Philadelphia – Pittsburgh 4:0 (kon.) | Calgary – Boston 2:5 (kon.) | Colorado – Detroit 3:1 (kon.)
Anaheim – St. Louis 2:1 (kon.)
konec
Calgary Flames
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
Boston Bruins
Čtvrtek 16.03.2017, 02:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 David PASTRŇÁK - 2:5
     
    59:58
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Boston ukončuje sérii deseti výher Flames! DAVID PASTRŇÁK zablokoval střelu Giordana a vzápětí trefil od modré čáry prázdnou branku domácích. Asistence: Brad Marchard a Patrice Bergeron.
     
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:56
    Johnson spěchá nastřídačku! Během toho míjí branku střela Giordana!
     
    54:28
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (David Pastrňák – 2 min., vysoká hůl). Příliš aktivní český útočník neuhlídal svou hůl a uštědřil Brouwerovi úder do obličeje, který záhy poslal loktem Pastrňáka k zemi.
     
    46:33
    Obrovská šance a pohotový Chudobin! Brouwer pod tlakem na pravém mantinelu našel z druhé vlny přijíždějícího Bartkowsiho na levém kruhu, který chvíli čekal a než se odhodlal ke střele, tak byl Chudobin již přesunutý na levé tyči s připravenou lapačkou.
    43:36 Matt BELESKEY - 2:4
     
    43:36
    Bruins právě vstřelili branku!
    Chybu T.J. Brodieho hosté trestají tím nejlepším způsobem! Poté co nechal Brodie připravit o kotouč na útočné modré, vystartoval Ryan Spooner, kterého poslal Drew Stafford u pravého mantinelu a v přečíslení přihrál od spodní části pravého kruhu na levou tyč, kam si jel MATT BELESKEY a ten už jen doklepl kotouč do míst, kam neměl Johnson šanci se přesunout. Asistence: Ryan Spooner a Drew Stafford.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Mikael Backlund – 2 min., hákování).
     
    35:22
    Monahan individuálně prošel přes dvojici hráčů Bruins a z před brankového prostoru nepřekonal připraveného Chudobina!
     
    33:48
    Frolík rozeznívá levou tyč Chudobinovy branky! Ten měl svou branku postavenou na milimetr přesně, chyběly asi dva centimetry a stav mohl být opět vyrovnaný.
    31:03 David BACKES - 2:3
     
    31:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nedáš dostaneš. Toto pravidlo platí i v hokeji. Gaudreau překombinoval akci domácích v útočném pásmu, která následně dostala Boston do přečíslení. Po pravém mantinelu se řítil David Krejčí, který na vrchu pravého kruhu našel na protějším levém kruhu volného DAVIDA BACKESE, který si připravil střelu a trefil přesně vzdálenější růžek! Hosté se tak rychle odpovídají na šťastnou branku Hamiltona a znova odskakují na jednobrankový náskok. Asistence: David Krejčí.
    27:14 Dougie HAMILTON - 2:2
     
    27:14
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Góly ze středu hřiště nejsou hitem pouze Kutějkina v KHL, protože právě nyní DOUGIE HAMILTON prostřelil Chudobina nad jeho pravým betonem od červené čáry. Chudobin jen se nevěřícně diví, jak něco takového mohlo propadnout za jeho záda. To si za rámeček nedá. Bez Asistence.
    26:04 Brad MARCHAND - 1:2
     
    26:04
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté se poprvé v zápase ujímají vedení po chybě domácího brankáře Johnsona! Colin Miller nahodil kotouč od červené čáry vysokým obloučkem přímo do lapačky Johnsona, kterému puk vypadl a buďto si hokejkou chtěl přitáhnout kotouč zpět před sebe nebo se snažil rozehrát před branku na stojícího Bartkowskiho. Tak či onak hokejkou posunul puk k pravé tyči, kam si sjel zcela nekrytý BRAD MARCHAND a puk jen poslal do prázdné branky. Bez asistence.
     
    24:29
    Pravý kruh obranného pásma Bostonu je asi velmi oblíbený. Aktuálně byl autor střely Frolík, jehož střela se otřela o levou horní tyč.
     
    20:10
    Pastrňák se dostal až k levé tyči a po jeho střele se kotouč pomalu doklouzal až k pravé tyči. Do puku stačilo jen šťouchnout aby doklouzal za brankovou čáru.
     
    19:04
    Engelland z otočky našel před brankou přijíždějícího Gaudreaua, který nenašel mezírku a Chudobin vyráží.
     
    14:21
    Pastrňák to zkoušel znova z pravého kruhu. Před brankou odváděl skvělou práci Beleskey, ale Johnson i přes toto clonění dokázal vyrazit kotouč mimo tři tyče.
     
    12:55
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Michael Frolík – 2 min., hákování).
    11:47 David PASTRŇÁK - 1:1
     
    11:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Český střelec DAVID PASTRŇÁK dostal za útočnou modrou pas od Zdena Cháry a v dobré rychlosti si sjel až na střed pravého kruhu. Johnson situaci celkem podcenil a svižná střela Pastrňáka proletěla mezi jeho betony. Asistence: Zdeno Chára.
    09:23 Alex CHIASSON - 1:0
     
    09:23
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí i přes dvě nepovedené přesilovky otevírají stav utkání! Lance Bouma ustál osobní souboj za brankou a skvělým krytím o puk nepřišel. Ten posléze předal přijíždějícímu ALEXU CHIASSONOVI z pravého rohu kluziště, který okamžitě vyjel k levé tyči a procedil kotouč za přilepeného Chudobina. Asistence: Lance Bouma a Matt Stajan.
     
    06:22
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Patrice Bergeron – 2 min., hákování).
     
    05:59
    Backlund byl zahákován když se řítil na samotného Chudobina a domácí celek si zahraje druhou přesilovku. Ta přijde ale až po skončení reklamní přestávky.
     
    02:15
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Riley Nash – 2 min., hákování).

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 10. Chiasson (Bouma, Stajan), 28. D. Hamilton – 12. Pastrňák (Chára), 27. Marchand, 32. Backes (Krejčí), 44. Beleskey (Spooner, Stafford), 60. Pastrňák (Marchand, Bergeron)


    Calgary Flames: Ch. Johnson (Elliott) – D. Hamilton, Giordano (C), Engelland, Brodie, D. Wideman, Bartkowski – Frolík, Backlund, Tkachuk – Ferland, Monahan (A), J. Gaudreau – Brouwer (A), S. Bennett, Versteeg – Chiasson, Stajan, Bouma.
    Boston Bruins: Chudobin (T. Rask) – Carlo, Chára (C), McQuaid, Krug, K. Miller, C. Miller – Backes, Bergeron (A), Marchand – Pastrňák, Krejčí (A), Stafford – J. Hayes, Spooner, Vatrano – Riley Nash, D. Moore, Beleskey.
    bahis siteleri