel, Crosby, Sheary – Kunitz, Malkin, Kessel – S. Wilson, Bonino, Rowney – Kühnhackl, Cullen, Sundqvist.

    Rozhodčí: Hebert, Rehman – Gibbs, Nowak
    bahis siteleri